0

پرداخت الكترونیكی قبوض نیازمند فرهنگ سازی است

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پرداخت الكترونیكی قبوض نیازمند فرهنگ سازی است

 
 

پرداخت الكترونیكی قبوض نیازمند فرهنگ سازی است

همدان-مدیر عامل شركت آب و فاضلاب استان همدان گفت:پرداخت الكترونیكی قبوض بدون حضور در بانك ها توسط قشرهای مردم نیازمند فرهنگ سازی است.

پرداخت الكترونیكی قبوض نیازمند فرهنگ سازی است

به گزارش ایرنا،'مرتضی عزالدین' روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود:در استان همدان تنها 35درصد از شهروندان قبوض آب خود را به صورت الكترونیكی پرداخت می كنند كه در ماه های اخیر این رقم كاهش یافته و به 18درصد رسیده است.

وی اظهار داشت:پرداخت الكترونیكی قبوض باعث كاهش بار مراجعات و ترافیك شهری می شود و جوایزمختلفی نیز برای پرداخت كنندگان به این شیوه كه دوره های متوالی قبض خود را از این طریق پرداخت كنند در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد:در سایر استان های كشور دریافت قبض ها توسط بانك ها ممنوع است در صورتی كه در استان همدان اینگونه نیست و این نیازمند توجه بیشتر مسولان ارشد استان می باشد .

وی با بیان اینكه سه چالش مهم پیش روی صنعت آب كشور وجود دارد ، افزود: افزایش جمعیت ،كاهش بارندگی ها و ناهمگونی بارندگی در استان های كشور است.

وی عنوان كرد: تمام تقاضاهای تامین آب در استان همدان برآورد شده است و هم اكنون به یك حالت پایدار و استاندارد رسیده است.

عزالدین گفت: در 29 شهر استان همدان ارائه خدمات آب صورت می گیرد و یك میلیون و 60هزار نفر زیر پوشش شبكه آب رسانی استان قرار دارند و از آب شرب بهداشتی برخوردار می شوند و 57درصد از این جمعیت نیز زیر پوشش خدمات شبكه فاضلاب قرار دارد.

وی تصریح كرد: 323هزار و 891فقره اشتراك آب در استان همدان وجود دارد و حجم مخازن آب استان نیز به 275هزار و 285 متر مكعب می رسد.

وی عنوان كرد:عمده ترین پرو‍ژه ها علاوه بر تامین آب پایدار استان به طرف اجرای شبكه و احداث تصفیه خانه پیش می رود كه هدف اصلی از اجرای شبكه فاضلاب استفاده از پساب دو بخش كشاورزی و صنعت است.

وی در رابطه با تصفیه خانه های در حال ساخت در شهرستان ها نیز افزود: تصفیه خانه شهر همدان تاكنون 85درصد پیشرفت فیزیكی دارد وشبكه جمع آوری فاضلاب شهر نیز با 45درصد پیشرفت فیزیكی همراه است و انتظار می رود در شش ماهه اول سال آینده به بهره برداری رسد.

وی عنوان كرد:تصفیه خانه ملایر صد درصد و شبكه جمع آوری فاضلاب این شهرستان 55درصد،تصفیه خانه نهاوند صد در صد و شبكه جمع آوری فاضلاب 70درصد،تصفیه خانه اسد آباد 92 درصد و شبكه جمع آوری فاضلاب 85درصد،تصفیه خانه تویسركان 70 درصد ،تصفیه خانه كبودراهنگ صد در صد ،تصفیه خانه رزن 50 درصد تاكنون پیشرفت فزیكی داشته است.

مدیر عامل شركت آب و فاضلاب استان همدان ادامه داد: سالانه بطور میانگین بیش از 50 كیلومتر بافت فرسوده فاضلاب اصلاح می شود كه با تامین اعتبار این رقم افزایش خواهد یافت.

وی اضافه كرد:سد تالوار تاكنون 25 درصد پیشرفت فیزیكی دارد كه با حمایت مسوولان و تخصیص اعتبارات بیشتر سال 93 كارهای عمرانی آن به اتمام می رسد.

وی تصریح كرد:هدفمندی یارانه ها كاهش شش تا هشت درصدی مصرف آب را بدنبال داشته است.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 1 اسفند 1390  1:33 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها