|
پنیر محلی تازه عامل انتقال تب مالت است
همدان-مدیر گروه بیماری های استان همدان گفت:استفاده از لبنیات محلی بدون استفاده از روش های جوشاندن بهداشتی به خصوص پنیر محلی تازه عامل انتقال تب مالت است.
|
|
|
'سید جلال بطائی'روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری كنفرانس علمی تب مالت در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:بیماری تب مالت بیماری مشترك بین انسان و حیوان است كه از طریق دام انتقال پیدا كرده و جزو بیماران بومی استان همدان است.
وی اظهار داشت: موارد ابتلا به این بیماری همواره در استان همدان دیده می شود كه با تلاش و آموزش بیشتر می توان ابتلا را كاهش داد و از بار بیماری،خسارت به دام، ضررهای جانی و مالی آن كاست.
وی ادامه داد:هدف از بازآموزی این بیماری به صورت كنفرانس علمی اطلاع رسانی بیشتر به پزشكان عمومی ،متخصصان عفونی و داخلی و به روز كردن اطلاعات این افراد و ارائه آخرین یافته ها در زمینه این بیماری است.
وی با بیان اینكه بیماری تب مالت با استفاده از اساتید مختلف در رشته های مختلف در بحث آزمایشگاهی، دامپزشكی،عفونی و مغز و اعصاب در این كنفرانس علمی تشریح می شود ادامه داد: این باز آموزی به صورت فراخوان اعلام شده است كه 130 نفر در این دوره ثبت نام و شركت دارند كه بیشتر این جمعیت را پزشكان عمومی تشكیل می دهند.
وی عنوان كرد:میزان بروز این بیماری در سطح استان یكنواخت است و جزو بیمازی های دارای اولویت در بخش بهداشت است كه بر روی كنترل و كاهش موارد با استفاده از افزایش آگاهی مردم تاكید دارد.
وی گفت:می توان با كاهش لبنیات سنتی ،استفاده از روش های جوشاندن و استفاده از لبنیات پاستوریزه و استفاده از پنیر محلی كه به مدت دو ماه در آب نمك نگهداری شده است می تواند موارد ابتلا را كاهش دهد.