0

پنیر محلی تازه عامل انتقال تب مالت است

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

پنیر محلی تازه عامل انتقال تب مالت است

 
 

پنیر محلی تازه عامل انتقال تب مالت است

همدان-مدیر گروه بیماری های استان همدان گفت:استفاده از لبنیات محلی بدون استفاده از روش های جوشاندن بهداشتی به خصوص پنیر محلی تازه عامل انتقال تب مالت است.

پنیر محلی تازه عامل انتقال تب مالت است

'سید جلال بطائی'روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری كنفرانس علمی تب مالت در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:بیماری تب مالت بیماری مشترك بین انسان و حیوان است كه از طریق دام انتقال پیدا كرده و جزو بیماران بومی استان همدان است.

وی اظهار داشت: موارد ابتلا به این بیماری همواره در استان همدان دیده می شود كه با تلاش و آموزش بیشتر می توان ابتلا را كاهش داد و از بار بیماری،خسارت به دام، ضررهای جانی و مالی آن كاست.

وی ادامه داد:هدف از بازآموزی این بیماری به صورت كنفرانس علمی اطلاع رسانی بیشتر به پزشكان عمومی ،متخصصان عفونی و داخلی و به روز كردن اطلاعات این افراد و ارائه آخرین یافته ها در زمینه این بیماری است.

وی با بیان اینكه بیماری تب مالت با استفاده از اساتید مختلف در رشته های مختلف در بحث آزمایشگاهی، دامپزشكی،عفونی و مغز و اعصاب در این كنفرانس علمی تشریح می شود ادامه داد: این باز آموزی به صورت فراخوان اعلام شده است كه 130 نفر در این دوره ثبت نام و شركت دارند كه بیشتر این جمعیت را پزشكان عمومی تشكیل می دهند.

وی عنوان كرد:میزان بروز این بیماری در سطح استان یكنواخت است و جزو بیمازی های دارای اولویت در بخش بهداشت است كه بر روی كنترل و كاهش موارد با استفاده از افزایش آگاهی مردم تاكید دارد.

وی گفت:می توان با كاهش لبنیات سنتی ،استفاده از روش های جوشاندن و استفاده از لبنیات پاستوریزه و استفاده از پنیر محلی كه به مدت دو ماه در آب نمك نگهداری شده است می تواند موارد ابتلا را كاهش دهد.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 1 اسفند 1390  1:31 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها