111 عابر پیاده در سوانح رانندگی همدان جان باختند
همدان - مدیر كل پزشكی قانونی همدان گفت: 111 عابر پیاده از ابتدای سالجاری تا پایان دی ماه در سوانح رانندگی این استان جان باختند.
|
|
|
دكتر'علی احسان' صالح' روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: 120 عابر پیاده در 10 ماهه نخست سال گذشته جان باختند كه با توجه آمارهای موجود این رقم در سالجاری هشت درصد كاهش داشته است.
دكتر صالح افزود : می توان با نصب علامت توقف نزدیك خط عابر، علامت گذاری گذرگاه های عابران ، استفاده از چراغ های چشمك زن و احداث پل های عابران پیاده برای كاهش اینگونه سوانح تلاش كرد.
وی با ذكر اینكه اصلاح محیط پیرامون نقش بسزایی در جلوگیری از بروز اینگونه سوانح دارد بیان كرد: اصلاحات را می توان از سه منظر شامل جداسازی حركت عابران و وسیله نقلیه از نظر زمان و مكان، افزایش قابلیت رویت عابران و كاهش سرعت وسایل نقلیه بررسی كرد.
صالح اظهار داشت: علاوه بر توجه به مفاد قانون جدید رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی، موضوع ترویج فرهنگ تردد عابران و رانندگان از تاثیر گذارترین مباحث در افزایش سطح ایمنی عابر پیاده است.
وی بیان كرد: همانگونه كه به عابر پیاده آموخته اند كه در برابر حركت هر خودرو بایستد و اجازه تردد به خودرو را بدهد، باید برای اصلاح رفتار رانندگان نیز تدابیری اندیشیده شود.
وی افزود: ارائه آموزش های لازم به رانندگان درباره چگونگی رفتار با عابر پیاده و رعایت حقوق او، استفاده از سرعت مجاز و كنترل به موقع آن هنگام مشاهده عابر پیاده، آمار تلفات ناشی از برخورد خودرو با عابر پیاده را به كمترین میزان می رساند.
صالح اظهار داشت: با گسترش روزافزون جمعیت و گستردگی شهرها و تولید انبوه خودروها، عابران پیاده در سطح شهر عابران برای عبور از عرض خیابان همواره با مشكلات عدیده ای مواجه می شوند.
صالح اضافه كرد: عابران پیاده با وجود نداشتن امنیت جانی و از طرف دیگر نادیده گرفتن قانون از سوی رانندگان، سبب بروز سوانح شده و در نتیجه ترافیك در سطح گستردهتری نمود می یابد.
وی تصریح كرد: سازمان زیباسازی شهرداری چند سالی است ساخت پلهای عابر پیاده را در دستور كار قرار داده كه از دلایل اصلی ساخت پیاده رو و پلهای عابر پیاده، افزایش ایمنی عبور و مرور عابران پیاده است.