|
همایش علمی تحقیقی مذاهب اسلامی در زاهدان خاتمه یافت
زاهدان - بیست و سومین همایش علمی-تحقیقی مذاهب اسلامی كه با حضور 200 نفر از علما و اندیشمندان اهل سنت و تشیع استانهای مختلف كشور در زاهدان برگزار شد، روز پنجشنبه به كار خود پایان داد.
|
|
|
به گزارش ایرنا، امام جمعه مسجد فاطمه الزهرا(س) اهل سنت ایرانشهر در مراسم اختتامیه این همایش گفت: علم را خداوند در وجود تمام انسان ها به عنوان صفت بارز قرار داد تا با اتكا به آن بتوانند به قله های رفیع موفقیت دست یابند.
مولوی 'عبدالصمد كریم زایی' افزود: بر اساس آیات قرآن مجید علما باید با استفاده از علم خود وحدت آفرین باشند و از عوامل تفرقه دوری كنند.
وی اظهار داشت: شركت علمای فریقین شیعه و سنی در نشست های علمی و تحقیقی برای تبادل نظر پیرامون حقانیت دین مبین اسلام و مشتركات مسلمانان مانند جهاد در راه خدا و رسول الله(ص) ارزش دارد.
این روحانی برجسته اهل سنت سیستان و بلوچستان گفت: مسائلی كه از صدر اسلام تاكنون در جهان اسلام رخ داده است ثابت كرد كه دین مبین اسلام می تواند جامعه بشری را از بعد سیاسی، مذهبی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی تامین و اداره كند.
مولوی كریم زایی با اشاره به اقدامات خوب انجام شده از سوی دولت از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاكنون در دورترین نقاط سیستان و بلوچستان با هدف رفع محرومیت، از مسوولان تقاضا كرد توجه خاصی به اشتغال جوانان نیز داشته باشند تا دشمنان نتوانند از قضیه بیكاری این قشر به نفع خود سو استفاده كنند.
دبیر همایش علمی تحقیقی مذاهب اسلامی در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: برپایی همایش علمی تحقیقی مذاهب اسلامی از جمله برنامه های نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان برای گسترش و تعمیق وحدت میان مذاهب اسلامی است.
حجت الاسلام'احمد براتی' افزود: تاكنون 22 همایش در شهرستانهای مختلف استان با حضور علما و اندیشمندان برجسته شیعه و سنی كشور برگزار شده است.
وی اظهار داشت: شركت كنندگان در این همایش با حضور در سه كمیسیون 'كلامی، فقهی و اجتماعی' به مدت سه روز به بحث و تبادل نظر در خصوص مسایل مختلف اسلامی پرداختند.
دبیر همایش علمی و تحقیقی مذاهب اسلامی گفت: با فراخوانی در مهلت قانونی 36 مقاله در بخش مسائل كلامی، 42 مقاله اجتماعی و 18 مقاله فقهی از سوی علما و اندیشمندان مسلمان به دبیرخانه این همایش ارسال شد كه بعد از بررسی های لازم در مجموع 75 مقاله در این سه بخش انتخاب و در همایش ارائه شد. ك/3