![](http://www.irna.ir/Images/BlueDot.gif) |
رییس آموزش و پرورش چابهار:
10 باب مدرسه در شهرستان چابهار سند مالكیت دریافت كردند
چابهار- رییس آموزش و پرورش چابهار گفت: با همكاری ثبت اسناد و املاك 10 باب مدرسه در سطح این شهرستان سند مالكیت دریافت كردند.
|
|
|
به گزارش ایرنا، 'ناصر زورقی' روز سه شنبه در نهمین جلسه شورای آموزش وپرورش چابهار بدون اشاره به تعداد مدارس فاقد سند مالكیت این شهرستان افزود: شورای آموزش و پرورش درصدد است برای تمامی مدارس شهرستان سند مالكیت دریافت كند.
وی اظهارداشت: این درحالی است كه تعدادی زمین خوار با تصاحب بخشی از زمینهای مدارس ، برای اداره آموزش و پرورش مزاحمت ایجاد كرده اند.
فرماندار چابهار نیز دراین جلسه گفت: امسال 200 هكتار از اراضی بیت المال در شهرستان چابهار از تصرف زمین خواران خلع ید شد و به بیت المال بازگشت.
'ایرج حیدری' افزود: شعبه ای دردادگستری شهرستان چابهار برای رسیدگی به پرونده های زمین خواران ایجادشده كه قاطعانه با متجاوزین به اراضی برخورد می كند و هر كس زمینی را در چابهار تصرف كند قاطعانه از او پس گرفته می شود.
وی اظهار داشت: افرادی برای همین منظور از سوی زمین خواران اجیر شده اند و با گرفتن مبالغی ، روی زمینهای مرغوب با ایجاد كپر و خانه هایی كه شبانه می سازند ، چنگ می اندازند.
وی از مدیریت نوسازی مدارس چابهار خواست برای جلوگیری از تصرف زمینهای مدارس، با تابلو، فنس و دیوار ، محدوده زمین ها با كاربری آموزشی را مشخص كند.
وی همچنین گفت: 100 میلیون ریال ازاعتبارات سال 91 ازمحل بودجه فرهنگی شهرستان در اختیار آموزش و پرورش قرار داده خواهد شد تا با این رقم كلاسهای تقویتی برای دانش آموزان دایر شود.
حیدری افزود: همچنین از بودجه عمرانی شهرستان 500 میلیون ریال و از بودجه فرهنگی سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی 500 میلیون ریال برای آموزش و پرورش چابهاردرنظر گرفته شده است.
امام جمعه چابهار نیزگفت: مسیر تعلیم و تربیت باید الهی باشد و كسی كه در این راه قدم می گذارد، هرگز نباید تحت تاثیر خواهشهای نفسانی قرار گیرد.
حجت الاسلام سید 'محمد موسوی' افزود: دشمنان نمی توانند رشد علمی ایران اسلامی را ببینند، لذا با ترور دانشمندانی نظیر شهید 'احمدی روشن و رضایی نژاد' می كوشند در راه دسترسی ایران به علم و فناوری مانع ایجاد كنند اما زهی خیال باطل.