|
مبلغان زبان فارسی نقش مهمی در انتقال پیام عدالتخواهی ایران دارند
معاون پژوهشی و آموزشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی كشور باتاكید بر نقش برجسته اساتید و مبلغان زبان فارسی دركشورهای مختلف دنیا گفت:این اساتید نقش مهمی در انتقال پیام و اندیشه عدالتخواهی و استقلال گرایی جمهوری اسلامی دارند.
|
|
|
به گزارش ایرنا دكتر'محمد رضا دهشیری' روز چهارشنبه در آیین اختتامیه اولین همایش دانش افزایی زبان فارسی كه در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزارشد افزود: در شرایطی كه برخی از رسانه های غربی با فضاسازی منفی در صدد تخریب جمهوری اسلامی هستند برگزاری چنین همایشی می تواند عدم مطابقت این تبلیغات با واقعیت را به دنیا نشان دهد.
وی تصریح كرد:در فضای كنونی كه موج بیداری اسلامی كشورهای منطقه و جنبش های مشابه آن در اروپا و آمریكا در حال انجام و نیاز به اندیشه ای جایگزین نظام سرمایه داری احساس می شود، جهان درصدد یافتن الگوی جایگزینی است كه بتواند استقلال،خودباوری و عدالت را برای ملت ها به ارمغان بیاورد.
دهشیری افزود: تمام ملت های منطقه درصدد استفاده از دستاوردهای جمهوری اسلامی در زمینه انقلاب اسلامی هستند از این رو این كار با استفاده از متون فارسی و منابع ایرانی امكان پذیر است.
وی تصریح كرد: اكنون كه میزان بهره گیری از زبان فارسی روزبروز در حال گسترش است اساتید و ایران شناسان دنیا بعنوان سفیران فرهنگی كشور خود نقش مهمی در انتقال این زبان و پیام آن به جامعه خود دارند.
دهشیری با اشاره به زبان فارسی بعنوان زبان دوم جهان اسلام و زبان دوم فضای' وب' پس از زبان چینی افزود:این زبان ظرفیت بالایی برای استفاده در مجامع بین المللی دارد و همیاری تمام مبلغان زبان فارسی نیز در گسترش ابعاد آن موثر است .
وی خطاب به اساتید شركت كننده در این همایش گفت: همه شما باید ضمن تجربه اندوزی ،با تربیت جایگزین هایی برای خود، نسل آموزگاران زبان فارسی را روزبروز بارورتر و بالنده تر كنید.
معاون پژوهشی و آموزشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در پایان اظهار امیدواری كرد اولین همایش بازآموزی زبان فارسی آغازی برای برگزاری دوره های دیگر از جمهوری اسلامی و شناخت هرچه بیشتر ایران باشد.
همایش دانش افزایی زبان فارسی با شركت 35 نفر از اساتید زبان فارسی 11 كشور جهان از جمله كانادا، روسیه ،فرانسه، پاكستان، افغانستان، مصر، صربستان، تركیه، هندوستان، لهستان و عراق به دعوت دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره ) قزوین از سوم بهمن ماه آغاز و 26 بهمن ماه به كار خود پایان داد.