|
سازندگان مسكن مهر درصورت عدم تحویل به موقع طرح ها، مشمول جریمه می شوند
معاون مسكن شهری بنیاد مسكن انقلاب اسلامی استان قزوین گفت: سازندگان مسكن مهر در شهرهای زیر 25 هزار نفر در صورت عدم اجرای بموقع تعهدات خود و تاخیر در تحویل پروژه ها، مشمول جریمه دوران مشاركت می شوند.
|
|
|
مهندس 'رضا صادقی' روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بازپرداخت وام های مهر را 13 سال با كارمزد چهار درصد اعلام كرد و افزود: سود دوران مشاركت ساخت براساس تفاهم نامه با بانك عامل (بانك مسكن) 18 ماه است كه تا 24 ماه برای یكبار قابل تمدید است.
وی اظهاركرد: باتوجه به موافقت سهمیه استان قزوین از سه هزار و 500 واحد به چهار هزار واحد در سال جاری، تاكنون متقاضیان چهار هزار و 548 واحد به بانك عامل جهت دریافت وام مسكن معرفی شده اند.
صادقی با اشاره به اینكه تاكنون عملیات اجرایی سه هزار و 412 واحد آغاز شده، تاكیدكرد: از این تعداد، عملیات پایان سفت كاری دو هزار و 675 واحد به پایان رسیده و یك هزار و 732 واحد آن نیز برای بهره برداری آماده شده است.
این مسوول افزود: میزان تسهیلات مورد نظر برای هر یك از واحدها 200 میلیون ریال است كه این میزان تسهیلات برای متقاضیان مورد قبول واقع شده است.
استان قزوین دارای 831 روستای دارای سكنه، پنج شهرستان و 24 شهر می باشد.