0

غضنفر نماها

abre_sefid
abre_sefid
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 47

ما و نژادپرستی!

ما عاشق فهم و ادب و معرفتیم ... ما خاک قدوم هرچه زیبا صفتیم    

از زشتی کردار دگر خسته شدیم ...محتاج دو پیمانه می معرفتیم    

به نظر من هم هر چند جوکهای قومی و محلی به منظور خاصی بیان نشه اما در هر صورت از زشتی نفس عمل کم نمیکنه ؛ در واقع مثل اینه که کسی در مجلسی شروع به غیبت بکنه و قبلش بگه از غیبت کردن منظور خاصی نداره...!  

آنچه در غالب "جوک" های تحقیرآمیز در باره ی قوم یا افراد شهر خاصی  رایجه  ریشه در تصور و درک برتری نژادی در شکل و محتوای ملی و قومی داره و باعث ایجاد تفرقه و کینه در بین مسلمین میشه ، ما ناخواسته ریشه و تخم کینه و نفرتی که استکبار و دشمنان با اهدفی مشخص میان مسلمین کاشته را پرورش میدیم!  

به هر حال ما از این سایت و کاربرانش انتطاری فراتر از این داشتیم....      

*سلام حضرت دوست به هر که محرم اوست *

پنج شنبه 17 بهمن 1387  2:22 PM
تشکرات از این پست
rassool
rassool
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 471

پاسخ به:غضنفر نماها

یک فیلسوف.....:اگر خدا روبروی ما باشد و مارا به راه راست هدایت کند انسان باز هم گمراه میشور چون سمت راست خدا سمت چپ ما میشه !
اگر غم لشگر انگیزد که خون عاشقان ریزد
من و ساقی به هم سازیم و بنیادش براندازیم
پنج شنبه 24 بهمن 1387  9:46 AM
تشکرات از این پست
rassool
rassool
کاربر برنزی

پاسخ به:ابر سفید

ابر ابره. سفید و سیاه هم نداره . چقدرمیخواهید خشک و بی روح باشید. یه کمی هم شاد باشید در ضمن ما نگفتیم که این حرفا مال قوم خاصی هستش. شما دارید اینطور برداشت میکنید. پس شما گناهکارید فاین تذهبون؟
پنج شنبه 24 بهمن 1387  9:50 AM
تشکرات از این پست
m666666
m666666
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 20

پاسخ به:جهنم

ان شاءالله که جایگاه هیچ مسلمانی خصوصا هیچ شیعه ای اونجا نباشه
دوشنبه 28 بهمن 1387  8:00 AM
تشکرات از این پست
mesbah
mesbah
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 771

بنظر من هم توهین به قشر خاص یا قوم خاصی درست نیست
ولی در اینجا صرفا از کلمه ی نمادین «غضنفر» استفاده میشه لذا فکر کنم دیگه اشکالی نداشته باشه
یاعلی
کیوان عزتی / مسئول محتوای سایت راسخون
سه شنبه 29 بهمن 1387  6:06 PM
تشکرات از این پست
abre_sefid
abre_sefid
کاربر تازه وارد

پاسخ به:rassol

ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم                 جامه کس سیه و دلق خود ازرق نکنیم 

کمی به خود مسلط باشید دوست بزرگوار، همه چیزو باهم نگفتین من ارتباط و پیوستگی بین کلامتون ندیدم که منظورتونو برسونه ، ....

اگه سفیدی و سیاهی ابر از نظرت فرقی نداره...

"شب قبل از خواب وقتي سکوت همه جا را فرا مي گيرد براي چند لحظه چشمانت را ببند وبا اين تصوير ذهني همراه شو. به آسمان نگاه کن   . يک ابر سياه پر باران در آن است .به آن ابر خوب نگاه کن آنقدر که نتواني تشخيص دهي اين تويي که به ابر نگاه مي کني يا ابر است که به تو نگاه مي کند. ناگهان رعد و برقي در آسمان ديده مي شود و ابر سياه شروع به باريدن مي کند. آن ابر تند و بي امان مي بارد .به دانه هاي درشت باران نگاه کن   .حالا فکر کن که آن ابر تويي و آن دانه ها همه غم هايي ست که در تو جمع شده و قلبت را تيره کرده اند.تو مثل آن ابر مي باري و سبک و سبک تر مي شوي   .حالا آن ابر ديگر تيره وسياه نيست و پهنه آبي آسمان را ابر ي سفيد پر کرده که نور ملايم آفتاب از ميانش مي گذرد.به آن خيره شو تو خود آن ابر سفيد هستي    "....  

اگر مخالفت من با اینگونه جوکها علت نتیجه گیری شما بر خشک و بی روح بودن من است ، باز هم در اشتباهید. ولی اگر شادی من در رنجش و توهین و تمسخرعده دیگری باشد؛ بله حق با شماست من اینگونه شاد نیستم...

ضمنا نیازی نیست قبل از بیان این گونه جوکها گفته بشه من میخوام این جوک رو برای فلان قوم بگم !!!! و به قول خودتون شما نگفتید « این حرفا مال قوم خاصیه» اما همان طور که قبلا هم گفتم (و عرفان عزیز هم مطلبی در این باب نوشته اند) خود همین حرفاست که این رو بیان میکنه ....

به هر حال ... به قول حافظ :

حافظ ار خصم خطا گفت نگیریم بر او                    ور به حق گفت جدل با سخن حق نکنیم  (خصم = اینجا بخونید دوست)

چهارشنبه 30 بهمن 1387  12:35 PM
تشکرات از این پست
rassool
rassool
کاربر برنزی

تذکر تذکر

جناب ابر سفید !!!من شخصا تا الان چیزی نگفتم فقط یک کلمه در جواب شما گفتم اینجا محل تفریحه . محل شادمانیه حالا شما دوست ندارید میتونید جای دیگه ای بروید. در ثانی ما اسم قومیت خاصی را نیاوردیم این برداشت شخص شماست و ما ملزم به رعایت برداشت شما نیستیم
چهارشنبه 30 بهمن 1387  12:48 PM
تشکرات از این پست
abre_sefid
abre_sefid
کاربر تازه وارد

لاله ساغر گیر و نرگس مست و بر ما نام فسق                داوری دارم بسی یارب که را داور کنم

دوست بزرگوار م ، امیدوارم از مطالب قبلی بنده سوء تعبیر نفرمایید ، من هم برای تفریح به اینجا سری زدم اما همه ی هدف من از بیان مطالبم در پستهای قبلی صرفا این بود که به قول شما بدانیم به کجا می رویم؟ و کمی در تفریحات و شادیهای خود فقط کمی تأمل کنیم ! و نسبت به اعمال خود متعصب نباشیم و دیگری را متهم به برداشت شخصی نکنیم. هر چند بنده از نیت شما اگاهم (که صرفا برای شادی و ... است) و این را در پست های قبلی خود نیز بیان نموده اید اما امیدوارم شما هم قبول بفرمایید که نفس شادی با اینگونه تعبیرات جای تأمل دارد.ضمنا امیدوارم حرفای حقیر که صرفا نشأت گرفته از یک درد اجتماعی بود باعث رنجش خاطر شریفتان نگردد. برای تأیید گفته هایم و برای اطمینان از اینکه حرفای حقیر خدایی نکرده برگرفته از غرض شخصی و یا برداشت شخصی نمی باشد می توانید به سخنرانی دکتر ازغدی در همین باب و یا در همین محیط مجازی جستجویی انجام دهید تا بدانید برداشت شخص حقیر نیست.

به هر حال بنده بیش از در این باب و در این موضوع  چیزی نخواهم نوشت . چرا که خوش ندارم جدل کنم و میگذارم تا دوستان خود به قضاوت بنشینند.  

چهارشنبه 30 بهمن 1387  1:22 PM
تشکرات از این پست
tondar
tondar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 42

به غضنفر میگن سخت ترین کاری که تا به الان انجام دادی چیه....میگه نمک در نمکدان ریختن...می پرسن چرا؟...میگه چون سوراخ هاش خیلی کوچیک بود  
لحظه‌ها را گذراندیم که به خوشبختی برسیم؛ غافل از آنکه لحظه‌ها همان خوشبختی بودند
چهارشنبه 30 بهمن 1387  7:50 PM
تشکرات از این پست
rassool
rassool
کاربر برنزی

بابا تندر هم اینکاره هست
شنبه 3 اسفند 1387  9:08 AM
تشکرات از این پست
arezoomehriz
arezoomehriz
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 8

بابا خیلی با حاله ایول
سه شنبه 13 اسفند 1387  12:22 AM
تشکرات از این پست
alibeiki
alibeiki
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1003

به غضنفرمی گن  سفر حج چطور بود؟ میگه خیابونا تمیز ، برجاش بلند ، ماشینا آخرین مدل ، البته یه جای زیارتی هم داشت که خیلی شلوغ بود نرفتم!
سه شنبه 13 اسفند 1387  8:31 AM
تشکرات از این پست
alip30
alip30
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 12

غضنفر ميره رستوران، گارسون ميخواد بزارتش سر كار ميگه: غذاي امروز «كوجی پورو تياپوفو ساخارينو گلاسه» با «ليمو» است!
غضنفر ميگه : «كوجی پورو تياپوفو ساخارينو گلاسه» با چي

زندگي دو چيز به من آموخت . . .

که هرچي فکر مي کنم يادم نمياد چي بود!

سه شنبه 13 اسفند 1387  2:44 PM
تشکرات از این پست
alip30
alip30
کاربر برنزی

يك روز غضنفر زنگ میزنه ۱۱۰ میگه آقا پدال گاز و پدال ترمز و پدال کلاچ و فرمون و دنده رو دزدیدن! پلیس میگه ، برو صندلی جلو بشی

سه شنبه 13 اسفند 1387  2:50 PM
تشکرات از این پست
alip30
alip30
کاربر برنزی

غضنفر يه سگ فلج داشته، هر وقت دزد ميومده، سگه رو مي گذاشته توي فرغون و دنبال دزده مي‌دويده

سه شنبه 13 اسفند 1387  2:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها