0

امام جمعه بوشهر: سالمند درخت پر ثمر جامعه است

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

امام جمعه بوشهر: سالمند درخت پر ثمر جامعه است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: سالمند مانند یك درخت پرثمر است كه خیلی ها زیر سایه آن زندگی می كنند.

امام جمعه بوشهر: سالمند درخت پر ثمر جامعه است

به گزارش ایرنا، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری در همایش سلامت مردان و سالمندان در دانشگاه علوم پزشكی بوشهر افزود: یكی از ملاك های ارزشی هر جامعه ای به سالمندان و فراهم كرده زمینه استفاده بهینه از این گنجینه هاست.

وی یادآورشد: بسیاری از بركات و رفع بلاها نیز به خاطر وجود سالمندان در جامعه انجام می شود.

امام جمعه بوشهر ادامه داد: محبت و یاد خدا باعث می شود تا دل انسان آرام باشد و گذر زمان مانع از پیری دل نشود.

وی اظهارداشت: سالمندان مركز توقعات اعضای خانواده هستند كه این امر هرچند در برخی مواقع مشكلاتی برای فرد سالمند به خاطر ناتوانی در پاسخگویی به توقعات ایجاد می كند اما نشان می دهد كه سالمند دارای شخصیتی است كه دیگران به او دل بسته اند.

امام جمعه بوشهر با بیان اینكه سالمندان باید به گونه ای رفتار كنند كه امیدها را نا امید نكنند گفت: در خانه سالمند نباید روی اعضای خانواده بسته شود تا خانه امید تعطیل شود.

وی بااشاره به تغییر شیوه های زندگی افزود: تغدیه غلط ، كم تحركی ، آپارتمان نشینی و نپرداختن به ورزش باعث شده تا افراد در میان سالی با مشكلات زیادی در زمینه سلامت خود روبه رو شوند.

امام جمعه بوشهر، صله رحم ، صدقه دادن ، دعا و شكرگزاری نعمت های خدا، قرائت قرآن، خدمت به پدر و مادر، ورزش، تعذیه سالم و نشاط و شادابی در منزل را از عوامل افزایش طول عمر ذكر كرد.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 26 بهمن 1390  2:56 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها