به گزارش ایرنا، حجت الاسلام 'سید علی عماد' روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینكه این جایگاه افتخاری برای این سرزمین است تاكید كرد: سهم حوزه علوم انسانی و علم و دین در كسب این جایگاه قابل توجه است.
وی با اشاره به اینكه كتاب مهمترین محصول تولیدی عرصه پژوهش است ادامه داد: تلاش داریم با چند لایه كردن داوری و ارزیابی كتب ارسال شده به سیزدهمین همایش كتاب سال حوزه انتخاب را به استاندارد نزدیك كنیم.
عماد از تصویب اساسنامه كتاب سال حوزه پس از بازخوانی مجدد از سوی شورای عالی حوزه خبر داد و افزود: تلاش معاونت پژوهشی بر این است كه اتقان كار را به لحاظ كارشناسی بالا برده و حداكثر استفاده را از خردجمعی كارشناسان صورت دهیم.
وی از رشد 3 درصدی آثار علمی در كشور در برابر رشد یك درصدی علوم در دنیا خبر داد و افزود: از نظر كمی و كیفی كتب حوزوی از ده تا سیزده درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته اند.
عماد از تفاهم نامه های مختلف حوزه های علمیه با مراكز مختلف علمی و اجرایی از جمله، وزارت علوم، سازمان فرهنگ و ارتباطات و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه های تولید، انتشار و توزیع كتاب خبر داد.
سیزدهمین همایش كتاب سال حوزه در روز 27 بهمن ماه امسال برگزار می شود و در آن علاوه بر معرفی و تجلیل از صاحبان برترین آثار مكتوب سال حوزه، از شخصیتهای ویژه علمی، خادمان عرصه كتاب، كتابخانه و ناشران نمونه حوزوی نیز تجلیل به عمل میآید.
در این مراسم، علاوه بر آیتالله مقتدایی مدیر حوزههای علمیه، آیتالله العظمی سبحانی از مراجع عظام تقلید، به عنوان سخنران ویژه به ایراد سخن میپردازد.
همچنین آیتالله العظمی حاج شیخ 'جعفر سبحانی' از ایران و آیتالله 'سیدمحمدمهدی الموسوی الخرسان' از شخصیتهای برجسته حوزه علمیه نجف، در سیزدهمین همایش كتاب سال حوزه تقدیر میشوند