به گزارش ایرنا از ستاد خبری نخستین نمایشگاه كتاب كودك و نوجوان قم، 'علی فریدونی' با اشاره به اهمیت تشویق و ترغیب كودكان و نوجوانان به مطالعه كتاب، افزود: كودك در سن آموختن قرار دارد، بنابراین همه محیطهای اجتماعی مانند خانه و مدرسه، مكانی برای آموزش او بوده و میتوانند تاثیر بسزایی در آینده كودك داشته باشند.
وی افزود: كتاب بعنوان یك ابزار قوی در زمینه آموزش كودك و نوجوان مطرح بوده و میتواند در كنار دیگر عوامل موجب رشد و بالندگی نسل آینده كشور شود.
فریدونی خواستار توجه خانوادهها به كتاب و كتابخوانی شد و گفت: اهمیت مطالعه در این است كه ذهن كودك و نوجوان با مبانی فكری و اندیشههای نو و نیز آثار نویسندگان آشنا شده و در واقع شریك ذهنی خوبی برای او بوجود میآید.
وی كتاب و مطالعه صحیح را تضمینكننده آینده كودكان دانست و بر ضرورت تلاش متولیان فرهنگی جامعه برای تامین نیازهای مطالعاتی اقشار مختلف تاكید كرد.
مدیر كل كتابخانه های عمومی قم گفت: در صورتیكه همه اعضای جامعه وظایف خود را در این زمینه بدرستی انجام دهند، آنگاه شاهد برقراری یك چرخه صحیح میان ذهن كودكان، والدین، محیط اجتماعی و متولیان فرهنگی خواهیم بود.
وی كاركرد این چرخه فرهنگی را گام برداشتن بسوی پیشرفت جامعه دانست و ادامه داد: برپایی نمایشگاههای كتاب تخصصی كودك و نوجوان از جمله اقداماتی است كه ذهن این قشر از اجتماع را با كتاب درگیر ساخته و آنها را با مقوله مطالعه آشنا میسازد.
فریدونی خاطرنشان كرد: اهمیت اصلی نمایشگاههای تخصصی كتاب در این است كه با توجه به جذابیتهای موجود میتوانند علاقمندی كودكان و نوجوان را به كتاب بیشتر كرده و دنیایی جدید در مقابل دیدگان آنها بسازند.
نخستین نمایشگاه كتاب كودك و نوجوان 18 بهمن ماه در مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) با حضور 120 ناشر از سراسر كشور آغاز به كار كرد.
این نمایشگاه تا 24 بهمن ماه دایر است.