سالانه دو هزار و 500 تحقیق پایانی در حوزههای علمیه خواهران تصویب میشود
به گزارش ایرنا از روابط عمومی مركز مدیریت حوزههای علمیه خواهران،' صدیقه افشار' با اشاره به اینكه امور مربوط به تحقیقات پایانی بانوان طلبه در معاونت پژوهش مركز مدیریت حوزههای علمیه خواهران ساماندهی میشود و طلاب مقطع سطح دو در پایان تحصیل خود ملزم به ارائه تحقیق پایانی هستند، تصریح كرد: تاكنون حدود 14 هزار تحقیق پایانی از بانوان طلبه دفاع شده است.
وی با اشاره به مراحل ارائه موضوع تا دفاع از تحقیق پایانی بانوان طلبه خاطرنشان كرد: در ابتدا طلبه موضوع پیشنهادی خود را به شورای پژوهشی مدرسه علمیه ارائه میكند و این شورا در صورتی كه موضوع واجد شرایط باشد، آن را به منظور نظارت مدیریت استانی، به مدیریت استانی ارجاع میدهد.
افشار با بیان اینكه بانوان طلبه، تحقیق پایانی خود را بر اساس آییننامه ابلاغی و كتاب روش تحقیق كه قبلا آن را گذراندهاند، به نگارش درمیآورند، ادامه داد: پس از ارائه تحقیق پایانی، در صورتی كه استاد راهنما، آن را قابل دفاع بداند، كتبا این موضوع را به معاون پژوهش مدرسه علمیه اعلام میكند و جلسه دفاعیه در مدرسه علمیه برگزار میشود.
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی