0

سالاد ماکارونی دانمارکی

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

سالاد ماکارونی دانمارکی

  

همیشه به تزئین زیبای غذا هنگام سرو کردن دقت داشته باشید.

 

 

مواد لازم

• نصف بسته ماکارونی صدفی
• یک قاشق غذاخوری شوید خشک
• نصف قاشق چای خوری
نمک
 250• گرم کالباس خرد شده
• چهار زرده تخم مرغ سفت شده
• یک قاشق چای
خوری سس خردل
• یک فنجان خامه
• یک چهارم قاشق چای خوری فلفل
• مقداری
خیارشور خرد شده


طرز تهیه:
ماکارونی را در آب جوش و نمک به
مدت 12 دقیقه جوشانده و سپس آبکش میکنیم، مراقب باشید ماکارونی ها به یکدیگر نچسبند.

زرده تخم مرغ را با چنگال کاملا له می کنیم، خردل را به آن اضافه
کرده سپس مایونز، خامه و نمک و فلفل را به آن می افزاییم.

مخلوط به دست
آمده را با ماکارونی مخلوط می کنیم. کالباس، شوید و خیارشور را نیز بدان می افزاییم و خوب بهم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. این سالاد بهتر است سرد سرو شود

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 20 بهمن 1390  11:45 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها