0

جملات پند آموز از بزرگان

forogh1351
forogh1351
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 462

جملات پند آموز از بزرگان

1- به من بگو نگو ، نميگويم ، اما نگو نفهم ، که من نمي توانم نفهمم ، من مي فهمم .(دکتر علي شريعتي )
2- شما بدون تسلط بر خود نمي توانيد فاتح ديگران باشيد .(کيم وو چونگ)
3- اگر کسي ترا آنطور که ميخواهي دوست ندارد ، به اين معني نيست که تو را با تمام وجودش دوست ندارد. (مارکز)
4- بهترين راه پيش بيني آينده ، ساختن آن است . (برايان تريسي )
5- در درون جسارت ، نبوغ و قدرت سحر آميزي نهفته است .(گوته )
6- هر کجا مي روي ، با تمام قلبت برو .(؟)
7- آسمان براي گرفتن ماه تله نمي گذارد ، آزادي خود ماه است که او را پايبند مي کند .(تاگور )
8- سرمايه هاي هر دلي ، حرفهائيه که واسه گفتن داره .(؟)
9- زنانيکه مي خواهند مرد باشند ، زناني هستند که نمي دانند زن هستند .(الکساندر دوما )
10- شانس هرگز کافي نيست .(اندرو متيوس )
11- دوست واقعي کسي است که دستهاي تو را بگيرد ولي قلب ترا لمس کند .(مارکز )
12- قانون احتمالات يادت نره ، بلاخره يک نفر خواهد گفت بله .(آنتوني رابينز )
13- اگر فکر مي کنيد که موفق مي شويد يا شکست مي خوريد، در هر دو صورت درست فکر کرده ايد. (آنتوني رابينز )
14- وقتي انسان آرامش را در خود نيابد ، جستجوي آن در جاي ديگر کار بيهوده اي است .(لارو شفوکو )
15- در تاريخ جهان ، هر لحظه عظيم و تعيين کننده ، پيروزي نوعي عشق است .(امرسون
16- دنبال کسي نگرد که بتواني با او زندگي کني ، دنبال کسي باش که بدون او نتواني زندگي کني .(؟)
17- عشق ، فراموش کردن خود دروجود کسي است که هميشه و در همه حال ما را به ياد دارد .(؟)
18- عشق يعني ترس از دست دادن تو .(ايتاليائي )
19-موفقيت ، يک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ريختن .(توماس اديسون )
20- مهم اين نيست که در کجاي اين جهان ايستاده ايم ، مهم اين است که در چه راستايي گام بر مي داريم .(هولمز )
21- سعي نکنيم بهتر يا بدنر از ديگران باشيم ، بکوشيم نسبت به خوذمان بهترين باشيم .(مارکوس گداوير )
22- مغز ما يک دينام هزار ولتي است که متاسفانه اکثرمان بيش از يک چراغ موشي از آن استفاده نمي کنيم .(ويليام جيمز )
23- تنها بنائي که هر چه بيشتر بلرزه ، محکمتر مي شه ، دله.(؟)
یک شنبه 4 مرداد 1388  4:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها