|
تنها پنج روستای ملایر از آنتن BTS تلفن همراه برخوردار نیستند
ملایر- رییس شركت مخابرات ملایر گفت: در حال حاضر، وضعیت پوشش دهی تلفن همراه در این شهرستان بسیار مطلوب است و تنها پنج روستا از آنتن BTS تلفن همراه برخوردار نیستند.
|
|
|
'محمدرضا تاجوك' روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این روستاها كه دارای حدود 800 خانوار هستند، به زودی از آنتن BTS تلفن همراه برخوردار خواهند شد.
وی اظهار داشت: در دهه فجر امسال، سه طرح آنتن BTS تلفن همراه در دانشگاه ملایر، یخچال میرفتاح و سه راهی توچغاز با اعتبار سه میلیارد و 300 میلیون ریال به بهره برداری رسید.
تاجوك افزود: در حال حاضر، تعداد دكل های آنتن BTS تلفن همراه در شهرستان ملایر از 11 سایت در سال 83 به 68 سایت در سال جاری رسیده است.
وی همچنین در خصوص تجهیزات اینترنت پرسرعت در شهرستان ملایر گفت: هم اكنون كلیه شهرهای ملایر، شهرك های صنعتی و پنج نقطه پر جمعیت روستایی این شهرستان از تجهیزات اینترنت پرسرعت ADSL برخوردار هستند.
رییس اداره مخابرات ملایر بیان داشت: در این راستا، دو روستای پرجمعیت'حسین آباد شاملو' و 'زنگنه علیا' در دهه فجر امسال با اعتبار 40 میلیون ریال در دهه فجر امسال به اینترنت پرسرعت مجهز شدند.
تاجوك ادامه داد: هم اكنون دو هزارو 304 مشترك ADSL(اینترنت پرسرعت) در ملایر دایر شده است، در حالیكه بعد از انقلاب تا سال 83، هیچ مشتركی در این زمینه وجود نداشت.
وی همچنین از فعال بودن 71 دفتر فناوری اطلاعات(ICT روستایی) در روستاهای این شهرستان خبر داد و گفت: این در حالیست كه در قبل و بعد از انقلاب این دفاتر در سطح روستاها وجود نداشت.
تاجوك در ادامه اظهار داشت: تعداد روستاهای دارای تلفن ثابت این شهرستان، از 60 روستا تا سال 83 به 208 روستا در سال جاری رسید و هم اكنون تمام روستاهای ملایر دارای تلفن ثابت هستند.
وی تعداد تلفن های فعال شهرستان را در حال حاضر، 86 هزارو 589 شماره، تعداد تلفن های همراه فعال را 101 هزارو 737 شماره و تعداد تلفن های همگانی را 932 دستگاه عنوان كرد.
رییس اداره مخابرات ملایر از اجرای 662 كیلومتر فیبر نوری در شهرستان خبر داد و افزود: ضریب نفوذ تلفن در شهر ملایر از 26 در سال 83 به 5/33 تا سال 90 و ضریب نفوذ تلفن شهرستان از 19 در سال 83 به 2/29 در سال جاری رسیده است.