|
نشریه سینمایی 'نمای نزدیك' همدان نیازمند تخصیص اعتبار است
همدان-رییس حوزه هنری استان همدان گفت: نشریه سینمایی 'نمای نزدیك' این استان نیازمند تخصیص اعتبار است.
|
|
|
سید 'محمد باقر حسینی' روز شنبه در نشست نقد و بررسی تنها نشریه الكترونیكی استان همدان افزود: همدان، استانی است با ظرفیت های بسیار خوب فرهنگی و هنری با این وجود در این عرصه آنگونه كه انتظار می رود بودجه هدایت نشده و اختصاص نمی یابد.
وی اضافه كرد: نشریه سینمایی «نمای نزدیك» تنها نشریه الكترونیكی استان است و تولید نشریه به صورت مطلوب و در سطح گسترده به بودجه مناسب و مشاركت جدی سایر دستگاه هایی كه متولی اصلی هستند نیازمند است.
مدیر مسئول نشریه الكترونیكی «نمای نزدیك» گفت: باوجود اقدامات انجام شده در عرصه تولید آثار هنری و ادبی و رشد و پرورش استعدادهای هنری، طبق اولویت، كارهای پایه، زیربنایی و ضروری انتظار می رود چنین كارهایی با حمایت مسوولان اجرایی در سطح بسیار گسترده و مطلوب تر عرضه شود.
حسینی همچنین گفت: با توجه به رسالت و اهداف حوزه هنری ، فضای هنری استان در هر زمینه ای و به هر قیمتی پُر نمی شود.
وی افزود: حوزه هنری خط مشی و اهداف مشخصی دارد و مجموعه فعالیت های هنری را با موضوعاتی مشخص و به دور از موازی كاری و در راستای اهداف خودش پوشش می دهد.
وی ادامه داد: اگر در شرایطی در فضاهای خالی هنریِ استان فعالیت می كند برای نشان دادن كمبودها و شناسایی ظرفیت ها است و تلاش می كند تا آنجا كه امكان دارد در راستای اهداف اصلی به كار بندد.
رییس حوزه هنری استان همدان در ادامه با اشاره به فعالیت پیوسته در دو عرصه كارگاه های تخصصی هفتگی و تولیدآثار هنری و ادبی گفت: برپایی نشست های كارگاهی و تخصصی هفتگی نظیر خانه فیلم بلند، خانه عكاسان ، كانونهای شعر وداستان مقدماتی و پیشرفته ، كارگاه های هفتگی و تخصصی تئاتر نوجوانان و برنامههای ماهانه شب ادبیات كودك و نوجوان، عصر خاطره، كانون ترانه، طنز ماه، كارگاه آواز، خانه فیلم كوتاه، خانه های گرافیك و نقاشان در زمره فعالیت های كارگاهی است.
حسینی گفت: این فعالیت ها به منظور رشد و پرورش استعدادهای هنری و ادبی است و آثاری نظیر مجلات هنری و ادبی پرنیان، نقش، ارغوان، نمای نزدیك و كتابهایی مانند احترام گلها، غربت انسان، شبی با خورشید و آلبوم موسیقی گواه پایمردی همچنین تولید بیش از شصت عنوان لوحهای فشرده تخصصی و تولید بیش از 70 فیلم كوتاه وسایر آثار در رشته های مختلف تجسمی و نمایش نمونه ای از تولیدات این حوزه به شمار می رود.
وی ابرازامیدواری كرد: دستگاه ها و نهادهایی كه چندین برابر حوزه هنری استان بودجه و امكانات دارند با تدابیر لازم تلاش كنند افزون بر فعالیت های ویترینی و تبلیغاتی، از روزمرگی دور شده و به چنین كارهای پایه و نرم افزاری همراه با حمایت مناسب از تولید آثار هنری اقدام كنند.