0

نهادینه كردن فرهنگ نماز در جامعه نیازمند بسیج همگانی است اسدآباد- دبیر ستاد اقامه نماز استان همدان گ

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

نهادینه كردن فرهنگ نماز در جامعه نیازمند بسیج همگانی است اسدآباد- دبیر ستاد اقامه نماز استان همدان گ

 

نهادینه كردن فرهنگ نماز در جامعه نیازمند بسیج همگانی است

اسدآباد- دبیر ستاد اقامه نماز استان همدان گفت: نهادینه كردن فرهنگ نماز در جامعه نیازمند بسیج همگانی و داشتن اعتقاد راسخ است.

نهادینه كردن فرهنگ نماز در جامعه نیازمند بسیج همگانی است

به گزارش ایرنا حجت الا سلام ' مرتضی حسنی حلم' روز شنبه در نشست ستاد اقامه نماز اسدآباد با اشاره به توطئه های نرم دشمنان علیه انقلاب اسلامی افزود: امروز توجه به مسایل دینی و اسلامی و در راس آنها نماز ضمن خنثی سازی نقشه های شوم دشمنان موجب رشد و تعالی جامعه نیز می شود.

وی تلاش در راستای اشاعه فرهنگ نماز در جامعه را بزرگترین عبادت به درگاه خداوند دانست و بیان داشت: جامعه به ویژه نسل جوان امروز بیشتر از هر زمان دیگری نیاز به تعالیم قرآنی و دینی دارد.

وی همچنین خاطرنشان كرد: نماز از ملزومات تربیتی و هدایتی است كه نقش موثری در سالم‌سازی فكری و روحی جوانان دارد و رشد و تلای معنوی در محیط‌های دانشگاهی با توجه به امر اقامه نماز محقق می‌شود.

حجت الا سلام حسنی حلم، گفت: موفقیت امر ترویج فرهنگ نماز به‌ویژه در محیط‌های دانشگاهی نیازمند توجه به روش تبلیغی نماز، عدم اصرار و ارائه الگوهای عملی در این خصوص است كه باید این عوامل مورد توجه متولیان امر ترویج فرهنگ نماز در دانشگاه‌ها قرار گیرد.

وی ادامه داد: تعالی و پیشرفت در محیط‌های علمی و دانشگاهی منوط به حاكمیت معنویت در كنار تولید علم است و تزكیه مقدم بر تعلیم و علم‌آموزی است و علم و دین باید توأماً مورد توجه محیط‌های علمی باشد.

وی همچنین گفت: امروز روش‌های موثر ترویج فرهنگ نماز در محیط‌های دانشگاهی و راه‌های جبران خلا ترویج این فریضه الهی موضوعی است كه نیاز به انجام كار كارشناسی دینی دارد.

وی نماز را پایه و ستون دین و رمز ماندگاری انقلاب اسلامی دانست و افزود: دور كردن جوانان از مسایل دینی و قرآنی یكی از مهمترین شگردهای شیطانی دشمنان برای ضربه زدن به نظام است كه در این خصوص همگان باید مراقب و هوشیار باشند.

امام جمعه اسدآباد نیز در این نشست نقش روحانیون را در ارتقای فرهنگ عمومی و دینی جامعه مهم دانست و بر تقویت آن تاكید كرد.

حجت الا سلام ' سید موسی حسینی مجد' از فعالیت دو حوزه علمیه برادران و خواهران با یكصد و 88 طلبه در شهرستان خبر داد و بیان داشت: در حوزه علمیه برادران یكصد طلبه و در حوزه خواهران نیز 88 طلبه تا پایه ششم احكام دینی را فرا می گیرند.

وی دلیل فقر فرهنگی منطقه را كمبود روحانی دانست و افزود: هم اكنون در بسیاری از روستاها و حتی در مركز شهر با كمبود روحانی مواجهه هستیم و هر كجا كه روحانی ندارد ما آنجا بیشترین مشكل فرهنگی را داریم.

' مصطفی آزادبخت' نیز نهادینه كردن فرهنگ نماز در دستگاه های اجرایی و اقامه نماز اول وقت را مهمترین شیوه برای تبلیغ احكام الهی در جامعه دانست و بر ضرورت توجه مدیران به این فریضه مهم تاكید كرد.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 17 بهمن 1390  2:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها