بدون كامپيوتر برنامه ها رو فارسي كنيد همراه با آموزش كامل
با سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان عزيز
اين تايپيك معرفي يك برنامس ولي خودم آموزششو هم بهش اضافه كردم خواستم تو دوتا تايپيك بزنمشون ولي بهتر ديدم با هم باشن تا دوستان بهتر ازش استفاده بكنن فقط قبلش بگم چون همه نوشته هام تو يه پست جا نگرفت مجبور شدم تو دو پست بنويسمشون. ميخوام يكي از بهترين آموزش هاي به روز رو خدمتتون بگم البته اميدوارم اين تايپيك حوصلتونو سر نبره چون خيلي طولانيه ولي مطمئن باشين اگه آموزشو تا آخر بخونين به راحتي و بدون دردسر و حتي بدون كامپيوترميتونين برنامه ها رو فارسي سازي كنين. خيلي وقته خودم دارم با اين برنامه كار ميكنم چون به كامپيوتر دسترسي ندارم و چند برنامه اي رو هم فارسي كردم خيلي زودتر از اين هم ميخواستم آموزشو تو سايت بزنم ولي اول خواستم خودم خوب باهاش كار كنم ، راهوچاشو ياد بگيرم بعد تو سايت بزنم تا بتونم يه آموزش بي نقص و كامل رو خدمت دوستان بگم تا دوستان به درستي ازش استفاده كنن اينجور آموزشي رو تو هيچ سايتي هم نديدم البته فقط برنامه هاشو ديدم كه اونم خيلي مختصر نوشته بودن كه ميتوني با اين برنامه ها ، برنامه هاي سيمبين رو فارسي كني ، فقط تا اين حد. خب آموزشو با نام خدا شروع ميكنم. شما براي فارسي كردن برنامه ها به اين چند برنامه نياز دارين: 1.Python 2.PythonScriptShell 3.megaPyModulePack 4.SmartSIS 5.ZntxHan شماره گذاري برنامه ها هم ترتيب نصبشونه كه همگي بايد تو فون مموري نصب بشن برنامه پايتون و متخلفاتش كه احتياج به توضيح ندارن ، برنامه SmartSIS براي پك و آنپك كردن فايلهاي سيس و برنامه ZntxHan هم براي ويرايش فايلهاي rsc كه اين همون فارسي سازيه و كار اصلي ما . بعد از نصب برنامه ها ابتدا يك برنامه رو با SmartSIS آنپك ميكنيم من خودم برنامه fake message رو مثال ميزنم و قدم به قدم توضيح ميدم وقتي برنامه رو باز كرديد از منوي options گزينه unpaking رو مانند شكل انتخاب ميكنيم بعد ، از داخل برنامه هامون برنامه اي رو كه ميخواييم فارسي كنيم رو انتخاب ميكنيم وقتي انتخاب كرديم و باز شد دوباره از منوي options گزينه unpack رو انتخاب ميكنيم در اينجا كار ما با برنامه SmartSIS تموم شد و فعلا كاري باهاش نداريم حالا ميريم سراغ برنامه ZntxHan برنامه ZntxHan رو باز ميكنيم وقتي باز شد دكمه بالاي كليد سبز رو فشار ميديم تا منويي اين صورت آشكار بشه از منوي start گزينه listway رو انتخاب ميكنيم حالا به اين مسير ميريم چون برنامه هايي كه با اسمارت سيس آنپك ميكنيم در اين مسير قرار ميگيرن: c/smartsis/unpacked/symbian9/ از اينجا به بعد مسير برنامه اي كه آنپك كرديم متفاوته و ميتونه هر برنامه اي باشه من چون برنامه fake message رو مثال زدم پس مسيرم به اينصورت ميشه: c/smartsis/unpacked/symbian9/fake message/!/resource/apps/xx.rsc بعد از پوشه fake message به دو پوشه بر ميخوريم يكي c و يكي ! كه شما همونجوري كه تو مسير نوشتم بايد پوشه اي كه اسمش ! هست رو انتخاب كنيد تو بيشتر برنامه ها هردو تا پوشه هستن تو بعضي هاشون هم فقط يه پوشه كه اونو انتخاب ميكنين حالا چه c باشه يا چه ! ولي موقعي كه هر دوتا پوشه هستند بايد ! رو انتخاب كنيد بعد از پوشه ! پوشه resource و بعد پوشه apps و در پايان هم فايلي كه پسوندش rsc يا r31 يا چيزي هم اسم اينها هست رو انتخاب ميكنيم . وقتي در نهايت فايلRSC رو انتخاب كرديد با شكلي مثل زير رو برو ميشيد اينجاست كه بايد فارسي سازي رو شروع كنيد به اينصورت كه روي كلمه اي كه ميخواي فارسي كني مثلا exit كليك ميكني بعد معني جايگزين رو مينويسي به همين راحتي، بقيه كلمه ها رو هم به همين صورت جايگزين ميكنيد البته موقعي كه شما معني فارسيشو نوشتين ، اونا رو برعكس نشون ميده ولي نترسين چون فقط داخل برنامه اينجوريه و وقتي برنامه رو پك كنيم ميبينيد كه همه چي درسته ادامه در پست بعدي
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی
ادامه
خوبي اين برنامه اينه كه براي تعيين طول رشته تقريبا محدوديتي نداره و مثل فارسي كردن با كامپيوتر نيست كه براي طول رشته محدوديت داشته باشه و يه مزيت ديگش اينه كه وقتي فايل rsc رو باز كرديم تمام كلمه هايي كه ميتونن فارسي بشن رو ميبينيم و خودمون انتخاب ميكنيم كه كدوم كلمه فارسي بشه يا نه و بازم مثل كامپيوتر نيست كه فقط با سرچ بفهميم كه چه كلمه هاي خارجي وجود داره . وقتي هم كار ترجمه به پايان رسيد ، كليد بالاي دكمه سبز رو فشار ميديد و از گزينه هاي موجود گزينه save رو انتخاب ميكنيد وقتي ذخيره شد كار فارسي سازي به پايان رسيده و ميرسيم به مرحله آخر يعني پك كردن برنامه . به شكل زير دقت كنيد اين شكليه كه موقع نصب برنامه مي بينيد شايد شما هم بخواين مثل من اسم خودتتون يا يه چيز ديگه بنويسين خب براي اين كار به درايو c و پوشه smartsis ميرين اونجا يه فايل txt به اسم text ميبينيد كافيه اونو باز كنيد و هر چي دوست داشتين داخلش بنويسين و بعد ذخيره كنين ، اين چيزي كه مينويسيد موقع فرايند نصب برنامه مياد و ميبينيتش ، خب حالا ميريم سراغ پك كردن برنامه برنامه smartsis رو باز ميكنيم از منوي options اينبار بجاي گزينه unpaking بايد گزينه packing رو انتخاب كنيم در مرحله اول گزينه next رو انتخاب ميكنيم در مرحله بعد ازمنوي options گزينه select رو براي انتخاب برنامه مورد نظر بر ميگزينيم براي انتخاب برنامه به اين مسير ميريم: c/smartsis/unpacked/symbian9/fake messge فقط اين نكته رو مد نظر داشته باشين تا وقتي كه به پوشه برنامه، يعني همون برنامتون نرسيديد از كليد راست موس جهت طي نمودن مسير استفاده نكنيد و براي طي كردن مسير اونو به داخل فشار دهيد چون وقتي جوي استيك رو بسمت راست فشار ميديد همون پوشه اي كه در اون قرار داريد و جوي استيكو بسمت راست فشار داديد براي پك كردن آماده ميشه پس فقط وقتي به برنامه رسيديد جوي استيك رو بسمت راست فشار دهيد تا برنامه انتخاب بشه بعد از انتخاب شدن برنامه روي next كليك كنيد ، در مرحله بعد با انتخاب گزينه indicate اسم برنامه رو وارد ميكنيم بعد از اسم گذاري دوباره روي next كليك ميكنيم در مرحله بعد ورژن برنامه رو وارد ميكنيم فقط بايد اينو بدونيد كه حتما بايد طرز نوشتنش به اينصورت باشه 2.2.2 يعني فقط از سه عدد كه با دو تا نقطه از هم جدا شدن حالا بجاي 2 هر عدد يك رقمي ميتونه باشه مثلا به اينصورتها نباشه 2.60 يا 1.2.30 يا 2.0 چون برنامه با ارور مواجه ميشه و اونو پك نميكنه بعد از انتخاب ورژن مراحل بعدي رو فقط با next پيش ميبريم تا برسيم به اين شكل كه اينجا هم از منو گزينه pack رو انتخاب ميكنيم تا برنامه پك بشه ، بسته به حجم برنامه پك كردن ممكنه از 2 تا 10 دقيقه طول بكشه. خب ديگه تموم شد يعني اگه تمام مراحلو به دقت طي كرده باشين اولين برنامه تونو بدون حضور كامپيوتر و خيلي راحت تر از اون فارسي سازي كردين برنامه اي هم كه فارسي كرديد در اين مسير قرار داره و ميتونين برين و نصبش كنين c/smartsis/packed فقط چند نكته رو توجه داشته باشين اگه برنامه رو نصب كردين و فهميدين جايي تو فارسي سازي اشتباهي ترجمه كردين نگران نباشين ، چون لازم نيست برين دوباره برنامه رو آنپك كنين ، ميرين تو برنامه ZntxHan و طبق مراحل گفته شده جهت ويرايش فايل rsc اشتباتونو برطرف و بعد اونو ذخيره ميكنيد و با برنامه smartsis دوباره پك ميكنين ، اگه برنامه اي هم فارسي كردين ولي برنامه اجرا نشد مطمئن باشين تو فارسي سازيتون طول رشته يكي از كلمه ها رو خيلي بزرگ گذاشتين يا اينكه اصلا ممكنه برنامه خاصيت فارسي سازي رو نداشته باشه من خودم قبل از فارسي سازي كامل ، ابتدا دو سه كلمه رو فارسي ميكنم بعد اونو پك ميكنم اگه برنامه مشكلي نداشت اونوقت بر ميگردم و اونو كامل فارسي ميكنم . فكر نكنم ديگه توضيحي مونده باشه كه نگفته باشم تا جايي كه تونستم سعي كردم آموزش، كامل و بي نقص باشه حالا تا چه حد تو اين آموزش موفق بودم رو نميدونم و اينو بايد دوستان بگن و اينكه اصلا به درد بخور بوده يا نه. چون خودم با اين برنامه كار ميكنم و ممكنه توضيحاتم اينجا كامل نبوده باشه ، كه مطمئنا ناقصه ، دوستان هر جا به مشكلي برخوردن يا سوالي براشون پيش اومد اونو ذكر كنن تا توضيح بدم ، خوشحال ميشم بتونم تو يادگيري دوستان كمكي بكنم ، هدف از آموزشم هم اين بود كه همه دوستان فارسي سازي رو ياد بگيرن ، چيزايي هم كه تو تايپيك گفتم فقط تجربيات و چيزايي بوده كه خودم با كار با برنامه ياد گرفتم پس حتما جاهايي ايراد داره و خوب توضيح ندادم كه دوستان ايرادها رو به بزرگواري خودشون ببخشن ، كه اونم اگه تايپيك مورد توجه دوستان قرار بگيره حتما بهتر از اين پاك سازي ميشه البته با كمك اساتيد و مديراي محترم سايت . برنامه هاي پايتون چون تو انجمن موجوده نزاشتمشون اگه دوستان لازم ديدن آپلود كنن چون زحمت آپلود برنامه ها هم با مديراي عزيزه از بقيه دوستاني كه از مطالب براي استفاده در سايت يا وبلاگهاي خودشون استفاده ميكنن خواهش ميكنم با ذكر منبع و اسم انجمن همراه باشه . با تشكر از همه عزيزان ، افشين.(به نقل از a30redel )
موفق باشید.