سمنان - فرمانده سپاه ناحیه دامغان گفت: فرهنگ ایثار و شهادت باید به نسل جدید منتقل شود و نباید یاد شهدا در بحبوحه زندگی روزمره فراموش شود.
|
|
|
'سیدمحمدحسن مرتضوی' در دومین یادواره 26 شهید عملیات والفجر پایگاه ساجده حوزه كوثر دامغان كه با حضور مسوولان، خانواده شهدا و بسیجیان در مسجد امام موسی بن جعفر (ع) این شهر برگزار شد، با بیان خاطراتی از عملیات والفجر هشت به حساسیت جزیره فاو و موقعیت جغرافیایی آن و نیز تلاش رزمندگان برای تصرف آن اشاره كرد.
وی افزود: انقلاب اسلامی مدیون خون شهدا است و هر قدر در تحقق اهداف والای شهدا و آرمانهای آنها گام های عملی برداریم بیشتر دین خود را به شهدا ادا كرده ایم.
مرتضوی برگزاری یادواره های شهدا را حركتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و زنده نگه داشتن این فرهنگ عنوان كرد.
فرمانده سپاه ناحیه دامغان اظهار داشت: شهدا انسانهای پاك و وارسته ای بودند كه از مقام و امور دنیوی چشم پوشیدند و در راه انقلاب و اسلام مجاهده كردند و به لقاءالله پیوستند.