|
مدیر برنامه ریزی دفتر رئیس جمهور
وجود كارشناس و مشاور حقوقی در دستگاه های اجرایی یك ضرورت است
سنندج - مدیر برنامه ریزی و نظارت بر عملكرد واحدهای اجرایی دفتر ریاست جمهوری گفت: وجود كارشناس و مشاور حقوقی در دستگاه های اجرایی یك ضرورت اجتناب ناپذیر است چرا كه این افراد در حفظ مدیریت نقش اساسی برعهده دارند.
|
|
|
به گزارش خبرنگار ایرنا، ساعد شهسوار روز شنبه در اولین جلسه شورای هماهنگی امور حقوقی دستگاه های اجرایی استان در سنندج افزود: یكی از محورهای سازمان حقوقی دولت شناخت مشكلات حقوقی دستگاهها است لذا دستگاه هایی كه فاقد كارشناس حقوقی باشند باید شناسایی شده و به دفتر معاونت حقوقی ریاست جمهوری معرفی شوند.
وی اظهار داشت: اگر مدیران دستگاه ها با مسئولیت های كیفری، حقوقی، جزایی و انتظامی و غیره آشنایی نداشته باشند در تصمیم گیری ها دچار مشكل شده و در انجام وظایف خود با بحران مواجه می شوند و این مهم تنها با وجود كارشناس و مشاور حقوقی در درون دستگاه ها امكانپذیر است.
وی بر مرتبط بودن پست های حقوقی در ادارات تاكید كرد و گفت: سرمایه های حقوقی باید دارای مدرك مرتبط با پست خود بوده و از حداقل تخصص حرفه ای برخوردار باشند.
به گفته وی این مشاوران بایستی در ادارات نظریه پردازی كرده و مشكلات و موانع حقوقی مدیران را به آنان گوشزد كنند.
شهسواری در بخش دیگری از سخنانش بر برگزاری جلسات شورای هماهنگی امور حقوقی دستگاه های اجرایی تاكید كرد و گفت: با برنامه ریزی های انجام شده این جلسات هر دو ماه یكبار و هر بار به میزبانی یك دستگاه برگزار می شود كه استان كردستان پیشرو در این حوزه و اولین استان كشور در برپایی این جلسه بود.
وی یكی از اهداف این شورا را آموزش های حقوقی در بدو خدمت و یا حین خدمت برای مشاوران عنوان كرد و افزود: در این راستا بسته هایی آموزشی كه حاوی شرح 35 وظیفه عمومی است تهیه شده ودر اختیار اعضا و كارشناسان قرار خواهد گرفت.
وی با بیان اینكه در این شورا نماینده حقوقی ریاست جمهوری به عنوان معین حقوقی استان شناخته می شود اظهار داشت: پیگیری مشكلات حقوقی مركز استان، مشاركت در برنامه ریزی ها، دنبال كردن ماموریت های معاونت حقوقی ریاست جمهوری و حضور در جلسات استانی هیات دولت از جمله وظایف این معین است.
مدیر برنامه ریزی و نظارت بر عملكرد واحدهای اجرایی دفتر ریاست جمهوری خاطرنشان كرد: دبیر شورا نیز در این جلسات موظف است ظرف مدت یك ماه كیفیت و نحوه طراحی، اجرای شیوه نامه و رونوشتی از اقدامات را به معاونت ریاست جمهوری ارسال كند.ك/2