|
نشست رسانه ای استاندار كردستان (3)
توجه به صنعت گردشگری مهم ترین گام در توسعه كردستان است
سنندج - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار كردستان گفت: توجه دولت به صنعت گردشگری مهم ترین گام در توسعه استان است.
|
|
|
به گزارش خبرنگار ایرنا، اردوان نوسودی شامگاه پنجشنبه در نشست رسانه ای استاندار كردستان با رسانه های استان افزود: با توجه به ظرفیت های موجود در كردستان شرایط عالی برای توسعه این صنعت در منطقه وجود دارد.
وی اظهار داشت: با تقویت و حمایت همه جانبه دولت از صنعت گردشگری در راستای رسیدن به توسعه همه جانبه استان شرایط مناسبی فراهم شده است.
وی انتشار اوراق بهادار برای جذب سرمایه گذاران در بخش گردشگری را امری لازم و ضروری خواند بر این مهم تاكید كرد.
وی بیان كرد: باید با جذب سرمایه گذاری های بخش خصوصی و برنامه ریزی بهتر و اصولی از تمامی ظرفیت های این بخش بهره برداری كرد كه در راستای عملی كردن این مهم اقدامات اولیه در استان آغاز شده است و این روند با جدیت بیشتری پیگیری می شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار كردستان گفت: تعریف محورهای مختلف گردشگری در كنار ایجاد و تاسیس شركت های سرمایه گذاری در حوزه گردشگری از جمله مهمترین اقدامات اجرایی در راستای بهره برداری از این ظرفیت به شمار می رود و خوشبختانه در كمتر از یك سال اخیر نیز بخش زیادی از كارها و اقدامات پیش بینی شده جنبه اجرایی به خود گرفته است.
وی اعمال مدیریت واحد در این بخش را یكی از اولین اقدامات عملیاتی برای بهره برداری از ظرفیت های گردشگری استان كردستان عنوان كرد و افزود: در این راستا و با تاسیس شركت های توسعه گردشگری با مشاركت سازمان همیاری و شهرداری های استان اقدامات خوبی برای اعمال مدیریت واحد در این بخش اجرایی و عملیاتی شده است.
وی با اشاره به معرفی كوه آبیدر بعنوان نقطه نمونه گردشگری در سفر اول هیات دولت به كردستان گفت: با تشكیل سازمان عمران آبیدر و قشلاق برنامه ریزی خوبی برای توسعه آن آغاز شده است.
وی گفت: برای تحقق توسعه آبیدر 30 بسته سرمایه گذاری تعریف شده كه با هدف جذب اعتبار بیشتر و لزوم مشاركت بخش خصوصی برای تسریع در توسعه و پیشرفت منطقه عملیاتی می شود.
نوسودی به محور قشلاق گریزه به عنوان دیگر نقطه گردشگری در شهرستان سنندج اشاره كرد و اظهار داشت: در این منطقه نیز 260 هكتار زمین از شركت آب منطقه ای تحویل گرفته شده است و اقدامات اولیه برای صدور سند و همچنین آغاز تعریف بسته های سرمایه گذاری نیز در این بخش فراهم شده است.
وی گفت: در كنار تعریف نقطه های گردشگری در سایر شهرهای استان كردستان همچون سقز، قروه و مریوان نیز اقدامات این چنین آغاز شده و تلاش می شود كه این شیوه كاری در دیگر نقاط استان كردستان نیز با جدیت هر چه بیشتر دنبال و پیگیری شود.
وی تلاش برای جلب مشاركت های مردمی و تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در صنعت گردشگری كردستان را مهم ترین امر در رشد منطقه بیان كرد.ك/3