مدافع تيم فوتبال سپاهان گفت: در اين زمينهاي تمريني نميشود توپ را کنترل کرد.
سید جلال حسینی در مورد وضعیت دست مصدومش عنوان کرد: گچ دستم را باز کرده ام و فعلا آتل چوبی بسته ام. در دو سه بازی گذشته بازی کرده ام تا ترسم بریزد. کمی در بازی ها درد داشتم و فشار تمرینات را هم تحمل کردم اما کم کم رو به بهبودی هستم.
وی در خصوص شرایط سپاهان و اینکه چرا از این تیم به عنوان مدعی قهرمانی کمتر یاد می شود، اظهار داشت: فعلا جوابی برای این سؤال ندارم اما سپاهان صد در صد مدعی قهرمانی است. با آن همه مشکلاتی که داشتیم بازیکنان با جان و دل در بازی ها به میدان رفتند و مشکلات سخت را پشت سر گذاشتیم تا به این جا رسیدیم. این بازیکنان هستند که با تلاششان تیم را به اینجا رساندند و تیم را مدعی کردند.
حسینی درباره نقش کرانچار در این موفقیت گفت: صد در صد او نقش داشته است. کرانچار مربی بزرگی است و رفاقت را در تیم زیاد کرده و تیم هم خوب بازی می کند. همین روند را ادامه دهیم می توانیم به موفقیت برسیم. از نقل و انتقالات تا اواخر نیم فصل اول مشکل داشتیم اما رفته رفته این مشکلات را سپری کردیم.
مدافع سپاهان در مورد فشردگی مسابقات و نبود امکانات مناسب گفت: از فشردگی مسابقات همه اذیت می شوند. من با فاصله کم بازی ها مشکلی ندارم اما کاش در کنار این فاصله کم امکانات خوبی به بازیکنان داده می شد. اگر زمین های تمرین ما را ببینید به بازیکنان حق می دهید که معترض باشند. در این زمین ها تمرینی نمی توان توپ را کنترل کرد.