سمنان - استاندار سمنان سیاست اروپا و آمریكا را در تحریم ایران از یك سو و آمادگی برای مذاكره را در راستای سیاست فشار از پایین و چانه زدن از بالا خواند و افزود: آمریكا و اروپا با این تلاشها هیچ غلطی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی نمی توانند بكنند.
|
|
|
'عباس رهی' روز چهارشنبه در نشستی با مسوولان استان سمنان به تاكید و فرمایش امام راحل (ره) مبنی بر اینكه آمریكا هیچ غلطی نمی تواند بكند اشاره كرد و افزود: مردم ایران با اتكای به خداوند و ائمه اطهار این انقلاب را نگه داشته اند و دشمنان با این ترفندها نمی توانند غلطی بكنند.
وی با تاكید بر لزوم حفظ وحدت و هوشیاری مردم در برابر توطئه ها افزود: دشمنان انقلاب اسلامی اعم از آمریكا، اتحادیه اروپا و برخی كشورهای عربی به سركردگی عربستان سعودی و وهابیت می خواهند ذلت ایران اسلامی را ببینند اما تا زمانی كه حسینی هستیم و پیرو ائمه اطهار(ع ) دشمنان قادر نیستند خدشه ای به این نظام الهی وارد كنند.
رهی انتخابات مجلس شورای اسلامی را عرصه مهمی برای نظام خواند و گفت: با حضور حداكثری مردم در این انتخابات حماسه دیگری خلق خواهد شد.
استاندار سمنان گفت: در سالهای انقلاب از سوی برخی خواص كم بصیرت و یا بی بصیرت سستی و مسایلی دیده شده اما عموم مردم همواره با حضور گسترده در عرصه هایی نظیر انتخابات بصیرت و شناخت خود را به جهانیان نشان داده اند