0

تلاش برای برق رسانی به مردم نوعی عبادت است

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

تلاش برای برق رسانی به مردم نوعی عبادت است

سمنان - مسوول دفتر فرهنگی صنعت آب و برق استان سمنان، تلاش برای برق رسانی به مردم را شكلی از جهاد اقتصادی و نوعی عبادت الهی دانست.

تلاش برای برق رسانی به مردم نوعی عبادت است

حجت الاسلام 'قدرت اله قنبری' روز دوشنبه در جمع كاركنان و اپراتورهای پست های فوق توزیع و انتقال امور انتقال شرق معاونت بهره برداری شركت برق منطقه ای سمنان اظهار داشت: پیامبر اكرم (ص) تاكید زیادی به استقلال مسلمانان و وابسته نبودن آنان به بیگانگان داشتند بطوریكه در یكی از جنگها از مسلمانان بیعت گرفتند كه دست نیاز به سوی كسی دراز نكنند و مشكلات اقتصادی خود را با كمك و یاری مسلمانان حل و فصل نمایند.

وی هجمه فرهنگی دشمنان اسلام را در گمراه ساختن جوانان، بسیار بیشتر از گذشته دانست و افزود: استكبار جهانی، شبكه های ماهواره ای خود را با هدف انحراف مردم منطقه بصورت رایگان در اختیار آنان می گذارد، در حالی كه مطالب علمی و دانش روز خود را به كشورهای جهان سوم، با دریافت بیشترین هزینه ارائه می كند.

وی با بیان وجه تمایز هشت سال جنگ تحمیلی و جنگ نرم دشمنان گفت: مجاهدان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس با بذل جان خود به فیض عظیم شهادت نایل آمدند و یاد و خاطره آنها برای همیشه درتاریخ جاودان خواهد ماند، در حالیكه گمراه شدگان و آسیب دیدگان جنگ نرم، آگاه یا ناخود آگاه در صف دشمنان قرار گرفته و برای جامعه نیز مشكل آفرین می شوند.

حجت الاسلام 'حیدری' مسوول فرهنگی امور زندانهای شهرستان شاهرود نیز در این نشست با اشاره به اهمیت نماز در دین اسلام، افزود: شرط قبولی اعمال طبق فرمایشات ائمه اطهار (ع) اقامه نماز است.

وی با بیان آیه ای از كلام الهی اظهار داشت: خداوند در قرآن كسانی را كه به گفته خود عمل نمی كنند نكوهش كرده است.

وی افزود: اگر مسوولان و مدیران در كار خیر پیشقدم شوند، مجموعه تحت امر آنان نیز آنها را همراهی می كنند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

جمعه 7 بهمن 1390  3:47 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها