سمنان - آیین بزرگداشت شهید 'مصطفی احمدی روشن' با حضور سربازان و پایوران در تیپ 12 قائم (عج) استان سمنان برگزار شد.
|
|
|
امام جمعه مهدیشهر در این مراسم گفت: امام حسین (ع) با شهادتش و رفتنش به ما انسانها فهماند كه انسان آنقدر ارزش دارد كه می تواند جان خود را برای اهداف والایش كه همان اسلام ناب محمدی است بدهد.
حجت الاسلام 'محمد بارانی' با اشاره به ترور استاد دانشمند شهید 'احمدی روشن' اظهارداشت: آنچه كه باعث شد دشمنان غربی دست به این عمل ناجوانمردانه بزنند، هدف والای شهید احمدی روشن بود كه آنها از آن می ترسیدند و او را ترور كردند.
امام جمعه مهدیشهر با توجه به اینكه انسان از عاقبت گناهی كه می كند خبر ندارد، افزود: انسان عاقبت گناه را نمی داند و ندانستن این موضوع باعث می شود كه به راحتی گناه كند.
بارانی با توجه به تأثیر گذاری امام حسین (ع) بر روی افراد گناهكار گفت: حضرت سید الشهداء (ع) به روی بعضی از انسانها تأثیری به اندازه سرعت نور گذاشتند.
وی با اشاره به بیماریهای اخلاقی انسان اظهار داشت: شناخت بیماریهای اخلاقی با مطالعه و آگاهی به دست می آید، لكن شناخت بیماریهای روحی سخت و دشوار است.
امام جمعه مهدیشهر افزود: شناخت بیماریهای روحی باعث بیدار شدن و رستگاری انسان می شود