ایلام- مدیركل ثبت احوال ایلام گفت: تصویر 70 هزار سند هویتی این استان از ابتدای امسال تاكنون به آرشیو الكترونیكی كشور ارسال شده است.
|
|
|
'علیرضا قبادی 'روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان كرد: از ابتدای سال جاری تاكنون عملیات تصویربرداری 92 هزار سند هویتی شهروندان ایلامی انجام و به پایگاه اطلاعات جمعیتی كشور ارسال شده است.
وی افزود: تصویر 70 هزار سند هویتی ارسال شده در سامانه شبكه ای آرشیو ثبت احوال كشور بارگذاری نهایی شده است.
مدیركل ثبت احوال ایلام ادامه داد: اسناد سجلی افراد جز اسناد ملی و طبقه بندی كشور محسوب می شود و این موضوع اهمیت نگهداری و محافظت آنها را مهم و ضروری می كند.
قبادی یكی از اهداف اجرای عملیات آرشیو الكترونیكی اسناد سجلی را افزایش ضریب ماندگاری و محافظت از این اسناد خواند و گفت: با آرشیو الكترونیكی، آسیب پذیری اسناد به حداقل كاهش می رسد و سازمان ثبت احوال می تواند در ارایه خدمات هویتی خود از فضای مجازی در تمامی ادارات سراسر كشور استفاده كند.
وی یادآور شد: افزایش دسترسی، دقت، سهولت و سرعت در ارایه خدمات هویتی از دیگر ویژگیهای آرشیو اسناد الكترونیكی است.
مدیر كل ثبت احوال ایلام بیان كرد: این طرح در شهرستان ایلام در حال اجراست و پیش بینی می شود كه تصویر برداری از اسناد سجلی مردم در تمام شهرستان ها تا پایان شش ماه اول سال 91 به پایان برسد.
طرح آرشیو الكترونیكی اسناد هویتی از جمله فعالیتهای در ارتباط با استقرار سازمان دولت الكترونیك است كه این طرح را از آذر ماه سال گذشته به صورت پایلوت در استان قزوین آغاز و در سال جاری نیز در سراسر كشور اجرایی شد.