0

نيكبخت: با دست زدن جواب بي لياقت‌ها را دادم

mahdizakeri
mahdizakeri
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 530

نيكبخت: با دست زدن جواب بي لياقت‌ها را دادم

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گویی اظهار داشت: من چيز خاصي از استقلال نديدم كه بتوانم در باره اين تيم نظر بدهم. فقط تنها موردي كه مشهود بود خوش‌شانسي استقلالي‌ها بود.
وي درخصوص احتمال قهرماني پرسپوليس در ليگ برتر عنوان كرد: ما تمام تلاش خودمان را انجام مي دهيم تا امتياز ديدارهاي آينده را بگيريم و منتظر نتايج ساير تيم‌ها باشيم. پتانسيل پرسپوليس نشان مي‌دهد هنوز مي‌توانيم قهرمان شويم.
نيكبخت در جواب سوالي كه عملكرد وينگادا را چگونه مي‌بيند؛ گفت: در مورد وينگادا قضاوت زود است. مربيان بزرگ نيز در دو يا سه روز عملكردشان مورد ارزيابي قرار نمي‌گيرد.
وي درباره دست زدن براي هواداران استقلال در نيمه اول تصريح كرد: دست زدن من براي هواداران استقلال به خاطر اين بود كه با اين كار جواب بي لياقت ها را بدهم. آنها به من بي احترامي كردند اما من برايشان دست زدم.

اين كار من فقط براي افرادي بود كه در داخل ورزشگاه بودند. غير از اين كار ديگري نمي توانستم انجام دهم. اميدوارم با اين موارد برخورد شود.
نيكبخت درباره انتقادهايي كه از او مي شود تصريح كرد: 3 بازيكن استقلال مامور مهار من بودند و از آنجايي كه همه نحوه بازي مرا مي شناختند كارم دشوارتر شده بود.

شنبه 26 بهمن 1387  3:51 PM
تشکرات از این پست
novinblog
novinblog
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 7
شنبه 26 بهمن 1387  3:55 PM
تشکرات از این پست
tanhaie2020
tanhaie2020
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 148