0

قنادباشي

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

قنادباشي

شيريني دانماركي
موادلازم: شير سرد: يك‌ونيم پيمانه، تخم‌مرغ: 3 عدد، كره: 400گرم، خميرمايه: يك قاشق سوپخوري، شكر: 55 گرم، نمك: يك‌دوم قاشق چايخوري، كره آب شده يا روغن مايع: 100گرم، آرد: 700 گرم

طرز تهيه: آرد، خميرمايه و نمك را باهم مخلوط مي‌كنيم و كنار مي‌گذاريم. سپس در ظرفي جداگانه شير، تخم‌مرغ‌ها، شكر و روغن مايع را با هم مخلوط مي‌كنيم. در اين مرحله در وسط مخلوط آرد، آب و نمك يك گودي ايجاد كرده و مواد (روغن، تخم مرغ و...) را درون آن مي‌ريزيم و آنقدر هم مي‌زنيم تا خمير به دست آيد.

خمير را حدود 5 تا8 دقيقه خوب ورز مي‌دهيم. اين خمير به‌طور معمول نسبتا سفت است اما اگر زياد سفت بود 2 قاشق غذاخوري آب به آن اضافه مي‌كنيم، اما اگر مواد شل بود به همين اندازه به آن آرد اضافه مي‌كنيم. بعد از اين مرحله خمير را استراحت مي‌دهيم تا حجمش 2 برابر شود.

در اين فاصله 400 گرم كره منجمد را روى نايلون رنده كرده و يك نايلون ديگر را روي آن مى‌اندازيم و با وردنه روي آن مي‌كشيم تا كره به شكل مربع دربيايد. وقتي خمير ور آمد روى يك سطح را آرد پاشي كرده و خمير را روي آن باز مي‌كنيم (از 4 طرف ـ وسط خمير بايد برجسته‌تر باشد). در اين مرحله كره سرد را وسط خمير مي‌گذاريم و آن را مثل بقچه جمع مي‌كنيم. سپس آرد اضافه را از روى خمير پاك و بعد شروع به وردنه كشيدن مي‌كنيم تا خمير باز شود. در حين كار زير خمير را چند دفعه آردپاشي مي‌كنيم تا كره از درون آن بيرون نزند.

حالاسر خمير را وسط مي‌آوريم و آن را تا مي‌كنيم و بعد از قرار دادن در نايلون آن را 20 دقيقه در يخچال مي‌گذاريم. اين مراحل را بايد تا 4 بار تكرار كرد. بعد از مرحله چهارم خمير را پهن كرده و اطرافش را با چاقو مي‌بريم.بعد خمير را به صورت مربع يا مستطيل برش مي‌زنيم و شكل مي‌دهيم و در ميانشان كره مي‌گذاريم و اجازه مي‌دهيم 20 دقيقه در سينى استراحت كند. بعد از اين مرحله يك تخم مرغ را با شكر مخلوط كرده و روى شيرينى‌ها مي‌كشيم و روي آن كنجد يا هر دانه خوراكي ديگر مي‌پاشيم و سيني فر را در طبقه وسط با حرارت 190درجه سانتي‌گراد به مدت 20 دقيقه قرار مي‌دهيم و بعد از پخت روى شيرينى‌ها شهد يا عسل رقيق شده مي‌زنيم تا شيرينى‌ها براق شوند.

پودينگ كارامل

مواد لازم: تخم مرغ 8 عدد، هل نرم شده به ميزان دلخواه، شير: يك ليتر، زعفران: به ميزان دلخواه، وانيل: يك قاشق غذاخوري، شكر: يك‌دوم ليوان+ يك ليوان

 

طرز تهيه: وانيل و زعفران را به تخم مرغ‌ها اضافه كنيد و با همزن برقي خوب بزنيد. در اين فاصله شير را روي حرارت قرار بدهيد تا بجوشد. سپس هل، يك‌دوم ليوان شكر و مخلوط تخم مرغ را به شير اضافه كنيد و هم بزنيد.

سپس يك ليوان شكر را در ظرفي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر ذوب شود و به رنگ زرد مايل به قهوه‌اي در بيايد. شكر كه به اين شكل درآمد، مواد قبلي را روي آن بريزيد. حالا در ظرف را گذاشته و آن را در ظرف بزرگ‌تري كه تا نيمه آب جوش ريخته‌ايد قرار دهيد. ظرف را روي حرارت ملايم به مدت 2 تا 3 ساعت مي‌گذاريد تا زماني كه كارامل سفت شود. پس از سفت شدن، ظرف را در يخچال بگذاريد تا كه خنك شود. سپس كارامل را در ظرفي برگردانيد.

سالاد الويه رژيمي

مواد لازم: تخم مرغ آب‌پز: يك عدد، گوشت سينه مرغ پخته شده: يك عدد، نخودفرنگي، هويج خرد شده و ذرت پخته شده: يك پيمانه، خيارشور خرد شده: نصف ليوان، ماست كم‌چرب: 2 يا 3 قاشق غذاخوري، روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري، نمك، فلفل و آبليمو: به مقدار لازم.

 

طرز تهيه: تخم مرغ آب‌پز را خرد كرده سپس سينه مرغ را به صورت ريزمي‌كنيم و با خيارشور و سبزيجات پخته و خرد شده مخلوط مي‌كنيم. سپس روغن زيتون، ماست، نمك، فلفل و آبليمو را به آن اضافه و خوب مخلوط مي‌كنيم و مي‌گذاريم به مدت 30 دقيقه در يخچال بماند تا جا بيفتد. بعد از گذشت اين مدت روي الويه را با گوجه‌فرنگي تازه، جعفري و نخود فرنگي تزئين مي‌كنيم. حالا غذا آماده خوردن است.

بيسكويت‌ خرمايي

مواد لازم براي خمير: آرد سفيد: 3 پيمانه، روغن: نصف‌پيمانه، آب: نصف‌پيمانه، بيكينگ‌پودر: يك قاشق غذاخوري، خمير مايه: يك قاشق غذاخوري، شكر: نصف قاشق غذاخوري، نمك: يك‌چهارم قاشق چايخوري.

 

مواد مياني: خرما بدون هسته نرم شده: 2 پيمانه، كره:50 گرم، پودر دارچين: نصف قاشق چايخوري

 

طرز تهيه خمير: خمير مايه را در يك چهارم ليوان آب گرم و شكر ريخته و به مدت 15 دقيقه كنار بگذاريد. سپس همه مواد مورد نياز براي تهيه خمير را به خميرمايه اضافه كرده و با دست ورز دهيد تا خمير صاف و يكدستي به دست بيايد، حالا خمير را به مدت نيم ساعت در ظرفي درداربگذاريد تا ور بيايد.

در اين فاصله خرما را با كره و پودر دارچين مخلوط كرده و خوب ورز دهيد. سپس خمير را با وردنه به قطر نيم سانتي‌متر باز كرده، خرما را به صورت رول روي آن قرار دهيد و خمير را لوله كنيد. حالا رول به دست آمده را به اندازه دلخواه با چاقو برش دهيد و يك عدد تخم‌مرغ را با برس روي آنها بماليد و روي آن را با پودر پسته يا نارگيل تزيين كنيد.

پس از اين كار بيسكويت‌هاي خرمايي را در ظرف فري كه از قبل چرب كرده و كمي آرد پاشيده‌ايد با فاصله بچينيد و ظرف را به مدت 20 دقيقه در فر بگذاريد تا بيسكويت‌ها با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد بپزند.چارديواري

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

سه شنبه 19 مرداد 1389  7:14 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها