0

بروز سرطان های مختلف در استان اردبیل در حد انتظار است

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

بروز سرطان های مختلف در استان اردبیل در حد انتظار است

 

بروز سرطان های مختلف در استان اردبیل در حد انتظار است

اردبیل – رئیس دانشگاه علوم پزشكی استان اردبیل گفت: برزو سرطان های مختلف در استان اردبیل در حد انتظار است.

بروز سرطان های مختلف در استان اردبیل در حد انتظار است

دكتر فرهاد پورفرضی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شیوع سرطان های مختلف در مناطق و استانهای كشور با نسبت جمعیتی سنجیده می شود كه در استان اردبیل نیز این سرطان ها در حد انتظار می باشد.

وی اظهار داشت: در هر تعداد جمعیت یك میلیون و 300 هزار جمعیت یك هزار و 300 بروز سرطان قابل انتظار است كه در استان اردبیل نیز با دارا بودن جمعیت یك میلیون و 300 هزار نفری استان اردبیل وجود حدود یك هزار و 400 نفر مبتلا به سرطان ل قابل انتظار است.

وی با بیان اینكه برخی از سرطان ها در استان اردبیل نسبت به میانگین كشوری بالاتر است ،از شیوع بیشتر سرطان های دستگاه گوارشی در استان اردبیل خبر داد و افزود: این سرطان ها نیز به دلایل مختلف از جمله عادات بد غذایی در استان اردبیل شایع تر است.

پورفرضی خاطرنشان كرد: تحقیقات و بررسی علل شیوع گسترده سرطان گوارش در استان اردبیل از 10 سال قبل آغاز شده و مطالعاتی در خصوص چرایی افزایش سرطان گوارش در استان اردبیل انجام شده است.

وی با بیان اینكه مجوز ایجاد مركز تحقیقات سرطان های دستگاه گوارشی در استان اردبیل اخذ شده است ، از ارائه كمك های موسسات بین المللی برای راه اندازی این مركز تحقیقاتی خبر داد.

پورفرضی افزود: موسسات علمی بین المللی برای كمك به تجهیز زیرساخت های این مركز تحقیقاتی 100 میلیارد ریال العم آمادگی كرده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشكی استان با اشاره به اینكه اقدامات درمانی بیماران سرطانی اردبیل در بیمارستان امام خمینی(ره)انجام می شود از ارائه تخفیف در هزینه درمان این بیماران خبر داد.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

سه شنبه 4 بهمن 1390  9:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها