حاشیه نگاری خبرنگار ایرنا از آیین افتتاح راه اردبیل - سرچم با حضور رییس جمهوری
اردبیل - آیین افتتاح راه اردبیل - سرچم توسط رییس جمهوری در حالی كه مراسمی غیر رسمی بود اما روستاییان و عشایر با با اطلاع از حضور دكتر احمدی نژاد استقبال گرمی از وی كردند .
|
|
|
به گزارش خبرنگار ایرنا ، با اینكه هوای منطقه سرد بود ولی عده زیادی از اهالی روستاهای حاشیه جاده اردبیل - سرچم در حین مسیر و در آیین افتتاح این جاده به گرمی از رییس جمهوری استقبال كردند .
در این میان حضور زنان عشایر با لباس های محلی و همچنین مردان و زنان روستاهای اطراف جاده اردبیل - سرچم جلب توجه می كرد .
روستاییان در كنار جاده و نیز با اجتماع در كنار چادری كه برای برگزاری این آیین تعبیه شده بودند با شعارهای مختلف از احمدی نژاد تشكر می كردند .
نكته دیگری كه بسیار جالب توجه بود حضور تمام مسئولان و مدیران و نمایندگان استان در مراسم افتتاح راه اصلی اردبیل - سرچم بود. ****
این آیین در چادری ویژه ای كه برای این منظور تعبیه شده بود برگزار شد ولی بدلیل نداشتن لوزازم گرمایشی درون آن بسیار سرد بود .
****
دكتر احمدی نژاد در بخشی از سخنان خود گفت كه برای سفر به استان های آذری نشین از جمله اردبیل - آذربایجان شرقی و غربی و
زنجان همیشه علاقمند بوده و از از این اقدام هرگز خسته نمی شود .
وی از نقش تاریخی مردم آذربایجان درتحكیم وحدت در ایران تجلیل كرده وگفت : ایران اسلامی عزت و شرف خود را مدیون این خطه از ایران اسلامی از جمله مردم ایران است .