بازی با تیم ملی کرواسی تجربه گرانبهایی بود
خبرگزاری فارس: ملیپوش تیم فوتسال صبای قم گفت: در بازیهای تیم ملی امید برابر تیم ملی کرواسی بازی کردم و به نظرم این دو مسابقه برای افزایش آمادگی تیم ملی تجربه گرانبهایی بود.
سعید تقیزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم اظهار کرد: بعد از رفع مصدومیتم با اعتماد کادر فنی تیم ملی فوتسال، همراه با این تیم در سفر به کرواسی حضور یافتم و در حال حاضر نیز با توجه به تمریناتی که در کنار سایر ملیپوشان انجام دادهام، از شرایط خوبی برای بازی در ترکیب صبای قم برخوردارم.
وی ادامه داد: خوشبختانه با اعتماد کادر فنی تیم ملی توانستم بار دیگر در ترکیب اصلی تیم قرار گرفته و در مسابقات دوستانه با تیم ملی کرواسی به میدان بروم، امیدوارم در صورتی که همچنان در لیگ برتر با صبای قم خوب ظاهر میشویم، یکی از نفراتی باشم که در جام ملتهای آسیا نیز شرکت کنم.
یکی از چهار گلزن برتر تیم فوتسال صبای قم در لیگ برتر در مورد دیدار این هفته تیمش در مصاف با دبیری تبریز، اظهار داشت: در این مسابقه هر دو تیم با توجه به نتایجی که در چند هفته اخیر گرفتهاند، برای کسب سه امتیاز به میدان میروند اما تیمی که بتواند از موقعیتهای گلزنی خود به خوبی بهره ببرد، پیروز میشود.
وی در زمینه نتایج و عملکرد صبای قم تا قبل از این دیدار ابراز داشت: از آغاز دور برگشت لیگ کمی متفاوت با نیم فصل نخست کار کردهایم اما در چند بازی گذشته و به ویژه در دیدار هفته قبل برابر راه ساری تیم ما خوب کار کرد و توانست با دو گل به برتری برسد.
تقیزاده تصریح کرد: به هر حال دیدار با تیم دبیری تبریز در پیش است و اکنون بازی بسیار حساس و مهمی در هفته بیستم لیگ برتر فوتسال برابر تیم آخر جدول ردهبندی داریم و باید در این دیدار به فکر کسب سه امتیاز باشیم.
وی ادامه داد: در بازی با دبیری تبریز بیش از دیدارهای قبلی، در کارهای دفاعی باهوش و دقیق انجام وظیفه خواهیم کرد، زیرا حریف این هفته ما با توجه به قرار گرفتن در انتهای جدول قطعا انتحاری بازی خواهد کرد تا سه امتیاز را در خانه حفظ کند.
ملیپوش تیم فوتسال صبای قم با تأکید بر اینکه در این بازی باید به دنبال کسب سه امتیاز باشیم، یادآور شد: بازی در خانه حریف برگزار میشود، بنابراین به هیچ عنوان بهانهای مقابل این تیم نداریم و باید با دقت لازم بازی کرده و به فکر کسب امتیاز باشیم.
وی با اشاره به دیدار قبلی تیمش مقابل تیم فوتسال راه ساری تأکید کرد: در آن مسابقه همراه صبای قم بودم و با تمام وجودم بازی کردم و فکر میکنم بازی در سالن خالی از تماشاگر لطفی نداشت ولی تیم ما نشان داد که در هر بازی توانایی لازم برای کسب هر سه امتیاز مسابقه را دارد.
تیم صبای قم در هفته بیستم مسابقات سیزدهمین دوره لیگ برتر فوتسال باشگاههای کشور از ساعت 16 جمعه هفتم بهمن ماه رو در روی تیم فوتسال دبیری تبریز صفآرایی میکند.