0

نام کارگشا کلید مشکل گشا

rezamzd
rezamzd
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1848

نام کارگشا کلید مشکل گشا

http://www.rasekhoon.net

امام صادق، علیه السّلام، فرمود: - درهای معصیت را با استعاذه - گفتن اعوذ باللَّه من الشیطان الرجیم - ببندید و درهای طاعت را با تسمیه - گفتن بسم اللَّه الرحمن الرحیم - باز كنید. سفینة البحار، ج 2، ص 417

بسم اللَّه الرحمن الرحیم

پیامبر اكرم، صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم، فرمود: - هر كار با اهمیّتی كه نام خدا - بسم اللَّه الرحمن الرحیم - بر آن برده نشود، بی عاقبت و نافرجام خواهد بود.- سفینة البحار، ج 1، مادّه ی سما.

پیامبر اكرم، صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم، فرمود: - هنگامی كه معلّم به كودك بگوید: بسم اللَّه الرحمن الرحیم - و او تكرار كند - ، خداوند فرمان آزادی از دوزخ برای كودك، پدر، مادر و معلّمش می‏نویسد.- تفسیر برهان، ج 1، ص 43

نقل شده است كه رسول خدا، صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم، همیشه نام خدا را آشكارا می‏گفتند و آن را با صدای بلند بر زبان جاری می‏نمودند.- بحار الانوار، ج 85، ص 82

اگر بنده ی خدا هنگام رفتن به خواب بگوید: بسم اللَّه الرحمن الرحیم، خداوند می‏گوید: ای ملائكه و فرشتگان من! نفسهای این بنده را تا به هنگام صبح بنویسید.

امام صادق، علیه السلام، فرمود: - هیچ كتابی از آسمان نازل نشده، مگر اینكه در آغاز آن بسم اللَّه الرحمن الرحیم بوده است.-محاسن برقی، ص 4

پیامبر اكرم، صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم، فرمود: - اگر بنده ی خدا هنگام رفتن به خواب بگوید: بسم اللَّه الرحمن الرحیم، خداوند می‏گوید: ای ملائكه و فرشتگان من! نفسهای این بنده را تا به هنگام صبح بنویسید.- بحار الانوار، ج 92، ص 251.-

امام علی، علیه السّلام، از سر شب تا صبح برای ابن عباس از تفسیر بسم اللَّه الرحمن الرحیم سخن می‏گفت، صبح شد. در حالی كه از تفسیر -با- بسم اللَّه فراتر نرفته بود.- تفسیر نمونه، ج 1، ص 16

امام صادق، علیه السّلام، هنگام نقل این حدیث فرمود: بسیار می‏شود كه بعضی از شیعیان ما، بسم اللَّه را در آغاز كارشان ترك می‏گویند و خداوند آن‏ها را با ناراحتی مواجه می‏سازد تا بیدار شوند و ضمناً این خطا از نامه ی اعمالشان شسته شود.- سفینة البحار، ج 1، ص 633.

.... ..

شنبه 3 مرداد 1388  6:04 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها