0

دایی: حق ما برد بود

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

سرمربی تیم فوتبال راه آهن بهتر بهره بردن از موقعیت‌های گلزنی را عامل برتری تیم فوتبال صبای قم مقابل تیمش عنوان کرد.

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، علی دایی بعد از باخت دو بر یک تیمش مقابل صبای قم تصریح کرد: «به نظر من در نیمه اول این تیم ما نسبت به صبا بهتر بازی کرد و حتی در نیمه دوم موفق تر از صبا بودیم.»
وی ادامه داد: «در هر دو نیمه کنترل خوبی بر جریان مسابقه داشتیم و اگر از موقعیت‌های خود به خوبی بهره می‌بردیم، می‌توانستیم حتی صبا را در خانه و در حضور تماشاگرانش با شکست مواجه کنیم اما متأسفم از اینکه این اتفاق رخ نداد.»
سرمربی تیم فوتبال راه آهن شهر ری یادآور شد: «ما توپ‌های زیادی روی دروازه تیم صبای قم آوردیم ولی متأسفانه بازیکنان ما در ارسال پاس نهایی برای رسیدن به دروازه تیم صبا کم دقت بودند و موقعیت‌های فراوانی را به هدر دادیم.»
وی عنوان کرد: «ما در این دیدار برای رسیدن به پیروزی و سه امتیاز به میدان آمده بودیم و برای این مهم زحمت زیادی نیز متحمل شدیم اما به نظر من صبای قم تیم خوش شانسی بود که از موقعیت‌های خود به خوبی بهره برد و به پیروزی رسید.»
دایی بیان داشت: «در این دیدار حسین کعبی را به دلیل سه اخطاره بودن در اختیار نداشتیم ولی سایر بازیکنان ما بسیار خوب و قابل قبول بازی کردند و از بازی آنها کاملا راضی هستم زیرا نه تنها مقابل صبا مستحق شکست نبودیم بلکه این استحقاق را داشتیم که صبا را در قم شکست دهیم.»
وی در ادامه در پاسخ به سئوال خبرنگاری در خصوص عملکرد فدراسیون فوتبال در چهار سال گذشته، تصریح کرد: «من هرگز در خصوص فدارسیون فوتبال صحبت نمی‌کنم زیرا قبلا در این خصوص حرف‌هایم را زده‌ام و نمی‌خواهم حرف دیگری داشته باشم.»

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

سه شنبه 4 بهمن 1390  5:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها