به گزارش ایرنا، عباس علوی نژاد شنبه درنشست شورای پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی دربوشهر افزود: پیشگیری از وقوع جرم در قانون اساسی تصریح شده و یكی از منویات مهم رهبر معظم انقلاب در برنامه پنجم توسعه است كه باید مورد توجه قرار گیرد.
وی اضافه كرد: كار پیشگیری از وقوع جرم به همه قوا مرتبط است و دخالت و همكاری همه دستگاههای ذیربط در این امر ضروری است.
علوی نژاد با تاكید براینكه پیشگیری از وقوع جرم درجامعه نیازمند یك انقلاب است اضافه كرد: دستگاه های نظارتی تنها وظیفه كشف جرائم را ندارند بلكه ریشه یابی و علت یابی جرم بسیار مهم و ضروری است.
وی یادآورشد: با آن شعارها، مبانی و پشتوانه اعتقادی و ملی نباید زمینه وقوع جرم در كشور اسلامی مثل ایران بالا باشد.
علوی نژاد اظهارداشت: درگذشته قوه قضاییه بیشترین نیروی خود را در بخش كیفری متمركز كرده بود ولی الان در بحث پیشگیری بصورت جدی وارد شده و دولت نیز با توجه به ضرورت و اهمیت امر در این بخش بودجه ای اختصاص داده است.
وی بیان كرد: در همین ارتباط كارگاه های علمی و كاربری مختلفی در زمینه پیشگیری از وقوع جرم در استانهای مختلف در حال برگزاری است كه تا كنون در مشهد، تبریز، اصفهان برگزار شده و قرار است كه در كرمانشاه ،اهواز، شیراز و تهران نیز برگزار شود.
رییس كل دادگستری استان بوشهر نیز گفت: هر فردی باید نسبت به جامعه خود ادای دین كند و در امر پیشگیری نیز امر به معروف و نهی از منكر به عنوان بهداشت قضایی مطرح شده است كه به این وسیله می توانیم آسیب های اجتماعی را كاهش دهیم.
حیدر بحرانی درباره كارگاه علمی كاردبردی اهواز در زمینه پیشگیری از وقوع جرم افزود: استان های لرستان، خوزستان، بوشهر و كهگیلویه و بویراحمد در این كارگاه شركت می كنند.
وی اضافه كرد: با توجه به اینكه در این كارگاه ها اهداف سازمانی مطرح و موشكافی می شود بهتر است در این كارگاه ها كسانی كه در راس امور قرار گرفته اند، شركت كنند.
بحرانی اضافه كرد: بحث پیشگیری در تمامی سطوح در دنیا حرف اول را می زند و برخورد با مجرم در مرحله بعد است.
وی گفت: اگر می خواهیم احساس مسوولیت كنیم این پایه كه همان پیشگیری است دارد، شروع می شود و همه باید در این بحث شركت كنند.