0

وزیر كشور: امنیت و احساس امنیت در ایلام مطلوب است

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

وزیر كشور: امنیت و احساس امنیت در ایلام مطلوب است

 

تاريخ انتشار : 08/10/1390 - 18:14
 
 
ایلام ره آورد چهارم/

وزیر كشور: امنیت و احساس امنیت در ایلام مطلوب است

ایلام- وزیر كشور گفت: امنیت و احساس امنیت در استان ایلام از وضعیت مطلوبی برخوردار است.

وزیر كشور: امنیت و احساس امنیت در ایلام  مطلوب است

به گزارش ایرنا،‌'مصطفی محمدنجار' عصر پنجشنبه در دیدار با فرماندهان نیروی انتظامی ایلام بیان كرد: ایلام به یاری مردم فداكار و مرزدار آن اكنون در زمره استان های امن كشور قرار دارد.

وی در ادامه برقراری نظم و امنیت پایدار، رشد فضایل اخلاقی، ایجاد رضایت مندی برای مردم و برخود با مجرمان و تبهكاران را از مهمترین اهداف و ارزش‌های نیروی انتظامی برشمرد.

وزیر كشور حفظ امنیت و اقتدار را دو حوزه فعالیت پلیس از منظر اجتماعی توصیف كرد و گفت: پلیس از یكسو نیروی حاكمیتی با قدرت مشروع و قانونی است و از سویی دیگر نیروی مدنی است كه هیچ فاصله‌ای بین آن و مردم وجود ندارد.

محمدنجار تاكید كرد: تامین امنیت و حفظ امنیت اخلاقی و روانی در مواجهه با جرایم سازمان یافته با هدف محافظت از جوانان و نوجوانان در برابر آسیب‌های اجتماعی باید در اولویت‌ برنامه های نیروی انتظامی قرار گیرد.

وزیر كشور گفت: استفاده از فناوری نوین،‌ بهبود سامانه ها و روش های علمی موثرترین عامل برای كاهش جرایم و برخورد با مجرمان است.

محمدنجار افزود: به هر میزان پلیس به روز باشد به تناسب آن زمینه برخورد با تبهكاران فراهم تر می شود.

وی اظهار داشت: پلیس در اجرای ماموریت ها باید به گونه ای عمل كند كه به عنوان مامنی مطمئن و الگویی بارز در خدمت رسانی به جامعه مطرح شود.

وزیر كشور در ادامه از تلاش های شبانه روزی پلیس استان ایلام در برقراری امنیت اجتماعی تقدیر كرد.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

دوشنبه 3 بهمن 1390  9:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها