0

بنگر: در مورد محروميتم با مسئولان سپاهان صحبتي نكرده‌ام

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

مدافع تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان گفت: چه کسي گفته که من از اعتراض خود ابراز پشيماني کرده‌ام، هنوز با مسئولان سپاهان هيچ صحبتي نکرده‌ام.

محسن بنگر در بازي روز يک‌شنبه هفته گذشته سپاهان و ملوان بين دو نيمه توسط امير قلعه‌نويي تعويض شد و به اين تعويض اعتراض کرد.
 اعتراضات اين بازيکن موجب ناراحتي امير قلعه‌نويي شد و سرمربي تيم سپاهان بنگر را از حضور در تمرينات تيم محروم کرد.
 اين بازيکن نمي‌تواند در تمرينات تيم شرکت کند تا کميته انضباطي باشگاه سپاهان که احتمالا فردا باز هم تشکيل جلسه مي‌دهد، نظر خود را در مورد اين بازيکن اعلام کند.
 احتمال دارد به دليل اعتراضات محسن بنگر، اين بازيکن ملي‌پوش با جريمه نقدي از سوي مسئولان باشگاه سپاهان مواجه شود.
 اگر‌چه روز گذشته صحبت‌هايي از باشگاه سپاهان مبني بر ابراز پشيماني اين بازيکن و معذرت‌خواهي وي به گوش مي‌رسيد، اما بنگر اين مسئله را تکذيب کرد.
 محسن بنگر امروز با بيان اينکه مسئولان کميته انضباطي باشگاه هنوز صحبتي با من نداشته‌اند، تصريح کرد: منتظر راي کميته انضباطي باشگاه سپاهان هستم، اکنون 10 روز از زمان اعتراض من مي‌‌گذرد و هيچ صحبتي در اين مورد با مسئولان باشگاه نکرده‌ام.
 وي افزود: در اين مورد اظهار نظري نمي‌کنم و اجازه دهيد که پس از راي کميته انضباطي باشگاه نظر خود را اعلام کنم.

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
یک شنبه 17 مرداد 1389  2:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها