0

تخلفات تبلیغاتی نامزدهای نمایندگی مجلس در بررسی صلاحیت آنان لحاظ می شود

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

تخلفات تبلیغاتی نامزدهای نمایندگی مجلس در بررسی صلاحیت آنان لحاظ می شود

 

کد خبر: 30725893          (2267226)            تاريخ انتشار : 01/10/1390 - 12:11
 
 
 

تخلفات تبلیغاتی نامزدهای نمایندگی مجلس در بررسی صلاحیت آنان لحاظ می شود

ایلام - رییس دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات ایلام گفت: تخلفات تبلیغاتی نامزدهای نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان ثبت و در بررسی صلاحیت نامزدها لحاظ می‌شود.

تخلفات تبلیغاتی نامزدهای نمایندگی مجلس در بررسی صلاحیت آنان لحاظ می شود

به گزارش ایرنا، 'یوسف امیدی' روز پنجشنبه در همایش ناظران انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی افزود: با تلاش‌های انجام شده هیات‌های بازرسی و نظارت بر انتخابات در شهرستان‌های مختلف استان ایلام تشكیل شده است.

وی ادامه داد: دفتر هیات نظارت بر انتخابات استان ایلام از سوم دیماه آماده نظارت بر تشكیل هیات اجرایی و نام‌ نویسی از نامزدهای انتخابات است.

رییس دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات ایلام اضافه كرد: نامزدهای انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان ایلام رعایت قانون انتخابات را در دستور كار قرار دهند.

امیدی تاكید كرد: تخلفات تبلیغاتی نامزدهای نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان ثبت و در بررسی صلاحیت نامزدها لحاظ می‌شود.

وی همچنین از مردم استان ایلام نیز خواست هرگونه تخلف احتمالی را به هیات‌های نظارت منعكس كنند. ك/2 

 

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

دوشنبه 3 بهمن 1390  6:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها