پدر شهید مصطفی احمدی روشن در برنامه تلویزیونی شبکه تابان یزد گفت: مصطفی جزء هیچ گروه و دسته ای نبود مگر یک سرباز برای اسلام و فرمانبردار صادق برای رهبر معظم انقلاب.
به نقل از یزدما http://www.yazdema.net/ رحیم احمدی روشن شب گذشته(یکشنبه) با حضور در پخش زنده شبکه تابان (یزد)با اشاره به آیه ای از قرآن کریم گفت: ما انسان ها همگی در حریم امتحان های الهی قرار داریم و اینکه صرفا با زبان بیان نموده مسلمانیم، در درگاه خداوند قابل قبول نیست.
پدر این نخبه هستهای گفت: بر اساس این آیه شریف قرآن، خداوند انسان ها را در برابر سختی ها و مشکلات دنیوی می آزماید و بشارت می دهد بربندگانی که صبر و شکیبایی را پیشه نمایند و از این سختی ها و آزمایشات سربلند بیرون آیندو درود و سلام می فرستد و می فرماید اینان از رستگاران روزگارهستند.
وی افزود: وقتی خداوند چنین آیه ایی را برای امثال همچون بنده ناقابلی نازل می فرماید،ما می بایست سمعآ و طاعتآ قبول کنیم.خداوند ۳۲ سال پیش لطفی به من داشته و امانتی به بنده داده و حال میخواهد آن را پس بگیرد ، پس در این رابطه اصلا هیچ تردیدی نداشته و ناراحتی ندارم.
پدر شهید احمدی روشن در پاسخ به سوال مجری مبنی بر عضویت فرزند شهید شما در حزب و یا گروهی خاص گفت:آقا مصطفی جزء هیچ گروه و دسته ای نبود مگر یک سرباز برای اسلام و فرمانبردار صادق برای رهبر معظم انقلاب.
رحیم احمدی روشن در پایان صحبت های خود یادآور شد: من و مادر مصطفی، همقسم شدیم یک مصطفی دیگر را تحویل جامعه دهیم (پسرمصطفی) و او را آماده میکنیم و حتمآ این پسر به پدر خود افتخار خواهد کرد.
مادر شهید مصطفی احمدی روشن هم گفت: ما از شهادت نمیترسیم و دشمنان اصل کارشان این بود که اولا یک شخصیت تاثیر گزار در انرژی هسته ای و یک فرد مذهبی را حذف نمایند و ثانیا قصد ایجاد رعب و وحشت را در دل همکاران و خانواده اش ایجاد و برای آنان یاس و نا امیدی بوجود آورند.
مادر شهید احمدی در پاسخ به سوال مجری شبکه تابان که منظور شما از اینکه گفتید شهادت پسرم یک قربانی است چیست،گفت: مصطفی بچه مسلمان بود و هیچ زمان تظاهر به این کار نمیکرد و واقعآ بچه مسلمان بود و حکومت ما اسلامی است و ما در کشور امام زمان (عج) زندگی میکنیم و شهادت او یک قربانی است.
وی در پاسخ آخرین سوال مجری مبنی بر چگونگی رشد و تربیت علیرضا (فرزند شهید) گفت: به او خواهم گفت پدر تو اینقدر بزرگ بود که سرویسهای جاسوسی امریکا و اسراییل احساس خطر کرده بودند و من به این انتخاب دستگاه های جاسوسی تبریک میگویم.
همسر شهید احمدی روشن نیز یکی دیگر از میهمانان ویژه برنامه شبکه تابان یزد بود.
وی با حضور در این برنامه اظهار داشت: مصطفی با کارها و اعمال خود باعث سربلندی و افتخار من شد و ایشان تکیه گاه بزرگی برای من بود.
مجری برنامه سوالی را مبنی بر اینکه آیا درست است فرزند شهید هنوز نمیداند پدرش شهید شده است، مطرح نمود که همسر این نخبه جوان یزدی پاسخ داد: با ورود حضرت آقا به منزل ما و دیدن عکس پدرش روی میز، پسرم علیرضا چند سوال پرسید و گفت: بابا کی می آید و در همان وقت که آقا علیرضا را بغل کردند و مورد مهر و احساس خود قرار دادند علیرضا متوجه شد و اگر بخواهم این قضیه را برای او در آینده بگویم حتما با ویژگیهای پدرش خواهم گفت که فردی متعهد،متخصص و پدری را در ذهن او جلوه میدهم آنچنان که بود.
وی خاطرنشان کرد: من با ایشان مدت 7 سال زندگی کردم ویژگی بارز ایشان این بود که اصلآ اهل ریا نبود وتوصیه من به جوانان کشور این است که خود را از مصطفی احمدی روشن دور نبینند.
چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه