0

جديد ترين نظرات مخاطبين سايت استانداري و دستور طاهايي

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

گفتني ست سيد علي اكبر طاهايي، استاندار مازندران نيز در هامش اين مطالب دستوراتي را براي پي گيري موضوعات صادر كرده است

روابط عمومي استانداري مازندران نظرات و خواسته هاي مخاطبين پورتال اطلاع رساني استانداري را كه در بخش نظرات و پيشنهادهاي اين سايت درج شده به رويت استاندار مي رساند.
به گزارش روابط عمومي استانداري، جديدترين و مهم ترين نظرات كه مهندس طاهايي نيز آنها را مطالعه نموده به شرح زير است:

* جناب آقای استاندار با عرض سلام و ادب احترام باستحضار میرساند کوچه مورد نظر که در شهرستان نکا - خیابان شالی کوبی معروف به آبان 4 که جدید به قائم 5 تغییر نام یافته می باشد نصف کوچه آسفالت شده و مابقی کوچه چندین سالی است که بلاتکلیف مانده و نحوه آسفالت کردن آن بین اهالی کوچه و شهرداری اختلاف نظر وجود دارد اختلاف نظر از این جهت که مبلغ پرداختی را اهالی کوچه نمی پردازند و ادعا می کنند که در موقع دریافت پروانه ساختمان مبلغی را به عنوان حق آسفالت از مردم دربافت می کنند البته بنده خداها راست هم می گویند خودم زمان دربافت پروانه هم همین پول را داده بودم و البته حتی برای اینکه اداره برق جلوی منزل ما را تیرق برق بکارد از شهرداری استعلامی را انجام میدهد یادم میادکه درآن زمان شهرداری ملبغی را از من دوباره درخواست کرده گفتم این دیگر برای چیست گفت زمانی را که میخواهند تیر برق را بکارند باید زمین کنده شود و آسفالت خراب میشود بهشون گفتم آخه کوچه ما که آسفالت نیست گفتند این قانون دیگه باید بدهید وگرنه جواب استعلام را نمی دهیم حال باهمه این اوصاف نمی خواهم وقت گرانبهای شما را بگیرم . البته شهرداری هر با که گفتیم چند کامیون سنگ شکسته می آورد و چند روزی کوچه سر و سامان دارد ولی هیچ فایده ای ندارد. حال با این همه اوصاف شما یک روز بارانی با ماشین دولتی فقط یک با از کوچه ما رد بشوید ببینید آیا دلتان برای آن ماشین دولتی می سوزد یا نه .
والسلام نامه تمام درد دل اهالی کوچه آبان 4 شالی کوبی شهرستان نکا به محضر استاندار مازندران.

* باسلام :چرادربخش نشتا تنکابن دهیارهم درآموزش پرورش مشغول است هم دهیارچرا این فرصت به یک جوان تحصیل کرده بیکارداده نمي شود خواهشمندیم پیگیری فرمایید.

* با سلام و خدا قوت به استاندار پر تلاش و معاونين محترم . ميخواستم بگم همانطوريكه اسلام به حفظ كرامت انساني توجه زيادي دارد و در اين راستا بخشنامه هاي زيادي به ادارات و سازمان ها در خصوص طرح تكريم ارباب رجوع تاكيد فراوان دارند لذا از استاندار مازندران درخواست مي شود پيرامون رانندگاني كه مديران خود را جهت حضور در جلسات و يا پيگيري امور به استانداري مراجعه مي كنند مكاني را هم براي پارك خودرو وهم استراحت براي رانندگان در نظر بگيرند . با تشكر

* با احترام . بنده دیروز به یکی از پزشکان قلب مراجعه در ظرف دو دقیقه ویزیت شدم جالب اینست که اقای دکتر استاتسکپ را ازروی دوتا پلیور وپیراهن روی قلب من گذاشت که امکان شنیدن صدای قلب ممکن نیست . فقط برای اطلاع ونظارت بر کار پزشکان عرض شد.

گفتني ست سيد علي اكبر طاهايي، استاندار مازندران نيز در هامش اين مطالب دستوراتي را براي پي گيري موضوعات صادر كرده است كه عيناً به شرح زير است:

بسمه تعالي
1- معاون محترم عمراني جناب آقاي مهندس هاشمي لطفا براي رسيدگي به مطالب مندرج در بندهاي 1 و 2
2- معاون محترم توسعه مديريت جناب آقاي جمشيدي لطفا براي رسيدگي به مطالب مندرج در بند 3
3- فرماندار محترم نكا
4- فرماندار محترم تنكابن
5- جناب آقاي رستمعلي براي پيگيري

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 2 بهمن 1390  7:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها