ضريب نفوذ تلفن همراه در مازندران در آغاز فعاليت دولت نهم 9 درصد بود كه هم اكنون به 57 درصد رسيده است
طاهايي تشريح كرد:
افزايش شاخص هاي توسعه، دستاورد 6 سال فعاليت دولت در مازندران
استاندار مازندران گفت: دولت نهم و دهم از آغاز فعاليت خود در سال 1384 تاكنون تمام توان و ظرفيت خود را براي توسعه و آباداني و توزيع عادلانه امكانات در همه نقاط كشور به كار بسته است.
به گزارش روابط عمومي استانداري، سيد علي اكبر طاهايي، استاندار مازندران در گفتگوي اختصاصي با پايگاه اطلاع رساني استانداري ضمن تشريح برخي از دستاوردهاي دولت دكتر احمدي نژاد در مازندران، بيان داشت:
تا قبل از سال 84 سرانه فضاي ورزشي براي هر نفر در مازندران 0/2 متر مربع بود كه در طول فعاليت دولت نهم و دهم اين ميزان با 0/6 متر مربع افزايش هم اكنون به 0/8 متر مربع رسيده است.
وي افزود: استاندارد فضاي ورزشي براي هر نفر در كشور 1 متر مربع است كه با توجه به نگاه ويژه دولت نهم و دهم به امر ورزش هم اكنون 11 شهرستان مازندران از اين استاندارد هم عبور كرده اند.
طاهايي با بيان اينكه در سفر اول دولت به استان ساخت 45 سال ورزشي به تصويب رسيد كه همه آنها اجرايي شد و به بهره برداري رسيد، اظهار داشت: در سفر دوم احداث 52 سالن تخصصي تصويب شد كه تاكنون 25 سالن اجرايي شد، 11 سالن افتتاح شد و مابقي نيز تا 90 درصد پيشرفت فيزيكي دارند.
استاندار مازندران تصريح كرد: با اهتمام ويژه دولت به امر ورزش در روستاها ، هم اكنون سرانه فضاي ورزشي در روستاهاي استان بيشتر از شهرهاست.
وي با اشاره به اينكه در سفرهاي دولت به استان ساخت 80 پروژه مشاركتي در روستاها مصوب شد، خاطرنشان ساخت:از اين تعداد 27 پروژه افتتاح شد و مابقي نيز از 30 تا 90 درصد پيشرفت فيزيكي دارند.
گازرساني به 791 روستا در دولت نهم و دهم
استاندار مازندران گفت: در طول فعاليت دولت نهم و دهم تاكنون 5709 كيلومتر شبكه گذاري گاز شهري و روستايي در استان انجام شده كه 45 درصد نسبت به سنوات گذشته رشد دارد.
وي ادامه داد: هم چنين 411 هزار و 902 مشترك گاز به مشتركين گاز طبيعي افزوده شده كه 61 درصد رشد داشته است.
طاهايي درخصوص گازرساني به روستاها در طول فعاليت دولت نهم و دهم اذعان داشت: در اين مدت به 791 روستا گازرساني شده كه 40 درصد نسبت به قبل از سال 84 رشد داشته است.
استاندار مازندران تكميل احداث سد مخزني آيت الله صالحي مازندراني را يكي از مهم ترين و ارزشمند ترين اقدامات دولت دكتر احمدي نژاد در مازندران دانست و بيان نمود: اين پروژه با اعتبار 180 ميليارد تومان و با هدف تامين آب زراعي 54 هزار هكتار و تامين آب شرب 650 هزار نفر از مردم شهرهاي بابل، بابلسر، فريدونكنار و روستاهاي مسير انجام شد.
وي افزود: طرح آب رساني به شهرهاي جويبار، كياكلا و بهنمير و روستاهاي مسير به ميزان 9 ميليون متر مكعب در سال براي جمعيت حدود 110 هزار نفر نيز از ديگر اقدامات زيربنايي دولت محسوب مي شود.
وي طرح تكميل و توسعه فرودگاه رامسر را اقدامي موثر در رونق اقتصادي استان دانست و گفت: اين طرح شامل تطويل باند به طول 2700 متر و به عرض 60 متر با هزينه 70 ميليارد تومان اجرايي شده است.
طاهايي هم چنين ساخت ترمينال ها و ساختمان هاي جانبي فرودگاه رامسر با اعتباري بالغ بر 70 ميليارد تومان و افتتاح جايگاه سوخت رساني فرودگاه رامسر و نوشهر با اعتباري بالغ بر 2 ميليارد تومان را از ديگر اقدامات انجام شده در جهت توسعه اين فرودگاه ذكر كرد.
وي افزود: به منظور توسعه فرودگاه بين المللي ساري نيز اقدامات خوبي صورت گرفت كه احداث ترمينال هاي ورودي و خروجي مسافران، ساخت پاويون، فضاي سبز، برج مراقبت پرواز و هم چنين ساخت سالن مستقبلين با هزينه اي بالغ بر 25 ميليارد تومان از آن جمله اند.
نماينده عالي دولت در استان رفع محدوديت استقرار صنايع بزرگ و مادر در مازندران طي سفر اول دولت را يكي از مهم ترين بركات دولت نهم براي مازندران دانست و تصريح كرد: با اين اقدام دولت زمينه شكوفايي و توسعه صنعتي در مازندران فراهم شد كه احداث كارخانه خودروسازي بابل با حجم سرمايه گذاري بالغ بر 30 ميليارد تومان و اشتغالزايي 200 نفر و شركت فولاد در منطقه ويژه اقتصادي اميرآباد از جمله مهم ترين بركات اين اقدام است.
1500 تخت بيمارستاني در مازندران در حال ساخت است
طاهايي با اشاره به در حال احداث بودن 1500 تخت بيمارستاني در مازندران، اذعان داشت: براي اجراي اين پروژه ها 180 ميليارد تومان اعتبار پيش بيني شد كه در سال جاري 26 ميليارد تومان به اين امر اختصاص يافت.
وي هم چنين بيان كرد: عمليات احداث بيمارستان هاي آمل و چالوس تا تيرماه 91، بيمارستان بهشهر تا سال 92 و قائم شهر و ساري تا پايان سال 93 به اتمام خواهند رسيد و هم چنين عمليات اجرايي بيمارستان تنكابن نيز آغاز شده و در حال تجهيز كارگاه مي باشد.
طاهايي افزود: تمام اين پروژه هاي بيمارستاني استان در طول فعاليت دولت دكتر احمدي نژاد كليد خورد و در حال اجراست.
استاندار مازندران با بيان اينكه دولت توجه ويژه اي به توسعه زيرساخت ها و افزايش رفاه روستاييان دارد، اظهار داشت: شاخص بهره مندي آب شرب روستايي در مازندران در ابتداي آغاز فعاليت دولت نهم 59/5 درصد بود كه در حال حاضر اين ميزان به 73/6 درصد رسيده است.
وي هم چنين ساخت مجتمع هاب آبرساني روستايي را از جمله اقدامات مهم دولت در مازندران دانست و گفت: مجتمع كريم كلاي بابلسر، طوله كلاي آمل، لاله آباد در بابل و مجتمع گهرباران در مياندرود از جمله مهم ترين پروژه هاي آبرساني روستايي در مازندران است كه با اعتبار 125 ميليارد ريال احداث شد و 18200 مشترك آب روستايي از آن بهره مند شدند.
ضريب نفوذ تلفن همراه از 9 درصد به 57 درصد رسيد
طاهايي توسعه شبكه هاي مخابراتي را ديگر اقدام مهم دولت در كشور و استان دانست و بيان داشت: ضريب نفوذ تلفن ثابت در استان در آغاز فعاليت دولت نهم 35 درصد بود كه هم اكنون به 46 درصد رسيده است.
وي افزود: ضريب نفوذ تلفن همراه در مازندران در آغاز فعاليت دولت نهم 9 درصد بود كه هم اكنون به 57 درصد رسيده است.
استاندار مازندران اظهار داشت: قبل از دولت نهم هر ماه 26 كيلومتر شبكه فشار ضعيف و 21 كيلومتر شبكه فشار متوسط در استان احداث مي گرديد و 38 دستگاه ترانسفورماتور توزيع با ظرفيت 5 مگاولت آمپر در مناطق مختلف استان نصب و 2 هزار مشترك به تعداد مشتركين استان افزوده شده است.
وي ادامه داد: اين در حالي ست كه در دولت نهم و دهم ماهانه 34 كيلومتر شبكه فشار ضعيف و 21 كيلومتر شبكه فشار متوسط احداث و 103 دستگاه ترانسفورماتور با ظرفيت 13 مگاولت آمپر نصب و تعداد 4 هزار مشترك به تعداد مشتركان استان افزوده شد.
نماينده عالي دولت در مازندران در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه از سال 84 تاكنون 1382 كيلومتر راه روستايي در استان آسفالت شد، اذعان داشت: در طول فعاليت دولت نهم و دهم عمليات تعريض و چهار خطه نمودن 518 كيلومتر از محورهاي شرياني و اصلي استان آغاز شد كه تاكنون 180 كيلومتر از آن به اتمام رسيده است.
سفرهاي پربركت دولت براي شهرستان ها
نماينده عالي دولت در استان احداث كمربندي شهرستان تنكابن به طول 10 كيلومتر با اعتبار 17 ميليارد تومان و ساخت 3 سالن ورزشي با اعتبار بالغ بر 6 ميليارد تومان در شهرستان تنكابن، احداث بيمارستان سوانح سوختگي 70 تخت خوابي شهيد زارع با 6 ميليارد تومان اعتبار و ايجاد فاز اول پايگاه امداد و نجات هوايي هلال احمر با 2 ميليارد تومان اعتبار در ساري،احداث 3 سالن ورزشي و يك خانه كشتي با يك ميليارد تومان اعتبار و تجهيز و يكپارچه سازي 280 هكتار اراضي شاليزاري با يك و نيم ميليارد تومان اعتبار در جويبار، احداث شهرك صنعتي در بابلسر، احداث تقاطع غير هم سطح بر روي خط راه آهن با اعتبار 50 ميليارد ريال و سالن ورزشي دوقلو با 500 ميليون تومان در بهشهر، احداث 2 سالن چندمنظوره ورزشي با اعتبار بالغ بر 700 ميليون تومان و مركز فني و حرفه اي كلاردشت با يك ميليارد و دويست ميليون تومان اعتبار در شهرستان چالوس، ساخت و تجهيز بيمارستان 50 تخت خوابي شهرستان محمودآباد با اعتبار 5/5 ميليارد تومان، احداث مجتمع فرهنگي ، هنري فجر با اعتبار بالغ بر 750 ميليون تومان در گلوگاه، احداث 4 سالن ورزشي از مصوبات دور اول و دوم سفر دولت با اعتبار 1 ميليارد و 100 ميليون تومان در نكا، تجهيز بيمارستان 320 تخت خوابي آيت الله روحاني بابل با 15 ميليارد و 19 ميليون تومان، احداث 2 سالن ورزشي بانوان و آقايان هركدام با اعتبار 400 ميليون تومان در رامسر و پروژه مسكن مهر 422 واحدي ازباران در فريدونكنار با اعتبار 100 ميليارد ريال را بخشي از اقدامات و دستاوردهاي 3 سفر دولت براي شهرستان هاي مازندران اعلام كرد.