استاندار مازندران در جلسه كارگروه تخصصي بانوان و خانواده استان با اشاره به اين كه پديده طلاق موضوع اجتماعي پيچيده اي ست، بيان داشت: اداره كل امور بانوان و خانواده استانداري مي بايست با انجام فعالعيت هاي فرابخشي، از كليه امكانات و ظرفيت هاي نهادهاي دولتي و غير دولتي در زمينه اجراي طرح هاي مربوط به كاهش طلاق به صورت عملياتي بهره گيرد
مهارت هاي زندگي در خانواده ها تقويت شود
به گزارش روابط عمومي استانداري، سيد علي اكبر طاهايي، استاندار مازندران در جلسه كارگروه تخصصي بانوان و خانواده استان با اشاره به اين كه پديده طلاق موضوع اجتماعي پيچيده اي ست، بيان داشت: اداره كل امور بانوان و خانواده استانداري مي بايست با انجام فعالعيت هاي فرابخشي، از كليه امكانات و ظرفيت هاي نهادهاي دولتي و غير دولتي در زمينه اجراي طرح هاي مربوط به كاهش طلاق به صورت عملياتي بهره گيرد.
وي افزود: بايد ظرفيت تشكل هاي مردم نهاد به صورت كارآمد تر در حوزه مقابله با آسيب هاي اجتماعي به ويژه پديده طلاق بكار گيري شود.
طاهايي با اشاره به نقش آسيب هاي اجتماعي در رشد آمار طلاق خواستار مطالعه و داده پردازي دقيق اين آمار در بين مددجويان كميته امداد امام (ره) از سوي اين نهاد حمايتي شد.
وي مددكاري را موضوعي تخصصي دانست و خاطرنشان ساخت: مي بايست با تقويت و استمرار كارگاه هاي آموزشي، مهارت هاي زندگي را در اين خانواده ها تعالي بخشيد.
طاهايي با اعلام اين كه دشمنان با بكارگيري امپراطوري رسانه اي سعي در القاي فرهنگ غربي در حوزه خانواده ايراني را دارند، يادآور شد: صدا و سيما مي تواند با ارائه برنامه هاي جذاب و منطبق با سلائق خانواده ها و به ويژه نسل جوان نقش ويژه اي را براي مقابله با اين هجمه ها ايفا نمايد.
وي با اشاره به نرخ بالاي ازدواج هاي دانشجويي، اضافه كرد: نظارت نهاد نمايندگي وليفقيه در دانشگاهها براين موضوع بايد تقويت شود.
زهرا شرف الدين، مدير كل امور بانوان و خانواده استانداري نيز در اين نشست با اشاره به اين كه بيشتر از 42 درصد از طلاق ها در 4 سال نخست زندگي روي مي دهد، خواستار تقويت اجراي آموزش هاي حين ازدواج و وارائه مشاوره مستمر به خانواده ها شد.
وي با بيان اين كه هرجا آموزش محور كار بوده است، توفيقاتي وجود داشته، ابراز داشت: ساماندهي آموزش هاي مهارتي گام رهايي بخش در حوزه خانواده محسوب مي شود.
شرف الدين اجراي طرح هاي مربوط به كاهش طلاق را بدون اجراي برنامه هاي فرهنگي غير موثر ارزيابي كرد و گفت: بايد با اجراي برنامه اي بنيادي و فرهنگ محور بر نگرش خانوداه ها به زندگي تاثير گذاشت.
مدير كل امور بانوان و خانواده استانداري در پايان از كاهش رشد2 درصدي طلاق در 6 ماهه ي نخست سال جاري نسبت به سال قبل خبر داد.