استان مازندران به عنوان یکی از استان های محوری تولید کننده گوشت سفید کشور مطرح بوده و نقش بسزائی را در این خصوص ایفا می نماید .
توليد بیش از 300 میلیون قطعه جوجه یک روزه گوشتی در استان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: بیش از 300 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در نه ماهه اول سال جاری در استان مازندران تولید و در سطح کشور توزیع گردید .
به گزارش روابط عمومي استانداري به نقل از سازمان جهاد كشاورزي مازندران ، مهندس حسن نگهدار معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به افزایش روزافزون جمعیت ، بيان داشت: به منظور تأمین پروتئین غذائی کشور و رفع نیازهای تغذیه ای تلاش های مستمری در این زمینه و در راستای توسعه صنعت طیور در استان صورت گرفته است.
وي افزود : استان مازندران به عنوان یکی از استان های محوری تولید کننده گوشت سفید کشور مطرح بوده و نقش بسزائی را در این خصوص ایفا می نماید .
وی با بیان اینکه طی نه ماهه اول سال جاری بیش از 300 میلیون قطعه جوجه یک روزه گوشتی با کیفیت مطلوب در جوجه کشی های استان تولید و در کشور توزیع گردید تصریح نمود ، از این تعداد 215 میلیون قطعه جوجه مربوط به واحدهای مرغ مادر استان با میانگین 82 درصد می باشد که ارزش ریالی آن بیش از 1290 میلیارد ریال است
وی افزود : این میزان جوجه یکروزه تولیدی معادل 30 درصد جوجه یک روزه تولیدی کشور می باشد.
نگهدار در ادامه ضمن اشاره به اینکه با جوجه ریزی 81 میلیون قطعه در واحدهای پرورش مرغ گوشتی در سطح استان مقدار 140355 تن گوشت مرغ آماده طبخ معادل 10درصد کل تولید کشور به ارزش 4211 میلیارد ریال به بازار مصرف ارائه گردید.
وي ادامه داد: اين ميزان علاوه بر تأمین نیاز مصرف شهروندان استان ، مازاد تولید آن به مقدار91049تن معادل 65 درصد تولیدات استان به سایر استا نهای کشور خصوصاً استان تهران ارسال گردید .