معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار قم گفت: برای تصمیمگیری موثر و مناسب نیاز به مشارکت فعال تمام بدنه اجرایی نظام به ویژه کارکنان است و بدون همکاری و مشارکت کارکنان هرگونه تصمیمی اثرگذار و موفق نخواهد بود.
به گزارش روابط عمومي استانداري قم، محسن محرری در نخستین همایش استانی نظام پیشنهادها در سخناني با اشاره به اهمیت مشورت و مشاوره، اجراي نظام پیشنهادها را دارای پشتوانه فرهنگی غنی در اسلام دانست و گفت: امر به معروف و نهی از منکر و مشاوره به طور مستقیم در راهبردهای این نظام مطرح میشود.
وي با اشاره به ظرفيتهاي علمي و فرهنگي استان قم افزود: با توجه به ظرفیت عظیمی که در استان قم وجود دارد یکی از محورهای این همایش بررسی نظام پیشنهادها براساس مبانی ارزشی اسلام قرار دارد.
معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار قم توجه به تقویت و توسعه نظام پیشنهادها در استان را از الویتهای مورد نظر کارگروه تحول اداری و یکی از شاخصهای مهم سند تفاهمنامه تحول اداری استان عنوان كرد و افزود: در ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی در سال جاری اين موارد به طور جدي مورد توجه قرار خواهد گرفت.
وی یادآور شد: با استفاده از دستاوردهای علمی همایش استانی نظام پیشنهادها، در نظر است تحول و بهبود قابل توجهی در فرآیندها و محتوای نظام مذکور در استان ایجاد شود.
محرري خواستار مشاركت فعال تمام بدنه دستگاه هاي اجرايي به ويژه كاركنان دستگاه ها براي تصميم گيري موثر و مناسب شد و خاطرنشان كرد: بدون همکاری و مشارکت کارکنان هر گونه تصمیمی ممکن است گرفته شود اما اثرگذار و موفق نخواهد بود.
وي اضافه کرد: یکی از اهداف اصلی همایش ایجاد جرقه ذهنی در بدنه مدیریتی استان است که اگر به این مهم توجه شود، فضای مشارکت فعالتر از گذشته خواهد شد.
عاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری قم با بيان اينكه با برگزاری این همایش ضمن بهرهگیری از تجارب دستگاههای موفق به نوعی دستگاهها را نیز مورد ارزیابی قرار داده و دستگاههای موفق و برتر معرفی میشوند، افزود: یکی از مهم ترين ویژگیهای این همایش مشارکت بخش غیر دولتی و دانشگاه و مراکز حوزوی و تحقیقاتی مانند جامعه المصطفی العالمیه، مجمع جهانی شیعهشناسی و... است.
|