0

مسابقه سوگواره صفر

yaser65
yaser65
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 109

پاسخ به:مسابقه سوگواره صفر

سوال تستی

پاسخ

1

الف 

2

الف 

3

د 

4

ب 

5

ج 

6

ب 

7

الف 

8

د 

9

ب 

پاسخ سوالات تشریحی

سوال 1 تشریحی بعد از پایان جنگ بدر و گرفتن اسیران جنگى و پس از آنکه پیامبر (ص) دستور داد که دو نفر از اسیران خطرناک “عقبة” و “نضر” را گردن بزنند. گروه انصار به وحشت افتادند که نکند این دستور در باره سایر اسیران اجرا شود و آنان از گرفتن فدا محروم بمانند. لذا به پیامبر (صلی الله علیه و آله) گفتند: ما هفتاد نفر را کشته و هفتاد نفر را اسیر کردیم و اینها از قبیله تو و اسیران تواند، آنها را به ما ببخش تا در برابر آزادى آنها “فداء” بگیریم. پیامبر (ص) در انتظار نزول وحى آسمانى در این باره بود، آیات ۶۷ تا ۷۱ نازل شد و اجازه گرفتن “فداء” در مقابل آزادى اسیران داد

سوال 2 تشریحی همانا این پسرم (حسن بن علی) سرور و آقا است، خداوند به وسیله او، بین دو گروه از مسلمانان را اصلاح می‏دهد.

حسن و حسین علیهماالسلام دو آقای جوانان اهل بهشتند، آنها دو گل خوشبوی من در دنیا می‏باشند

سوال3 تشریحی امام رضا (ع):کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند. 

سه شنبه 4 بهمن 1390  9:43 AM
تشکرات از این پست
karbalanajaf
karbalanajaf
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 393

با سلام و تسلیت به مناسبت شهادت امام رضا (ع)
با عرض پوزش من و خواهرم با نام کاربری fatemeh81 جواب سولات را از سایتهای دیگه کپی کردم من فقط دوست داشتم که توی مسابقه شرکت کنم و قصدی ندارم به دیگر عزیزانی که خودشان زحمت کشیدند جوابها را پیدا کردند بی احترامی کنم.
التماس دعا
سوال تستی
پاسخ
1
الف 
2
 الف
3
 د
4
 ب
5
 ج
6
 ب
7
 الف
8
 د
9
 ب

پاسخ سوالات تشریحی

سوال 1 تشریحی :

بعد از پایان جنگ بدر و گرفتن اسیران جنگى و پس از آنکه پیامبر (صلی الله علیه و آله) دستور داد که دو نفر از اسیران خطرناک “عقبة” و “نضر” را گردن بزنند. گروه انصار به وحشت افتادند که نکند این دستور در باره سایر اسیران اجرا شود و آنان از گرفتن فدا محروم بمانند. لذا به پیامبر (صلی الله علیه و آله) گفتند: ما هفتاد نفر را کشته و هفتاد نفر را اسیر کردیم و اینها از قبیله تو و اسیران تواند، آنها را به ما ببخش تا در برابر آزادى آنها “فداء” بگیریم. پیامبر (صلی الله علیه و آله) در انتظار نزول وحى آسمانى در این باره بود، آیات ۶۷ تا ۷۱ نازل شد و اجازه گرفتن “فداء” در مقابل آزادى اسیران داد. و نیز در روایت نقل شده که بیشترین مبلغى که براى آزادى اسیران تعیین شده بود چهار هزار درهم و کمترین مبلغ هزار درهم بود. هنگامى که این موضوع به گوش قریش رسید، یکى پس از دیگرى مبلغ “فداء” را فرستادند تا اسیران خود را آزاد کنند. عجیب اینکه داماد پیامبر “ابى العاص” نیز در میان اسیران بود، دختر پیامبر (صلی الله علیه و آله) یعنى زینب همسر “ابو العاص” گردن‏بندى را که “خدیجه” در عروسیش به او داده بود به عنوان “فداء” نزد پیامبر (صلی الله علیه و آله) فرستاد. هنگامى که‏ چشم پیامبر (صلی الله علیه و آله) به گردن‏بند افتاد، خاطره خدیجه آن زن فداکار و مجاهد در نظرش مجسم شد و فرمود: خدا رحمت کند خدیجه را، این گردن‏بندى است که جهیزیه دخترم “زینب” قرار داد. و طبق بعضى دیگر از روایات به احترام “خدیجه” از پذیرفتن گردن‏بند خوددارى کرد، و براى رعایت حقوق مسلمانان موافقت آنها را در این کار جلب نمود. سپس پیامبر “ابوالعاص” را آزاد کرد، به شرط اینکه دخترش “زینب” را که قبل از اسلام به همسرى “ابوالعاص” در آورده بود، به مدینه نزد پیامبر (صلی الله علیه و آله) بفرستد. او نیز این شرط را پذیرفت و بعدا هم به آن وفا کرد.
.

سوال 2 تشریحی:پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:
ان ابنی هذا سید یصلح الله به بین فئتین من المسلمین:

«همانا این پسرم (حسن بن علی) سرور و آقا است، خداوند به وسیله او، بین دو گروه از مسلمانان را اصلاح می‏دهد.» ” ۱ “.
۲ – عمار یاسر می‏گوید؛ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم مکرر فرمود: الحسن و الحسین سیدا شباب اهل الجنة هما ریحانتی من الدنیا:
«حسن و حسین علیهماالسلام دو آقای جوانان اهل بهشتند، آنها دو گل خوشبوی من در دنیا می‏باشند.» ” ۲ “.
۳ – نیز فرمود:
هذان ابنای من احبهما فقد احبنی:
«حسن و حسین علیهماالسلام دو پسر من هستند، کسی که آنها را دوست بدارد، مرا دوست داشته است.» ” ۳ “.
۴ – در ماجرای مباهله، هنگامی که پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم، علی علیه‏السلام و فاطمه و حسن و حسین علیهم‏السلام را همراه خود برای مباهله با سران مسیحی، آورد، آنها به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم عرض کردند: «چرا اصحاب بزرگوار خود را برای مباهله نیاوردی؟»
پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم در پاسخ فرمود:
اجل اباهلکم بهولاء خیر اهل الارض و افضل الخلق

سوال3 تشریحی :کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند. 

زندگی یعنی تکاپو

زندگی یعنی هیاهو

زندگی یعنی شب نو , روزنو , اندیشه نو

زندگی یعنی غم نو , حسرت
نو , پیشه نو

سه شنبه 4 بهمن 1390  10:53 AM
تشکرات از این پست
karbalanajaf
karbalanajaf
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 393

سوال تستی
پاسخ
1
الف 
2
 الف
3
 د
4
 ب
5
 ج
6
 ب
7
 الف
8
 د
9
 ب

پاسخ سوالات تشریحی

سوال 1 تشریحی :

بعد از پایان جنگ بدر و گرفتن اسیران جنگى و پس از آنکه پیامبر (صلی الله علیه و آله) دستور داد که دو نفر از اسیران خطرناک “عقبة” و “نضر” را گردن بزنند. گروه انصار به وحشت افتادند که نکند این دستور در باره سایر اسیران اجرا شود و آنان از گرفتن فدا محروم بمانند. لذا به پیامبر (صلی الله علیه و آله) گفتند: ما هفتاد نفر را کشته و هفتاد نفر را اسیر کردیم و اینها از قبیله تو و اسیران تواند، آنها را به ما ببخش تا در برابر آزادى آنها “فداء” بگیریم. پیامبر (صلی الله علیه و آله) در انتظار نزول وحى آسمانى در این باره بود، آیات ۶۷ تا ۷۱ نازل شد و اجازه گرفتن “فداء” در مقابل آزادى اسیران داد. و نیز در روایت نقل شده که بیشترین مبلغى که براى آزادى اسیران تعیین شده بود چهار هزار درهم و کمترین مبلغ هزار درهم بود. هنگامى که این موضوع به گوش قریش رسید، یکى پس از دیگرى مبلغ “فداء” را فرستادند تا اسیران خود را آزاد کنند. عجیب اینکه داماد پیامبر “ابى العاص” نیز در میان اسیران بود، دختر پیامبر (صلی الله علیه و آله) یعنى زینب همسر “ابو العاص” گردن‏بندى را که “خدیجه” در عروسیش به او داده بود به عنوان “فداء” نزد پیامبر (صلی الله علیه و آله) فرستاد. هنگامى که‏ چشم پیامبر (صلی الله علیه و آله) به گردن‏بند افتاد، خاطره خدیجه آن زن فداکار و مجاهد در نظرش مجسم شد و فرمود: خدا رحمت کند خدیجه را، این گردن‏بندى است که جهیزیه دخترم “زینب” قرار داد. و طبق بعضى دیگر از روایات به احترام “خدیجه” از پذیرفتن گردن‏بند خوددارى کرد، و براى رعایت حقوق مسلمانان موافقت آنها را در این کار جلب نمود. سپس پیامبر “ابوالعاص” را آزاد کرد، به شرط اینکه دخترش “زینب” را که قبل از اسلام به همسرى “ابوالعاص” در آورده بود، به مدینه نزد پیامبر (صلی الله علیه و آله) بفرستد. او نیز این شرط را پذیرفت و بعدا هم به آن وفا کرد.
.

«همانا این پسرم (حسن بن علی) سرور و آقا است، خداوند به وسیله او، بین دو گروه از مسلمانان را اصلاح می‏دهد.» ” ۱ “.
۲ – عمار یاسر می‏گوید؛ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم مکرر فرمود: الحسن و الحسین سیدا شباب اهل الجنة هما ریحانتی من الدنیا:
«حسن و حسین علیهماالسلام دو آقای جوانان اهل بهشتند، آنها دو گل خوشبوی من در دنیا می‏باشند.» ” ۲ “.
۳ – نیز فرمود:
«حسن و حسین علیهماالسلام دو پسر من هستند، کسی که آنها را دوست بدارد، مرا دوست داشته است.» ” ۳ “.
۴ – در ماجرای مباهله، هنگامی که پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم، علی علیه‏السلام و فاطمه و حسن و حسین علیهم‏السلام را همراه خود برای مباهله با سران مسیحی، آورد، آنها به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم عرض کردند: «چرا اصحاب بزرگوار خود را برای مباهله نیاوردی؟»

سوال3 تشریحی :کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند. 

زندگی یعنی تکاپو

زندگی یعنی هیاهو

زندگی یعنی شب نو , روزنو , اندیشه نو

زندگی یعنی غم نو , حسرت
نو , پیشه نو

سه شنبه 4 بهمن 1390  10:54 AM
تشکرات از این پست
fatemeh81
fatemeh81
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 168

سوال تستی
پاسخ
1
الف 
2
 الف
3
 د
4
 ب
5
 ج
6
 ب
7
 الف
8
 د
9
 ب

پاسخ سوالات تشریحی

سوال 1 تشریحی :

.

۳ – نیز فرمود:

يا الله

سه شنبه 4 بهمن 1390  10:57 AM
تشکرات از این پست
asghgr
asghgr
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 41

سوال تستی

پاسخ

1

الف 

2

الف 

3

د

4

ب 

5

ج 

6

ب 

7

د 

8

الف 

9

ب 

تشريحي اول : در این جنگ اعلان شد که اسیران با سواد می توانند با تعلیم خواندن و نوشتن به ده نفر از اطفال آزاد شوند ، دیگران نیز با پرداخت مبلغی از چهار هزار درهم تا هزار درهم ، آزاد می گردند ، و افراد فقیر و نیازمند بدون پرداخت « فدیه » آزاد می شود

تشريحي دوم :پـیـامـبـر او را پـاره تـن، نـور دیـده، مـیـوه دل و گـل خـوشـبـوى بـوسـتـان نبوت مى نامید. پیوسته او را فرزند خود مى خواند و مى فـرمـود:«هـمـه فـرزندان مادران به پدرشان نسبت مى برند جز اولاد فاطمه ، كه آنان بـه من نسبت مى برند.» از عمق دل به او عشق مى ورزید، دست او را مى گرفت ، بر روى دامـن خـود مـى نـشـانـد و بـه مردم مى گفت :«هر كه این فرزند مرا دوست بدارد مرا دوست داشـتـه ، و هر كه او را دشمن بدارد مرا دشمن داشته است . خداوند دوست بدارد كسى را كه حسن مرا دوست بداردو گـاه مـى فـرمـود :«خـداونـد مـرا بـه دوستى حسن و حسین فرمان داده است.). و گاه مى فرمود: (من در جنگم با هر كس كه با تو در جنگ باشد

سوم :امام رضا (ع):کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند. 

سه شنبه 4 بهمن 1390  12:21 PM
تشکرات از این پست
ahmad22
ahmad22
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 16

سوال تستی

پاسخ

1

آلف 

2

الف 

3

ب 

4

ب 

5

ج 

6

ب 

7

د 

8

ج 

9

ب

پاسخ سوالات تشریحی

سوال 1 تشریحی :

بعد از گرفتن اسرا در جنگ بدر، پیغمبر دستور دادن که دو تن از اسرای شرور و خطرناک رو اعدام کنن. بعد از اعدام، برای مسلمون ها سوال پیش اومد که آیا همه ی اسرا قرار هست که اعدام شن؟ انصار به پیغمبر مراجعه کردن و از او خواستن که به اونها اجازه بده که در قبال آزاد کردن اسرا غنیمت جنگی دریافت کنن (فداء) که ضررها و صدمه هایی که در جنگ دیده بودن رو جبران کنن. رسول خدا هم بعد از دریافت وحی در این باره (آیات 67 الا 71 سوره انفال) اجازه دادن که مسلمون ها در قبال آزاد کردن اسرا مبلغی (فداء) دریافت کنن

سوال 2 تشریحی

پـیـامـبـر او را پـاره تـن، نـور دیـده، مـیـوه دل و گـل خـوشـبـوى بـوسـتـان نبوت مى نامید. پیوسته او را فرزند خود مى خواند و مى فـرمـود:«هـمـه فـرزندان مادران به پدرشان نسبت مى برند جز اولاد فاطمه ، كه آنان بـه من نسبت مى برند.» از عمق دل به او عشق مى ورزید، دست او را مى گرفت ، بر روى دامـن خـود مـى نـشـانـد و بـه مردم مى گفت :«هر كه این فرزند مرا دوست بدارد مرا دوست داشـتـه ، و هر كه او را دشمن بدارد مرا دشمن داشته است . خداوند دوست بدارد كسى را كه حسن مرا دوست بدارد.» و گـاه مـى فـرمـود :«خـداونـد مـرا بـه دوستى حسن و حسین فرمان داده است.). و گاه مى فرمود: (من در جنگم با هر كس كه با تو در جنگ باشد.»

سوال3 تشریحی

امام رضا (ع):

کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند.

ahmad
سه شنبه 4 بهمن 1390  1:07 PM
تشکرات از این پست
saz1364
saz1364
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 11

:

سوال تستی

پاسخ

1

الف 

2

الف 

3

ج 

4

ب 

5

ج

6

ب 

7

د

8

الف

9

ب 

پاسخ سوالات تشریحی

سوال 1 تشریحی  :

جنگ بدر به پایان رسید و قریش با دادن هفتاد کشته و هفتاد اسیر، پا به فرار نهاد. پیامبر (ص) برای آزادی اسیران، شرطی گذاشت که تا آن روز سابقه نداشت و آن اینکه «اسیران با سواد، می توانند با تعلیم خواندن و نوشتن به ده نفر از اطفال، آزاد شوند، دیگران با پرداخت مبلغی از چهار هزار درهم تا هزار درهم آزاد می شوند و کسانی که ندار هستند بدون پرداخت دیه آزادند».

سوال 2 تشریحی :

پیامبر: به حسن(ع) شکوه و جذبه و وقار و به حسین(ع) بخشندگی و رحمت خود را بخشیدم

پیامبر: فرزند صالح گلی است که خدا به بندگانش می‌دهد. دو گل من در دنیا حسن و حسین اند

حضرت رسول(ص) فرمودند: هر که حسن(ع) و حسین(ع) را دوست بدارد، مرا دوست داشته، و هرکه ایشان را دشمن بدارد، مرا دشمن دانسته است

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:

«همانا این پسرم (حسن بن علی) سرور و آقا است، خداوند به وسیله او، بین دو گروه از مسلمانان را اصلاح می‏دهد

عمار یاسر می‏گوید؛ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم مکرر فرمود: الحسن و الحسین سیدا شباب اهل الجنة هما ریحانتی من الدنیا:

«حسن و حسین علیهماالسلام دو آقای جوانان اهل بهشتند، آنها دو گل خوشبوی من در دنیا می‏باشند.» 

نیز فرمود:

«حسن و حسین علیهماالسلام دو پسر من هستند، کسی که آنها را دوست بدارد، مرا دوست داشته است.» 

در ماجرای مباهله، هنگامی که پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم، علی علیه‏السلام و فاطمه و حسن و حسین علیهم‏السلام را همراه خود برای مباهله با سران مسیحی، آورد، آنها به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم عرض کردند: «چرا اصحاب بزرگوار خود را برای مباهله نیاوردی؟»

«شگفتا! من با بهترین مردم روی زمین، و نیکوترین آفریده‏های خدا با شما مباهله می‏کنم.» 

نیز فرمود:

الحسن والحسین امامان قاما اوقعدا:

«حسن و حسین علیهماالسلام هر دو امام و پیشوایند، خواه شرایط برای به دست گرفتن زمام امور رهبری برای آنها فراهم شود، و خواه چنین شرایطی فراهم نشود.» 

نیز فرمود:

احب اهل بیتی الی الحسن والحسین:

«محبوترین فرد از خاندانم نزد من، حسن و حسین علیهماالسلام هستند

سوال3 تشریحی :

امام رضا (ع) : کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند.

سه شنبه 4 بهمن 1390  1:57 PM
تشکرات از این پست
m4saeid
m4saeid
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 5

سوال تستی

پاسخ

1

الف 

2

الف 

3

ج 

4

ب 

5

ج

6

ب 

7

د

8

الف

9

ب 

پاسخ سوالات تشریحی

سوال 1 تشریحی  :

جنگ بدر به پایان رسید و قریش با دادن هفتاد کشته و هفتاد اسیر، پا به فرار نهاد. پیامبر (ص) برای آزادی اسیران، شرطی گذاشت که تا آن روز سابقه نداشت و آن اینکه «اسیران با سواد، می توانند با تعلیم خواندن و نوشتن به ده نفر از اطفال، آزاد شوند، دیگران با پرداخت مبلغی از چهار هزار درهم تا هزار درهم آزاد می شوند و کسانی که ندار هستند بدون پرداخت دیه آزادند».

سوال 2 تشریحی :

پیامبر: فرزند صالح گلی است که خدا به بندگانش می‌دهد. دو گل من در دنیا حسن و حسین اند

حضرت رسول(ص) فرمودند: هر که حسن(ع) و حسین(ع) را دوست بدارد، مرا دوست داشته، و هرکه ایشان را دشمن بدارد، مرا دشمن دانسته است

«همانا این پسرم (حسن بن علی) سرور و آقا است، خداوند به وسیله او، بین دو گروه از مسلمانان را اصلاح می‏دهد

عمار یاسر می‏گوید؛ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم مکرر فرمود: الحسن و الحسین سیدا شباب اهل الجنة هما ریحانتی من الدنیا:

«حسن و حسین علیهماالسلام دو آقای جوانان اهل بهشتند، آنها دو گل خوشبوی من در دنیا می‏باشند.» 

نیز فرمود:

«حسن و حسین علیهماالسلام دو پسر من هستند، کسی که آنها را دوست بدارد، مرا دوست داشته است.» 

در ماجرای مباهله، هنگامی که پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم، علی علیه‏السلام و فاطمه و حسن و حسین علیهم‏السلام را همراه خود برای مباهله با سران مسیحی، آورد، آنها به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم عرض کردند: «چرا اصحاب بزرگوار خود را برای مباهله نیاوردی؟»

«شگفتا! من با بهترین مردم روی زمین، و نیکوترین آفریده‏های خدا با شما مباهله می‏کنم.» 

نیز فرمود:

«حسن و حسین علیهماالسلام هر دو امام و پیشوایند، خواه شرایط برای به دست گرفتن زمام امور رهبری برای آنها فراهم شود، و خواه چنین شرایطی فراهم نشود.» 

نیز فرمود:

سوال3 تشریحی :

امام رضا (ع) : کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند.

سه شنبه 4 بهمن 1390  2:28 PM
تشکرات از این پست
zohreezare
zohreezare
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 116

سوال تستی

پاسخ

1

1

2

1

3

4

4

2

5

3

6

2

7

4

8

1

9

2

1- در پایان جنگ بدر در مورد قانونی که پیامبر (ص)برای اسیران اجرا نمودند، توضیحی ارائه نمایید؟

بعد از گرفتن اسرا در جنگ بدر، پیغمبر دستور دادن که دو تن از اسرای شرور و خطرناک رو اعدام کنن. بعد از اعدام، برای مسلمون ها سوال پیش اومد که آیا همه ی اسرا قرار هست که اعدام شن؟ انصار به پیغمبر مراجعه کردن و از او خواستن که به اونها اجازه بده که در قبال آزاد کردن اسرا غنیمت جنگی دریافت کنن (فداء) که ضررها و صدمه هایی که در جنگ دیده بودن رو جبران کنن. رسول خدا هم بعد از دریافت وحی در این باره (آیات 67 الا 71 سوره انفال) اجازه دادن که مسلمون ها در قبال آزاد کردن اسرا مبلغی (فداء) دریافت کنن

2- امام حسن (ع) رااز دیدگاه پیامبر اکرم (ص)توصیف نمایید؟

پـیـامـبـر او را پـاره تـن، نـور دیـده، مـیـوه دل و گـل خـوشـبـوى بـوسـتـان نبوت مى نامید. پیوسته او را فرزند خود مى خواند و مى فـرمـود:«هـمـه فـرزندان مادران به پدرشان نسبت مى برند جز اولاد فاطمه ، كه آنان بـه من نسبت مى برند.» از عمق دل به او عشق مى ورزید، دست او را مى گرفت ، بر روى دامـن خـود مـى نـشـانـد و بـه مردم مى گفت :«هر كه این فرزند مرا دوست بدارد مرا دوست داشـتـه ، و هر كه او را دشمن بدارد مرا دشمن داشته است . خداوند دوست بدارد كسى را كه حسن مرا دوست بدارد.» و گـاه مـى فـرمـود :«خـداونـد مـرا بـه دوستى حسن و حسین فرمان داده است.). و گاه مى فرمود: (من در جنگم با هر كس كه با تو در جنگ باشد.»

3- حضرت رضا (ع) در مورد  فردی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ،چه می فرمایند؟

امام رضا (ع):

کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند.
سه شنبه 4 بهمن 1390  2:28 PM
تشکرات از این پست
m4saeid
m4saeid
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 5

سوال تستی

پاسخ

1

الف 

2

الف 

3

ج 

4

ب 

5

ج

6

ب 

7

د

8

الف

9

ب 

پاسخ سوالات تشریحی

سوال 1 تشریحی  :

سوال 2 تشریحی :

نیز فرمود:

نیز فرمود:

نیز فرمود:

سوال3 تشریحی :

سه شنبه 4 بهمن 1390  2:29 PM
تشکرات از این پست
maryamzare
maryamzare
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 92

سوال تستی

پاسخ

1

1

2

1

3

2

4

2

5

3

6

2

7

4

8

3

9

2

1- در پایان جنگ بدر در مورد قانونی که پیامبر (ص)برای اسیران اجرا نمودند، توضیحی ارائه نمایید؟

2- امام حسن (ع) رااز دیدگاه پیامبر اکرم (ص)توصیف نمایید؟

3- حضرت رضا (ع) در مورد  فردی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ،چه می فرمایند؟

امام رضا (ع):

کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند
سه شنبه 4 بهمن 1390  2:30 PM
تشکرات از این پست
marziehzare
marziehzare
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 86

سوال تستی

پاسخ

1

1

2

1

3

4

4

2

5

3

6

2

7

4

8

3

9

2

سوال 1 تشریحیبعد از گرفتن اسرا در جنگ بدر، پیغمبر دستور دادن که دو تن از اسرای شرور و خطرناک رو اعدام کنن. بعد از اعدام، برای مسلمون ها سوال پیش اومد که آیا همه ی اسرا قرار هست که اعدام شن؟ انصار به پیغمبر مراجعه کردن و از او خواستن که به اونها اجازه بده که در قبال آزاد کردن اسرا غنیمت جنگی دریافت کنن (فداء) که ضررها و صدمه هایی که در جنگ دیده بودن رو جبران کنن. رسول خدا هم بعد از دریافت وحی در این باره (آیات 67 الا 71 سوره انفال) اجازه دادن که مسلمون ها در قبال آزاد کردن اسرا مبلغی (فداء) دریافت کنن

سوال 2 تشریحی:پـیـامـبـر او را پـاره تـن، نـور دیـده، مـیـوه دل و گـل خـوشـبـوى بـوسـتـان نبوت مى نامید. پیوسته او را فرزند خود مى خواند و مى فـرمـود:«هـمـه فـرزندان مادران به پدرشان نسبت مى برند جز اولاد فاطمه ، كه آنان بـه من نسبت مى برند.» از عمق دل به او عشق مى ورزید، دست او را مى گرفت ، بر روى دامـن خـود مـى نـشـانـد و بـه مردم مى گفت :«هر كه این فرزند مرا دوست بدارد مرا دوست داشـتـه ، و هر كه او را دشمن بدارد مرا دشمن داشته است . خداوند دوست بدارد كسى را كه حسن مرا دوست بدارد.» و گـاه مـى فـرمـود :«خـداونـد مـرا بـه دوستى حسن و حسین فرمان داده است.). و گاه مى فرمود: (من در جنگم با هر كس كه با تو در جنگ باشد.

سوال3 تشریحی :

امام رضا (ع):

سه شنبه 4 بهمن 1390  2:33 PM
تشکرات از این پست
leilazare
leilazare
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 94

سوال تستی

پاسخ

1

1

2

1

3

2

4

2

5

3

6

2

7

4

8

4

9

2

سوال 1 تشریحی: بعد از گرفتن اسرا در جنگ بدر، پیغمبر دستور دادن که دو تن از اسرای شرور و خطرناک رو اعدام کنن. بعد از اعدام، برای مسلمون ها سوال پیش اومد که آیا همه ی اسرا قرار هست که اعدام شن؟ انصار به پیغمبر مراجعه کردن و از او خواستن که به اونها اجازه بده که در قبال آزاد کردن اسرا غنیمت جنگی دریافت کنن (فداء) که ضررها و صدمه هایی که در جنگ دیده بودن رو جبران کنن. رسول خدا هم بعد از دریافت وحی در این باره (آیات 67 الا 71 سوره انفال) اجازه دادن که مسلمون ها در قبال آزاد کردن اسرا مبلغی (فداء) دریافت کنن

سوال 2 تشریحی:پـیـامـبـر او را پـاره تـن، نـور دیـده، مـیـوه دل و گـل خـوشـبـوى بـوسـتـان نبوت مى نامید. پیوسته او را فرزند خود مى خواند و مى فـرمـود:«هـمـه فـرزندان مادران به پدرشان نسبت مى برند جز اولاد فاطمه ، كه آنان بـه من نسبت مى برند.» از عمق دل به او عشق مى ورزید، دست او را مى گرفت ، بر روى دامـن خـود مـى نـشـانـد و بـه مردم مى گفت :«هر كه این فرزند مرا دوست بدارد مرا دوست داشـتـه ، و هر كه او را دشمن بدارد مرا دشمن داشته است . خداوند دوست بدارد كسى را كه حسن مرا دوست بدارد.» و گـاه مـى فـرمـود :«خـداونـد مـرا بـه دوستى حسن و حسین فرمان داده است.). و گاه مى فرمود: (من در جنگم با هر كس كه با تو در جنگ باشد.

سوال3 تشریحی :

امام رضا (ع):
کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند

سه شنبه 4 بهمن 1390  2:35 PM
تشکرات از این پست
alirezatalebi
alirezatalebi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 93

سوال تستی

پاسخ

1

1

2

1

3

4

4

2

5

3

6

2

7

4

8

3

9

2

سوال 1 تشریحی :بعد از گرفتن اسرا در جنگ بدر، پیغمبر دستور دادن که دو تن از اسرای شرور و خطرناک رو اعدام کنن. بعد از اعدام، برای مسلمون ها سوال پیش اومد که آیا همه ی اسرا قرار هست که اعدام شن؟ انصار به پیغمبر مراجعه کردن و از او خواستن که به اونها اجازه بده که در قبال آزاد کردن اسرا غنیمت جنگی دریافت کنن (فداء) که ضررها و صدمه هایی که در جنگ دیده بودن رو جبران کنن. رسول خدا هم بعد از دریافت وحی در این باره (آیات 67 الا 71 سوره انفال) اجازه دادن که مسلمون ها در قبال آزاد کردن اسرا مبلغی (فداء) دریافت کنن

سوال3 تشریحی :

امام رضا (ع):
کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند

سه شنبه 4 بهمن 1390  2:37 PM
تشکرات از این پست
morteza22
morteza22
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 90

سوال تستی

پاسخ

1

1

2

1

3

4

4

2

5

3

6

2

7

4

8

4

9

2

سوال 1 تشریحی :بعد از گرفتن اسرا در جنگ بدر، پیغمبر دستور دادن که دو تن از اسرای شرور و خطرناک رو اعدام کنن. بعد از اعدام، برای مسلمون ها سوال پیش اومد که آیا همه ی اسرا قرار هست که اعدام شن؟ انصار به پیغمبر مراجعه کردن و از او خواستن که به اونها اجازه بده که در قبال آزاد کردن اسرا غنیمت جنگی دریافت کنن (فداء) که ضررها و صدمه هایی که در جنگ دیده بودن رو جبران کنن. رسول خدا هم بعد از دریافت وحی در این باره (آیات 67 الا 71 سوره انفال) اجازه دادن که مسلمون ها در قبال آزاد کردن اسرا مبلغی (فداء) دریافت کنن

سوال3 تشریحی :

امام رضا (ع):

سه شنبه 4 بهمن 1390  2:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها