0

مسابقه سوگواره صفر

mkhe452
mkhe452
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 391

پاسخ به:مسابقه سوگواره صفر

سوال تستی

پاسخ

1

الف 

2

الف 

3

د 

4

ب 

5

ج 

6

ب 

7

د 

8

الف 

9

ب 

پاسخ سوالات تشریحی

سوال 1

پس از پایان جنگ بدر ، رسول اکرم (ص) پیرامون باقیمانده ی اسیران این جنگ مشورت طلبید ، ابوبکر رأی به ادامه ی حیات آنها داد لکن عمربن خطاب و عبد اللَّه بن رَوَاحَه ، خواستاراز بین بردن آنها بودند. پیامبر اکرم (ص) پس از چندی ، تصمیمی گرفت از اسیران فدیه بگیرد و آنها را هلاک ننماید. پیغمبر دستور دادند که دو تن از اسرا را اعدام کنند. چند تن از اسیران كه خواندن و نوشتن مى‏دانستند، به دستور پیامبر(ص) به آموزش كودكان مسلمان پرداختند، قرار بر ­آن بود كه هر­یك­ از آنان پس از آن­كه ده­ تن از كودكان مسلمان را خواندن و نوشتن آموختند، بدون پرداخت فدیه آزاد گردند.

سوال 2

1.       امام حسن علیه السلام عقل مجسم
رسول اکرم (ص) به مناسبت های مختلف در توصیف امام حسن مجتبی علیه السلام سخن گفته اند؛ از جمله فرمودند: «اگر قرار بود عقل به صورت یک انسان تجسم پیدا کند به صورت امام حسن علیه السلام ظاهر می شد».

2.       امام حسن علیه السلام ، شبیه پیامبر (ص)

روزی رسول خدا (ص) خطاب به امام حسن مجتبی علیه السلام فرمودند: ؛ تو به لحاظ صورت و سیرت به من می مانی.

3.       ترمذی به سندش از ابن عباس نقل کرده: «روزی رسول خدا (ص) حسن بن علی را بر دوش خود سوار کرده بود. شخصی عرض کرد: ای غلام! خوب مرکبی را سوار شده‏ای. پیامبر (ص) فرمود: او نیز خوب راکبی است.» .

4.       ابن کثیر به سندش از جابر بن عبداللَّه نقل کرده که رسول خدا (ص) فرمود: «هر کس دوست دارد تا به آقای جوانان اهل بهشت نظر کند، باید به حسن بن علی نظر نماید.»

5.       متقی هندی به سندش از عایشه نقل کرده که گفت: «پیامبر (ص) همیشه حسن‏ (ع) را می‏گرفت و او را به خود می‏چسبانید، آن‏گاه می‏فرمود: «بار خدایا! همانا این فرزند من است و او را دوست دارم، پس تو نیز او را دوست دار و نیز هر کس که او را دوست می‏دارد دوست بدار.»

6.       مسلم در صحیح خود از ابوهریره نقل کرده که رسول خدا (ص) درباره حسن‏ (ع) فرمود: «بار خدایا! همانا من او را دوست دارم، پس تو نیز او را دوست بدار، و هر کس که او را دوست دارد، دوست بدار.»

7.       از پیامبر (ص) در حدیثی روایت شده که فرمود: «اگر قرار بود عقل در شخصی مجسّم گردد آن شخص حسن بن علی بود.»

8.       براء بن عازب از رسول خدا (ص) نقل کرده که درباه امام حسن‏ (ع) فرمود: «این از من و من از اویم و آنچه بر من حرام است بر او نیز حرام می‏باشد.»

سوال3

حضرت رضا(ع) می فرماید:«... و هر که در روز غدیر مومنی را دیدار کند، خدا هفتاد نور در قبرش وارد کند و قبرش را گشاده سازد.و هر روز هفتاد هزار فرشته قبرش را زیارت کند و بهشت را به او بشارت دهند»

پنج شنبه 29 دی 1390  12:52 PM
تشکرات از این پست
smkh202
smkh202
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 391

سوال تستی

پاسخ

1

الف 

2

الف 

3

د 

4

ب 

5

ج 

6

ب 

7

د 

8

الف 

9

ب 

پاسخ سوالات تشریحی

سوال 1

پس از پایان جنگ بدر ، رسول اکرم (ص) پیرامون باقیمانده ی اسیران این جنگ مشورت طلبید ، ابوبکر رأی به ادامه ی حیات آنها داد لکن عمربن خطاب و عبد اللَّه بن رَوَاحَه ، خواستاراز بین بردن آنها بودند. پیامبر اکرم (ص) پس از چندی ، تصمیمی گرفت از اسیران فدیه بگیرد و آنها را هلاک ننماید. پیغمبر دستور دادند که دو تن از اسرا را اعدام کنند. چند تن از اسیران كه خواندن و نوشتن مى‏دانستند، به دستور پیامبر(ص) به آموزش كودكان مسلمان پرداختند، قرار بر ­آن بود كه هر­یك­ از آنان پس از آن­كه ده­ تن از كودكان مسلمان را خواندن و نوشتن آموختند، بدون پرداخت فدیه آزاد گردند.

سوال 2

1.       امام حسن علیه السلام عقل مجسم
رسول اکرم (ص) به مناسبت های مختلف در توصیف امام حسن مجتبی علیه السلام سخن گفته اند؛ از جمله فرمودند: «اگر قرار بود عقل به صورت یک انسان تجسم پیدا کند به صورت امام حسن علیه السلام ظاهر می شد».

2.       امام حسن علیه السلام ، شبیه پیامبر (ص)

روزی رسول خدا (ص) خطاب به امام حسن مجتبی علیه السلام فرمودند: ؛ تو به لحاظ صورت و سیرت به من می مانی.

3.       ترمذی به سندش از ابن عباس نقل کرده: «روزی رسول خدا (ص) حسن بن علی را بر دوش خود سوار کرده بود. شخصی عرض کرد: ای غلام! خوب مرکبی را سوار شده‏ای. پیامبر (ص) فرمود: او نیز خوب راکبی است.» .

4.       ابن کثیر به سندش از جابر بن عبداللَّه نقل کرده که رسول خدا (ص) فرمود: «هر کس دوست دارد تا به آقای جوانان اهل بهشت نظر کند، باید به حسن بن علی نظر نماید.»

5.       متقی هندی به سندش از عایشه نقل کرده که گفت: «پیامبر (ص) همیشه حسن‏ (ع) را می‏گرفت و او را به خود می‏چسبانید، آن‏گاه می‏فرمود: «بار خدایا! همانا این فرزند من است و او را دوست دارم، پس تو نیز او را دوست دار و نیز هر کس که او را دوست می‏دارد دوست بدار.»

6.       مسلم در صحیح خود از ابوهریره نقل کرده که رسول خدا (ص) درباره حسن‏ (ع) فرمود: «بار خدایا! همانا من او را دوست دارم، پس تو نیز او را دوست بدار، و هر کس که او را دوست دارد، دوست بدار.»

7.       از پیامبر (ص) در حدیثی روایت شده که فرمود: «اگر قرار بود عقل در شخصی مجسّم گردد آن شخص حسن بن علی بود.»

8.       براء بن عازب از رسول خدا (ص) نقل کرده که درباه امام حسن‏ (ع) فرمود: «این از من و من از اویم و آنچه بر من حرام است بر او نیز حرام می‏باشد.»

سوال3

حضرت رضا(ع) می فرماید:«... و هر که در روز غدیر مومنی را دیدار کند، خدا هفتاد نور در قبرش وارد کند و قبرش را گشاده سازد.و هر روز هفتاد هزار فرشته قبرش را زیارت کند و بهشت را به او بشارت دهند»

پنج شنبه 29 دی 1390  12:53 PM
تشکرات از این پست
zbzbjb
zbzbjb
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

سوال تستی

پاسخ

1

الف

2

الف

3

د

4

ب

5

ج

6

ب

7

الف

8

د

9

ب

پاسخ تشریحی سوال 1:

پیامبر (صلی الله علیه و آله) دستور داد که دو نفر از اسیران خطرناک “عقبة” و “نضر” را گردن بزنند. گروه انصار به وحشت افتادند که نکند این دستور در باره سایر اسیران اجرا شود و آنان از گرفتن فدا محروم بمانند. به پیامبر (صلی الله علیه و آله) گفتند: ما هفتاد نفر را کشته و هفتاد نفر را اسیر کردیم و اینها از قبیله تو و اسیران تواند، آنها را به ما ببخش تا در برابر آزادى آنها “فداء” بگیریم.  آیات ۶۷ تا ۷۱ نازل شد و اجازه گرفتن “فداء” در مقابل آزادى اسیران داد. بیشترین مبلغى که براى آزادى اسیران تعیین شده بود چهار هزار درهم و کمترین مبلغ هزار درهم بود. هنگامى که این موضوع به گوش قریش رسید، یکى پس از دیگرى مبلغ “فداء” را فرستادند تا اسیران خود را آزاد کنند. عجیب اینکه داماد پیامبر “ابى العاص” نیز در میان اسیران بود، دختر پیامبر (صلی الله علیه و آله) یعنى زینب همسر “ابو العاص” گردن‏بندى را که “خدیجه” در عروسیش به او داده بود به عنوان “فداء” نزد پیامبر (صلی الله علیه و آله) فرستاد. پیامبر “ابوالعاص” را آزاد کرد، به شرط اینکه دخترش “زینب” را که قبل از اسلام به همسرى “ابوالعاص” در آورده بود، به مدینه نزد پیامبر (صلی الله علیه و آله) بفرستد. او نیز این شرط را پذیرفت و بعدا هم به آن وفا کرد.

پاسخ تشریحی سوال 2: پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم مکرر فرمود: الحسن و الحسین سیدا شباب اهل الجنة هما ریحانتی من الدنیا:
«حسن و حسین علیهماالسلام دو آقای جوانان اهل بهشتند، آنها دو گل خوشبوی من در دنیا می‏باشند.»

ان ابنی هذا سید یصلح الله به بین فئتین من المسلمین:
«همانا این پسرم (حسن بن علی) سرور و آقا است، خداوند به وسیله او، بین دو گروه از مسلمانان را اصلاح می‏دهد.»

هذان ابنای من احبهما فقد احبنی:
«حسن و حسین علیهماالسلام دو پسر من هستند، کسی که آنها را دوست بدارد، مرا دوست داشته است.»

پاسخ تشریحی سوال 3 :  کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند.

پنج شنبه 29 دی 1390  1:17 PM
تشکرات از این پست
bibigol1335
bibigol1335
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 7

سوال تستی

پاسخ

1

الف 

2

الف 

3

د 

4

ب 

5

ج 

6

ب 

7

الف 

8

الف 

9

ب 

پاسخ سوالات تشریحی

1-

آزادي بدون قيد و شرط در اين روش که فقها به «منّ» (منت نهادن) از آن ياد مي کنند، پيامبر با توجه به مصالح اسلام و مسلمين، اسرا را بدون هيچ شرط و يا دريافت مالي، آزاد مي فرمودند. در جنگ بدر، برخي از اسرا را به همين شکل رها کردند

افرادي را نيز به دليل دارا بودن برخي صفات عالي و کمالات ،آزاد مي فرمودند . ايشان هفتاد نفر از اسيران جنگ بدر را به شرط آنکه هرکدام به ده نفر از مسلمين خواندن و نوشتن بياموزند، آزاد نمودند

2-

1- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:
ان ابنی هذا سید یصلح الله به بین فئتین من المسلمین:
«
همانا این پسرم (حسن بن علی) سرور و آقا است، خداوند به وسیله او، بین دو گروه از مسلمانان را اصلاح می‏دهد.» " 1 ".
2 -
عمار یاسر می‏گوید؛ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم مکرر فرمود: الحسن و الحسین سیدا شباب اهل الجنة هما ریحانتی من الدنیا:
«
حسن و حسین علیهماالسلام دو آقای جوانان اهل بهشتند، آنها دو گل خوشبوی من در دنیا می‏باشند.» " 2 ".
3 -
نیز فرمود:
هذان ابنای من احبهما فقد احبنی:
«
حسن و حسین علیهماالسلام دو پسر من هستند، کسی که آنها را دوست بدارد، مرا دوست داشته است.» " 3 ".
4 -
در ماجرای مباهله، هنگامی که پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم، علی علیه‏السلام و فاطمه و حسن و حسین علیهم‏السلام را همراه خود برای مباهله با سران مسیحی، آورد، آنها به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم عرض کردند: «چرا اصحاب بزرگوار خود را برای مباهله نیاوردی؟»
پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم در پاسخ فرمود:
اجل اباهلکم بهولاء خیر اهل الارض و افضل الخلق

3-

کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند

پنج شنبه 29 دی 1390  3:58 PM
تشکرات از این پست
fahrenheit47
fahrenheit47
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 581

سوال تستی

پاسخ
1
الف:پیامبر اکرم (ص) 
2
الف:سوره آل عمران ، آیه144 
3
 د:ابوجهل
4
 ب:به فاصله چهار انگشت 
5
ج:سال50 ه.ق 
6
  ب:به میزان عقل ،درک وشعورشان 
7
 الف:حضرت علی (ع)
8
د:از پیشنهادات ایشان در امور حکومتی استفاده گردد. 
9
 ب: عقل و جهل 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوالات تشریحی مسابقه :
1- در پایان جنگ بدر در مورد قانونی که پیامبر (ص)برای اسیران اجرا نمودند، توضیحی ارائه نمایید؟

بعد از پایان جنگ پیامبر دستور گردن زدن دو نفر از خطرناکترین دشمنان اسلام را دادند
در این هنگام "انصار" به خدمت پیامبر آمدند و گفتند : ما هفتاد نفر را کشته و هفتاد نفر را اسیر کردیم و این اسیران از قبیله تو و اسیران تواند، آنها را به ما ببخش تا در برابر آزادى آنها “فداء” بگیریم
در این هنگام با نزول وحی و آیات قرآنی اجازه گرفتن “فداء”در مقابل آزادى اسیران داده شد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2- امام حسن (ع) رااز دیدگاه پیامبر اکرم (ص)توصیف نمایید؟

به طور مستقیم در مورد امام حسن (ع) فرموده اند:
«همانا این پسرم (حسن بن علی) سرور و آقا است، خداوند به وسیله او، بین دو گروه از مسلمانان را اصلاح می‏دهد.»

و به طور مشترک در مورد اما حسن (ع) و اما حسین (ع) میفرمایند:

حسن (ع) و حسین (ع) دو سید و سرور جوانان اهل بهشتند، آنها دو گل خوشبوی من در دنیا می‏باشند.
----------------------------------
حسن (ع) و حسین (ع) دو پسر من هستند، کسی که آنها را دوست بدارد، مرا دوست داشته است.
3- حضرت رضا (ع) در مورد فردی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ،چه می فرمایند؟

امام رضا (ع) میفرمایند:
 کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند.

پنج شنبه 29 دی 1390  6:22 PM
تشکرات از این پست
seyed_s2008
seyed_s2008
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 6

پاسخ سوالات تستي

سوال تستی
پاسخ
1
الف 
2
 الف
3
 د
4
 ب
5
ج 
6
 ب
7
 الف
8
د 
9
ب 

پاسخ سوالات تشريحي

سوال ا : بعد از پایان جنگ بدر و گرفتن اسیران جنگى و پس از آنکه پیامبر (ص) دستور داد که دو نفر از اسیران خطرناک “عقبة” و “نضر” را گردن بزنند. گروه انصار به وحشت افتادند که نکند این دستور در باره سایر اسیران اجرا شود و آنان از گرفتن فدا محروم بمانند. لذا به پیامبر (صلی الله علیه و آله) گفتند: ما هفتاد نفر را کشته و هفتاد نفر را اسیر کردیم و اینها از قبیله تو و اسیران تواند، آنها را به ما ببخش تا در برابر آزادى آنها “فداء” بگیریم. پیامبر (ص) در انتظار نزول وحى آسمانى در این باره بود، آیات ۶۷ تا ۷۱ نازل شد و اجازه گرفتن “فداء” در مقابل آزادى اسیران داد.

سوال 2 :همانا این پسرم (حسن بن علی) سرور و آقا است، خداوند به وسیله او، بین دو گروه از مسلمانان را اصلاح می‏دهد.حسن و حسین علیهماالسلام دو آقای جوانان اهل بهشتند، آنها دو گل خوشبوی من در دنیا می‏باشند.

سوال 3 :امام رضا (ع):کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند. 

پنج شنبه 29 دی 1390  6:26 PM
تشکرات از این پست
mahdavinejad
mahdavinejad
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 41

سوال تستی

پاسخ

1

الف 

2

الف 

3

د 

4

ب 

5

ج 

6

ب 

7

الف 

8

د 

9

ب

جواب سوال 1 : بعد از پایان جنگ بدر و گرفتن اسیران جنگى و پس از آنکه پیامبر (ص) دستور داد که دو نفر از اسیران خطرناک “عقبة” و “نضر” را گردن بزنند. گروه انصار به وحشت افتادند که نکند این دستور در باره سایر اسیران اجرا شود و آنان از گرفتن فدا محروم بمانند. لذا به پیامبر (صلی الله علیه و آله) گفتند: ما هفتاد نفر را کشته و هفتاد نفر را اسیر کردیم و اینها از قبیله تو و اسیران تواند، آنها را به ما ببخش تا در برابر آزادى آنها “فداء” بگیریم. پیامبر (ص) در انتظار نزول وحى آسمانى در این باره بود، آیات ۶۷ تا ۷۱ نازل شد و اجازه گرفتن “فداء” در مقابل آزادى اسیران داد.

جواب سوال 2 : همانا این پسرم (حسن بن علی) سرور و آقا است، خداوند به وسیله او، بین دو گروه از مسلمانان را اصلاح می‏دهد.

جواب سوال 3 : امام رضا (ع):کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند. 

پنج شنبه 29 دی 1390  7:19 PM
تشکرات از این پست
hossein8080
hossein8080
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 10

سوال تستی
پاسخ
1
الف 
2
 الف
3
د 
4
ب 
5
 ج
6
 ب
7
 الف
8
 د
9
ب
پاسخ سوالات تشریحی:
1- بعد از پایان جنگ بدر و گرفتن اسیران جنگى و پس از آنکه پیامبر (ص) دستور داد که دو نفر از اسیران خطرناک “عقبة” و “نضر” را گردن بزنند. گروه انصار به وحشت افتادند که نکند این دستور در باره سایر اسیران اجرا شود و آنان از گرفتن فدا محروم بمانند. لذا به پیامبر (صلی الله علیه و آله) گفتند: ما هفتاد نفر را کشته و هفتاد نفر را اسیر کردیم و اینها از قبیله تو و اسیران تواند، آنها را به ما ببخش تا در برابر آزادى آنها “فداء” بگیریم. پیامبر (ص) در انتظار نزول وحى آسمانى در این باره بود، آیات ۶۷ تا ۷۱ نازل شد و اجازه گرفتن “فداء” در مقابل آزادى اسیران داد.
2- همانا این پسرم (حسن بن علی) سرور و آقا است، خداوند به وسیله او، بین دو گروه از مسلمانان را اصلاح می‏دهد.
حسن و حسین علیهماالسلام دو آقای جوانان اهل بهشتند، آنها دو گل خوشبوی من در دنیا می‏باشند.
3- امام رضا (ع):کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند. 

پنج شنبه 29 دی 1390  7:23 PM
تشکرات از این پست
fc_farshad
fc_farshad
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 9

سوال تستی

پاسخ

1

الف

2

الف 

3

د

4

ب

5

ج

6

ب

7

الف

8

د

9

ب

پاسخ سوالات تشریحی

سوال 1 تشریحی : بعد از پایان جنگ بدر و گرفتن اسیران جنگى و پس از آنکه پیامبر (ص) دستور داد که دو نفر از اسیران خطرناک “عقبة” و “نضر” را گردن بزنند. گروه انصار به وحشت افتادند که نکند این دستور در باره سایر اسیران اجرا شود و آنان از گرفتن فدا محروم بمانند. لذا به پیامبر (صلی الله علیه و آله) گفتند: ما هفتاد نفر را کشته و هفتاد نفر را اسیر کردیم و اینها از قبیله تو و اسیران تواند، آنها را به ما ببخش تا در برابر آزادى آنها “فداء” بگیریم. پیامبر (ص) در انتظار نزول وحى آسمانى در این باره بود، آیات ۶۷ تا ۷۱ نازل شد و اجازه گرفتن “فداء” در مقابل آزادى اسیران داد.

سوال 2 تشریحی: همانا این پسرم (حسن بن علی) سرور و آقا است، خداوند به وسیله او، بین دو گروه از مسلمانان را اصلاح می‏دهد.

حسن و حسین علیهماالسلام دو آقای جوانان اهل بهشتند، آنها دو گل خوشبوی من در دنیا می‏باشند

سوال3 تشریحی امام رضا (ع):کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند. 

اقبال الاعمال

FC.FARSHAD   
پنج شنبه 29 دی 1390  7:42 PM
تشکرات از این پست
nona66
nona66
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 765

سوال تستی

پاسخ

1

الف:پیامبر اکرم (ص)   

2

الف:سوره آل عمران ، آیه144 

3

د:ابوجهل

4

ب:به فاصله چهار انگشت

5

ج:سال50 ه.ق ،جعده همسرایشان  

6

ب:به میزان عقل ،درک وشعورشان

7

الف:حضرت علی (ع)

8

د:از پیشنهادات ایشان در امور حکومتی استفاده گردد.

9

ب: عقل و جهل

پاسخ سوالات تشریحی

سوال 1 تشریحی :

بعد از پایان جنگ بدر و گرفتن اسیران جنگى و پس از آنکه پیامبر (ص) دستور داد که دو نفر از اسیران خطرناک “عقبة” و “نضر” را گردن بزنند. گروه انصار به وحشت افتادند که نکند این دستور در باره سایر اسیران اجرا شود و آنان از گرفتن فدا محروم بمانند. لذا به پیامبر (صلی الله علیه و آله) گفتند: ما هفتاد نفر را کشته و هفتاد نفر را اسیر کردیم و اینها از قبیله تو و اسیران تواند، آنها را به ما ببخش تا در برابر آزادى آنها “فداء” بگیریم. پیامبر (ص) در انتظار نزول وحى آسمانى در این باره بود، آیات ۶۷ تا ۷۱ نازل شد و اجازه گرفتن “فداء” در مقابل آزادى اسیران داد.

سوال 2 تشریحی:

همانا این پسرم (حسن بن علی) سرور و آقا است، خداوند به وسیله او، بین دو گروه از مسلمانان را اصلاح می‏دهد.

حسن و حسین علیهماالسلام دو آقای جوانان اهل بهشتند، آنها دو گل خوشبوی من در دنیا می‏باشند.

سوال3 تشریحی :

امام رضا (ع):کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند. 

اقبال الاعمال

پنج شنبه 29 دی 1390  7:51 PM
تشکرات از این پست
ahangaran
ahangaran
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 8

سوال تستی

پاسخ

1

الف 

2

الف 

3

د 

4

ب 

5

ج 

6

ب

7

الف 

8

د 

9

ب 

جواب سوال 1 :بعد از پایان جنگ بدر و گرفتن اسیران جنگى و پس از آنکه پیامبر (ص) دستور داد که دو نفر از اسیران خطرناک “عقبة” و “نضر” را گردن بزنند. گروه انصار به وحشت افتادند که نکند این دستور در باره سایر اسیران اجرا شود و آنان از گرفتن فدا محروم بمانند. لذا به پیامبر (صلی الله علیه و آله) گفتند: ما هفتاد نفر را کشته و هفتاد نفر را اسیر کردیم و اینها از قبیله تو و اسیران تواند، آنها را به ما ببخش تا در برابر آزادى آنها “فداء” بگیریم. پیامبر (ص) در انتظار نزول وحى آسمانى در این باره بود، آیات ۶۷ تا ۷۱ نازل شد و اجازه گرفتن “فداء” در مقابل آزادى اسیران داد.

جواب سوال 2 : همانا این پسرم (حسن بن علی) سرور و آقا است، خداوند به وسیله او، بین دو گروه از مسلمانان را اصلاح می‏دهد.

جواب سوال 3 :امام رضا (ع):کسی که در روز غدیر ومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند. 

پنج شنبه 29 دی 1390  8:07 PM
تشکرات از این پست
alizarkesh
alizarkesh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 16

سوال تستی

پاسخ

1

الف

2

الف

3

د

4

ب

5

ج

6

ب

7

الف

8

د

9

ب

پاسخ سوالات تشریحی

سوال 1 تشریحی :

بعد از پایان جنگ بدر و گرفتن اسیران جنگى و پس از آنکه پیامبر (ص) دستور داد که دو نفر از اسیران خطرناک “عقبة” و “نضر” را گردن بزنند. گروه انصار به وحشت افتادند که نکند این دستور در باره سایر اسیران اجرا شود و آنان از گرفتن فدا محروم بمانند. لذا به پیامبر (صلی الله علیه و آله) گفتند: ما هفتاد نفر را کشته و هفتاد نفر را اسیر کردیم و اینها از قبیله تو و اسیران تواند، آنها را به ما ببخش تا در برابر آزادى آنها “فداء” بگیریم. پیامبر (ص) در انتظار نزول وحى آسمانى در این باره بود، آیات ۶۷ تا ۷۱ نازل شد و اجازه گرفتن “فداء” در مقابل آزادى اسیران داد.

سوال 2 تشریحی:

1-همانا این پسرم (حسن بن علی) سرور و آقا است، خداوند به وسیله او، بین دو گروه از مسلمانان را اصلاح می‏دهد.

2-حسن و حسین علیهماالسلام دو آقای جوانان اهل بهشتند، آنها دو گل خوشبوی من در دنیا می‏باشند.

سوال3 تشریحی :

کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند.

علی زرکش1374
پنج شنبه 29 دی 1390  8:39 PM
تشکرات از این پست
soltanmoradi22
soltanmoradi22
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 4

سوال تستی

پاسخ
1
 الف
2
الف 
3
د 
4
ب 
5
ج 
6
ب 
7
الف 
8
 د
9
ب 

سوال 1 تشریحی :بعد از پایان جنگ بدر و گرفتن اسیران جنگى و پس از آنکه پیامبر (ص) دستور داد که دو نفر از اسیران خطرناک “عقبة” و “نضر” را گردن بزنند. گروه انصار به وحشت افتادند که نکند این دستور در باره سایر اسیران اجرا شود و آنان از گرفتن فدا محروم بمانند. لذا به پیامبر (صلی الله علیه و آله) گفتند: ما هفتاد نفر را کشته و هفتاد نفر را اسیر کردیم و اینها از قبیله تو و اسیران تواند، آنها را به ما ببخش تا در برابر آزادى آنها “فداء” بگیریم. پیامبر (ص) در انتظار نزول وحى آسمانى در این باره بود، آیات ۶۷ تا ۷۱ نازل شد و اجازه گرفتن “فداء” در مقابل آزادى اسیران داد.
سوال 2 تشریحی:همانا این پسرم (حسن بن علی) سرور و آقا است، خداوند به وسیله او، بین دو گروه از مسلمانان را اصلاح میدهد.حسن و حسین علیهماالسلام دو آقای جوانان اهل بهشتند، آنها دو گل خوشبوی من در دنیا میباشند
سوال3 تشریحی :امام رضا (ع):کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند.
پنج شنبه 29 دی 1390  9:07 PM
تشکرات از این پست
milad_mag
milad_mag
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 17

سوال تستی

پاسخ

1

الف

2

الف

3

د

4

ب

5

ج

6

ب

7

الف

8

د

9

ب

پاسخ سوالات تشریحی:

1- در پایان جنگ بدر در مورد قانونی که پیامبر (ص)برای اسیران اجرا نمودند، توضیحی ارائه نمایید؟

همانا این پسرم (حسن بن علی) سرور و آقا است، خداوند به وسیله او، بین دو گروه از مسلمانان را اصلاح می‏دهد.

3- حضرت رضا (ع) در مورد فردی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ،چه می فرمایند؟

امام رضا (ع):کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند.

اقبال الاعمال

پنج شنبه 29 دی 1390  9:12 PM
تشکرات از این پست
siyavashsalavati
siyavashsalavati
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 12

سوال تستی

پاسخ

1

الف

2

الف

3

ب

4

ب

5

ج

6

ب

7

د

8

ج

9

ب

بعد از گرفتن اسرا در جنگ بدر، پیغمبر دستور دادن که دو تن از اسرای شرور و خطرناک رو اعدام کنن. بعد از اعدام، برای مسلمون ها سوال پیش اومد که آیا همه ی اسرا قرار هست که اعدام شن؟ انصار به پیغمبر مراجعه کردن و از او خواستن که به اونها اجازه بده که در قبال آزاد کردن اسرا غنیمت جنگی دریافت کنن (فداء) که ضررها و صدمه هایی که در جنگ دیده بودن رو جبران کنن. رسول خدا هم بعد از دریافت وحی در این باره (آیات 67 الا 71 سوره انفال) اجازه دادن که مسلمون ها در قبال آزاد کردن اسرا مبلغی (فداء) دریافت کنن

پـیـامـبـر او را پـاره تـن، نـور دیـده، مـیـوه دل و گـل خـوشـبـوى بـوسـتـان نبوت مى نامید. پیوسته او را فرزند خود مى خواند و مى فـرمـود:«هـمـه فـرزندان مادران به پدرشان نسبت مى برند جز اولاد فاطمه ، كه آنان بـه من نسبت مى برند.» از عمق دل به او عشق مى ورزید، دست او را مى گرفت ، بر روى دامـن خـود مـى نـشـانـد و بـه مردم مى گفت :«هر كه این فرزند مرا دوست بدارد مرا دوست داشـتـه ، و هر كه او را دشمن بدارد مرا دشمن داشته است . خداوند دوست بدارد كسى را كه حسن مرا دوست بدارد.» و گـاه مـى فـرمـود :«خـداونـد مـرا بـه دوستى حسن و حسین فرمان داده است.). و گاه مى فرمود: (من در جنگم با هر كس كه با تو در جنگ باشد.»

3- حضرت رضا (ع) در مورد  فردی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ،چه می فرمایند؟

امام رضا (ع):

کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند.

پنج شنبه 29 دی 1390  9:13 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها