هر سال در این نمایشگاه شرکت های تولید کننده بازی های کامپیوتری و کنسول ها، جدیدترین پیشرفت های خودشان را به نمایش می گذارند اما فکر می کنید که رقابت اصلی امسال بین کدام فناوری ها است؟ به نظر می رسد که در نمایشگاه امسال E3 رقابت اصلی بین روش های مختلف کنترل بازی و بازی های سه بعدی خواهد بود. در حالی که سونی با دسته Move و مایکروسافت با Kinect به صحنه وارد شده اند باید منتظر باشیم که آیا دیگر رقبا هم چیزهای دیگری برای ارایه خواهند داشت یا نه؟
اما از طرف دیگر آقای کمته که قبلا معاون فروش شرکت آتاری بوده و حالا مدیر بازاریابی گروه Namco Bandai است می گوید: ناتال و Move دو ابزار جدید هستند اما من تصور نمی کنم که هیچ کدام انقلاب بعدی در بازی ها باشند. من معتقدام که انقلاب بعدی بازی های سه بعدی است. من بعضی بازی های سه بعدی را امتحان کرده ام و فکر می کنم که این یک تغییر بزرگ است.
سونی قصد دارد که در این نمایشگاه تعدادی از بازی ها را معرفی کند که برای PS3 اماده شده اند و می توانند روی تلویزیون های سه بعدی اجرا شوند. این شرکت تعدادی از این بازی ها را روی تلویزیون های براویا سه بعدی اش رایگان ارایه خواهد کرد تا به گسترش بازی ها و تلویزیون های سه بعدی کمک کند.
بعضی ها معتقد اند که روش های جدید برای کنترل بازی، در میان افراد معمولی طرفدار بازی های کامپیوتری محبوب خواهد شد. در حالی که بازیکنان حرفه ای و خوره ها به دنبال دنیای سه بعدی خواهند رفت. اما به هر حال طی دو روز آینده در نمایشگاه E3 با فناوری های جدید دنیای بازی های کامپیوتر آشنا خواهیم شد.
نظر شما در این مورد چیست؟ شما به پیشرفت کنترل کننده های بازی بیشتر علاقه دارید یا بازی های سه بعدی؟ دوست دارید بازی را با بدنتان کنترل کنید یا اینکه بازی فوتبال فیفایی داشته باشید که فوتبالیست از تلویزیون به بیرون بجهد؟