0

سوال در شبکه

mehr186
mehr186
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

سوال در شبکه

با سلام وخسته نباشید یک شبکه ورک گروپ داریم که قبلا تمام کامپیوترها سیستم عامل xpداشتن اخیر روی یکی از کامپیوترها ویندوز 7 نصب کردیم و حالا هر برنامه ای که به اشتراک می گذاریم ایستگاههای دیگر نمی توانند این کامپیوتررا باز کرده و از برنامه های به اشتراک گذاشته شده استفاده کنند . نام کامپیوتری که 7 روش نصب شده توی network place  می یاید ولی هنگام کلیک کردن روش ایراد premission می دهد البته روی پارتیشنی که اشتراک کردم تصویر اشتراک شدن می یاید ولی نمی دانم چرا این ایراد را می دهد ولی ویندوز xp بود به راحتی اشتراک می کردیم و راحت برنامه ها باز می کردیم ولی توی این 7 مصیبتی شده لطفا راهنمائی کنید . باتشکر

سه شنبه 13 دی 1390  1:59 PM
تشکرات از این پست
aligh1372 ravabet_rasekhoon
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 9109

پاسخ به:سوال در شبکه

سوال خود را در بخش مشاوره بپرس

جمعه 13 مرداد 1391  12:29 AM
تشکرات از این پست
aligh1372
mojtaba2011
mojtaba2011
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 316

سلام

ببخشید گاهی اینترنت من بدون اینکه مصرف داشته باشم خود به خود مصرف می شود. مودم من هم وایرلس نیس که کسی بتونه استفاده کنه. 

باید چیکار کنم؟؟؟

یک شنبه 28 آبان 1391  8:32 PM
تشکرات از این پست
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

نقل قول mojtaba2011

سلام

ببخشید گاهی اینترنت من بدون اینکه مصرف داشته باشم خود به خود مصرف می شود. مودم من هم وایرلس نیس که کسی بتونه استفاده کنه. 

باید چیکار کنم؟؟؟

سلام

چه میزان از اشتراک شما کصرف می شود؟

گاهاً بعضی برنامه ها روی سیستم شما نصب می شود که نیاز به بروزرسانی دارند  و این کار را به طور اتوماتیک انجام می دهند برای مثال خود ویندوز به طور اتوماتیک به روز رسانی می شود که در نتیجه مصرف اینترنت را در پی دارد . ممکن است آن را غیر فعال نکرده اید ؛ یا برنامه ی این چنینی دارید.

سه شنبه 30 آبان 1391  9:44 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mojtaba2011
mojtaba2011
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 316

نه اتفاقا هم آپدیت ویندوزم را غیر فعال کردم و هم آپدیت انتی ویروسم. برنامه ای هم نصب نکردم بازم دیدم میگیره. تا هروقت متصل باشم میگیره تموم نمیکنه نامرد  smiley

سه شنبه 30 آبان 1391  11:23 AM
تشکرات از این پست
ALIWIFA
ALIWIFA
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 8

سلام

من میخوام 2 کامپیوتر به هم شیر کنم و مشکل اینو دارم که رو یکی اینترنت دارم نمیتونم شیر کنم رو دستگاه دیگه و این که میخوام ریموت کامپیوتر هم در این شبکه جواب نمیده چطوری باید تنظیمات مربوط به اون رو فعال کنم

پنج شنبه 12 بهمن 1391  2:34 PM
تشکرات از این پست
voiceofrain
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

نقل قول mojtaba2011

نه اتفاقا هم آپدیت ویندوزم را غیر فعال کردم و هم آپدیت انتی ویروسم. برنامه ای هم نصب نکردم بازم دیدم میگیره. تا هروقت متصل باشم میگیره تموم نمیکنه نامرد  smiley

دوست عزیز سلام

نرم افزارهای کنترل ترافیک اینترنت مثل zonealarm  را نصب کن تا بتونی ببینی چه نرم افزار ها یا پردازش هایی از اینترنت استفاده می کنند و در صورت نیاز آنها را مسدود کن.

موفق باشید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

دوشنبه 26 فروردین 1392  1:18 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

نقل قول ALIWIFA

سلام

من میخوام 2 کامپیوتر به هم شیر کنم و مشکل اینو دارم که رو یکی اینترنت دارم نمیتونم شیر کنم رو دستگاه دیگه و این که میخوام ریموت کامپیوتر هم در این شبکه جواب نمیده چطوری باید تنظیمات مربوط به اون رو فعال کنم

دوست گرامی سلام

بمنظور شبکه کردن دو سیستم باید نسبت به اختصاص آدرس IP منحصر بفرد و تنظیم پارامترهای دیگر شبکه مثل Subnet Mask اقدام نمائید.

اشتراک اینترنت را می توانید از طریق نرم افزار های ویژه این کار یا ویندوز برقرار کنید.

استفاده از Remote Desktop نیز باید توسط سیستم مقصد و فایر وال آن مجاز شمرده شود.

از آنجا که هر یک از مقوله های فوق بحث مفصلی را می طلبد، پیشنهاد می کنم نسبت به تهیه کتاب الکترونیکی هر مقوله در اینترنت اقدام نمایئد.

با تشکر

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

دوشنبه 26 فروردین 1392  1:22 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 9109

نقل قول hosseinb68

نقل قول mojtaba2011

سلام

باید چیکار کنم؟؟؟

سلام

چه میزان از اشتراک شما کصرف می شود؟

گاهاً بعضی برنامه ها روی سیستم شما نصب می شود که نیاز به بروزرسانی دارند  و این کار را به طور اتوماتیک انجام می دهند برای مثال خود ویندوز به طور اتوماتیک به روز رسانی می شود که در نتیجه مصرف اینترنت را در پی دارد . ممکن است آن را غیر فعال نکرده اید ؛ یا برنامه ی این چنینی دارید.

از bridge استفاده کن که باعث میشه با استفاده از کانکشن بتونی به اینترنت وصل بشی 

دوشنبه 20 خرداد 1392  12:08 AM
تشکرات از این پست
parseman_110
hamyar
hamyar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 48

نقل قول mojtaba2011

سلام

باید چیکار کنم؟؟؟

-----------------------

با سلام

دوست عزیز شما ضمن استفاده از راهنمایی دوستان مثلا کنترل کننده مصرف یا فایروال به یاد داشته باشید در برخی مواقع سیستم جهت بررسی اتصال کانکشن اقدام به ارسال و دریافت فایلهایی جزیی می نمایید که حجم زیادی مصرف نمی شود حتی به صورت ماهانه

ضمنا فقط ویندوز و آنتی ویرس اقدام به بروزرسانی خود نمی کنند برنامه های مثل فلش پلیر جاوا یا سایر برنامه هایی که نیاز به تایید اصلالت یا لیسانس دارند نیز اقدام به ارسال و دریافت می کنند در صورت نیاز می توانید با فایروال یا ورود به خود برنامه ها دسترس برورسانیشان را مسدود کنید.

ضمنا ویروسها و سایر همه رسته ای هایشان نیز برای ارسال اطلاعات یا دریافت اطلاعات نیز بصورت مخفیانه اقدام می نمایند بهتر است هر چه سریعتر نسبت به اسکن سیتمتان با آنتی ویروس بروزشده اقدام کنید

قبل از هر کاری مقدار خروجی و ورودی پهنای اینترنت را چک کنید در صورت استفاده از ویندوز XP حتما یکی از دو فایروال زون آلارم یا کومودو رو در برنامه هاتون قرار بدید هر چند در ویندوز 7 هم اینکار بشود مطمئن تر است

به نام خداوند بخشنده مهربان

روزی شما هم خواهید توانست به قله های بزرگ علم و فناوری  و هر چی که عشقته دست پیدا کنی فقط از الان براش تلاش کن پاشو ...پاشو دیگه .... با تو ام....تا وقتی اینجا نشستی انتظار پیشرفت نداشته باش.

یادمون باشه دروغ از زمان قدیم در ایران گناه بزرگی بود اسلام که اومد چند قبضه دروغ رو گناه کبیره کرد ولی نمیدونم چرا مردم امروز دروغ گفتن براشون شده ثواب ، یکی بیاد بده به من جواب.

به زودی در این محل نصب خواهد شد ... mail

http://6019.ir

سه شنبه 1 مرداد 1392  2:00 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon amirali123 parseman_110
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

با سلام

من از فاير فاكس استفاده ميكنم امروز وقتي ميخواستم بيام تو سايت هر چه قدر زدم سايت رو ناقص باز ميكنه اون قسمت ورود نام كاربري و رمز رو نمياورد شماره 22 بود چند بار پاك كردم و دوباره نصب كردم حتي ورژن 23 رو نصب كردم بازم اون طوري بود سايت هاي ديگه رو هم اونجوري مياره مثل ياهو اما الان از اكسپلورير وارد سايت شدم اشكال از چيه؟ ميتونه از شركت ارائه دهنده اينترنت باشه ؟ چيكار كنم لطفا راهنمايي بفرمائيد.

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

چهارشنبه 23 مرداد 1392  11:15 AM
تشکرات از این پست
hamyar
hamyar
کاربر برنزی

نقل قول amirali123

با سلام

من از فاير فاكس استفاده ميكنم امروز وقتي ميخواستم بيام تو سايت هر چه قدر زدم سايت رو ناقص باز ميكنه اون قسمت ورود نام كاربري و رمز رو نمياورد شماره 22 بود چند بار پاك كردم و دوباره نصب كردم حتي ورژن 23 رو نصب كردم بازم اون طوري بود سايت هاي ديگه رو هم اونجوري مياره مثل ياهو اما الان از اكسپلورير وارد سايت شدم اشكال از چيه؟ ميتونه از شركت ارائه دهنده اينترنت باشه ؟ چيكار كنم لطفا راهنمايي بفرمائيد.

با سلام

دوست عزیز

این اشکال می تونه از بروز رسانی سایر نرم افزارهایی باشه که روی سیستم شما نصب شده و نصابی بر بروی فایر فاکس دارند اگر قبلا شرکت ارائه دهنده مشکلی در باز کردن نداشته مشکل از بروز رسانی ADDON های موجود در فایر فاکس مثل فلش پلیر یا جاوا یا نرم افزارهای ویندوزی است که نیاز به بروز رسانی دارد و علت هم بروز وصله امنیتی و مشکل شناختن از طرف فایر فاکس است

شما می تونید با مراجعه به TOOLS - Add-on نرم افزارهایی که نیاز به روز رسانی دارند رو مشاهده کنید به روی هر کدام بروز رسانی از سایت خودش موجوده در صورت عدم بروزرسانی بصورت دستی فایل رو از بخش دانلود راسخون دریافت و نصب کنید

حتما ویندوز خودتون رو بروز رسانی کنید آخرین برنامه ای رو که نصب کردید رو بررسی کنید تا دسترسی فالیها رو دچار مشکل نکرده باشه در صورت ادامه مشکل تا زمان تعویض ویندوز از کروم یا اپرا استفاده کنید مرورگر اکسپلورر به هیچ عنوان توصیه نمی شود

پاک کردن کش مروگر فایر فاکس یا حتی ذخیره شده آفلاین  سایتها در مرورگر که برخی برای سرعت در دسترسی فعال می کنند می تونه بهتون کمک کنه

موفق باشید

روزی شما هم خواهید توانست به قله های بزرگ علم و فناوری  و هر چی که عشقته دست پیدا کنی فقط از الان براش تلاش کن پاشو ...پاشو دیگه .... با تو ام....تا وقتی اینجا نشستی انتظار پیشرفت نداشته باش.

یادمون باشه دروغ از زمان قدیم در ایران گناه بزرگی بود اسلام که اومد چند قبضه دروغ رو گناه کبیره کرد ولی نمیدونم چرا مردم امروز دروغ گفتن براشون شده ثواب ، یکی بیاد بده به من جواب.

پنج شنبه 24 مرداد 1392  3:36 PM
تشکرات از این پست
amirali123
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

باز نشدن سایت راسخون

سلام میخوام بیام سایت راسخون جدیدا این ارور رو میده و حتما باید با فیلتر شکن وارد شم لطفا راهنماییم کنید

نه آنتی ویروس دارم نه چیزی نمیدونم چرا این ارور رو میده

The connection has timed out

The server at www.rasekhoon.net is taking too long to respond.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
    moments.
  If you are unable to load any pages, check your computer's network
    connection.
  If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
    that Firefox is permitted to access the Web

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

دوشنبه 28 مرداد 1392  7:42 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
hamyar
hamyar
کاربر برنزی

نقل قول mohsen_alavi

سلام میخوام بیام سایت راسخون جدیدا این ارور رو میده و حتما باید با فیلتر شکن وارد شم لطفا راهنماییم کنید

moments.
    connection.

با سلام

دوست عزیز

جواب بسیار ساده است در هنگام استفاده از برخی برنامه های عبور از فیل ترینگ تنظیمات مرورگر به تنظیمات برنامه عبور تغییر می کنند مانند آی پی و پورت و بیشتر تغییرات در قسمت پروکسی مرورگر اتفاق می افتد

کافبست تنظیمات پروکسی مرورگر را به حالت اولیه یا NOproxy برگردانید

فایر فاکس : >Tools >Options>Advanced>Network>Connection>Settings>No proxy

اکسپلورر : Internet Options>Connections>LAN settings> تمامی تیک هارا بردارید

باقی مرورگرها هم تقریبا دسترسشان همین مسیر است

ضمنا بررسی کنید آپی خروجی مودم شما توسط برنامه های عبور تغییر نکرده باشد

موفق باشید

سه شنبه 29 مرداد 1392  4:51 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

نقل قول hamyar

نقل قول mohsen_alavi

moments.
    connection.

با سلام

دوست عزیز

جواب بسیار ساده است در هنگام استفاده از برخی برنامه های عبور از فیل ترینگ تنظیمات مرورگر به تنظیمات برنامه عبور تغییر می کنند مانند آی پی و پورت و بیشتر تغییرات در قسمت پروکسی مرورگر اتفاق می افتد

کافبست تنظیمات پروکسی مرورگر را به حالت اولیه یا NOproxy برگردانید

فایر فاکس : >Tools >Options>Advanced>Network>Connection>Settings>No proxy

اکسپلورر : Internet Options>Connections>LAN settings> تمامی تیک هارا بردارید

باقی مرورگرها هم تقریبا دسترسشان همین مسیر است

ضمنا بررسی کنید آپی خروجی مودم شما توسط برنامه های عبور تغییر نکرده باشد

موفق باشید

سلام این کار را کردم ولی درست نشد

سایت فقط با فیلتر شکن باز میشود

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

دوشنبه 11 شهریور 1392  3:34 AM
تشکرات از این پست