نام : محمد علی
نام خانوادگی: ایرانمنش
سال تولد: 1335
وضعیت تاهل : متاهل
محل تولد : کرمان
آخرین مسئولیت : مسئول مخابرات قرارگاه کربلا
تاریخ شهادت: تیرماه 1361در منطقه عملیاتی دارخوین
زندگینامه
شهید ایرانمنش در محله شهر کرمان به دنیا آمد. پدر ایشان محمود ایرانمنش و مادرش مطهره مهدوی بود. در مدرسه جودت به تحصیل پرداخت و ازهمان کودکی دارای هوش سرشار و خصلتهای انسانی بود ، ایشان دانش آموزان را تشویق به شرکت در نماز جماعت مسجد بازار شاه ( مسجد امام زمان <عج> ) می کردکه این موضوع در بین دانش آموزان رایج شد. بعد از اینکه دوران دبستان رابه پایان رساند برای ادامه تحصیل به دبیرستان شریعتی رفت
شهید محمد علی ایرانمنش در راهپیماییهاو جلسات قرآن به صورت جسته وگریخته شرکت می کرد و بعداز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به عضویت کمیته درآمد و اقدام به برنامه ریزی درجهت پیشبرد اهداف این نهاد نو پا نمود، اندک زمانی از تشکیل کمیته نگذشته بود که فرمان سازماندهی وتشکیل سپاه پاسداران صادر شد . شهید ایرانمنش به اتفاق شهید محمد علی فتحعلی شاهی و شهید محمد حسینی و شهید اخلاقی به ساختمان ساواک جنب استانداری رفتند و آن رااشغال نمودند، بدین ترتیب هسته مرکز ی سپاه را تشکیل دادند.
با شروع جنگ تحمیلی به جبهه رفت و در عملیات فتح المبین و بیت المقدس نقشهایی را ایفا نمود و سرانجام در عملیات رمضان در منطقه دارخوین براثر تصادف به شهادت رسید.
فرازی ازوصیت نامه شهید
به پدر ومادرم سفارش می کنم که صبر وامید داشته باشند در لطفی که خداوند نصیبشان کرده است . از اینکه فرزندشان در بهشت خدا باشد خوشحال باشندو نسبت به خواهران و برادرانم امید دارم که به جای هرکاری خون مراحرکت نوینی در زندگی خود قرار دهند
به همسرم .............
صبر را برای رضای خدا و عقل را برای رسیدن به سعادت آخرت سفارش می کنم و اینکه به خدا توکل کند واز او بخواهد و به او پناه ببرد.
http://kerman.sajed.ir