0

سردار شهید حسین تاجیک

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

سردار شهید حسین تاجیک

نام: حسین

نام خانوادگی: تاجیک

سال تولد: 1342

وضعیت تاهل: متاهل

محل تولد: کهنوج( روستای شادبهار)

آخرین مسئولیت : فرمانده گردان 415

تاریخ شهادت : بهمن ماه 1365 کربلای 5

زندگینامه

حسین  تاجیک در یک خانواده کم درامدو کشاورز اما مذهبی و متدین به دنیا آمد . دوره ابتدائی را در یکی ازروستاهای اطراف  شادبهار گذراند و دوره راهنمایی را به جیرفت آمد و دبیرستان رادر سیرجان به پایان برد.

روزهای نوجوانی وتحصیل حسین  باروزهای گرم و خونرنگ انقلاب همراه شد او برای پیروزی انقلاب از هیچ تلاشی فروگذاری نکرد و با همه نوجوانی اش نسیم پیروزی انقلاب را با جان و دل احساس کرد . صدای پرطنین جنگ حسین را به میدانهای نبرد کشاند . عملیاتهای زیادی یاد و نام او رادر خاطره سرخ خود با عنوان فرمانده متوکل و بی باک حفظ کرده اند.

عملیات کربلای 5 آخرین سفر حسین به آن خاک مرد آفرین بود . در سرمای بهمن ماه 1365 در اطرف نهر جاسم صدای گرم این فرمانده دلاور خاموش شد و طعم شیرین شهادت راچشید.

فرازی از وصیت نامه شهید

تا حال من مرده بودم واین لحظه آغاز جهادو شهادت است و این احساس را درخود می بینم که تازه متولد  شدم و زندگی جدیدرا آغاز می کنم، شهادت انسان را به درجه اعلای ملکوتی می رساند و چقدر شهادت در راه خدا زیباست و مانند گل محمدی می ماند که وارثان خون پاک شهید از آن می بویند .

خدایا شهادتم را در راه اسلام وقرآن که خاری درچشم دشمنان است بپذیر.

ای پدر ارجمندم مرا حلال کن و با استقامت وصبرو شکیبایی از انقلاب اسلامی دفاع کن مبادا روحیه خودرا ببازی و گریه کنی چون گریه تو باعث ناراحتی روح من می گرددو و برای پاسداران ورزمندگان اسلام هر کجای جهان باشند دعا  کن.

http://kerman.sajed.ir

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

پنج شنبه 8 دی 1390  6:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها