نام : علی![](http://kerman.sajed.ir/images/gallery/dg_pictures/365E1F6D64CB-1.jpg)
نام خانوادگی: ژاله
سال تولد :1340
وضعیت تاهل: متاهل
محل تولد: رابر
آخرین مسئولیت: فرمانده گردان ضد زره
تاریخ شهادت : دیماه 1365 کربلای5
زندگینامه
دوران کودگی علی با فرازو نشیب های بسیار به پایان رسید و فصل نوینی از زندگی دنیوی در مقابل او گشوده شد. علی پس از پایان تحصیلات ابتدائی به عرصه مدرسه راهنمائی پا گذاشت او در این مقطع از زندگی به حسن معاشرت و خوش رفتاری در بین دانش آموزان مدرسه معروف و ازمحبوبیت ویژه ای برخوردار بود.
همچنین در دوران نوجوانی از هوش وآگاهی سیاسی برخوردار بود. درتیرماه 1360 به سپاه رابر پیوست و با هدف خدائی مدرسه را ترک کرد.و پس از جذب بر اساس ضوابط وتشکیلات سپاه آموزش نظامی را در کرمان فرا گرفت وبه منظور شروع به کار در سپاه پاسداران به منطقه رابر مراجعه کرد و بدلیل علاقه خاصی که به جبهه داشت تا در جبهه با سمتهای مختلف مشغول خدمت شد وسرانجام در عملیات کربلای 5 در منطقه شلمچه با اصابت خمپاره به موتور سیکلتش به شهادت رسید.
فرازی از وصیتنامه شهید
خدایا حال که این سعادت را نصیب من حقیر نموده ای از تو یاری می طلبم و به توسوگند یاد میکنم که همیشه تا آخرین نفس در راه دین مقدس تو وبرای یاری دین تو مستحکم و جان بر کف در راهت فداکاری کنم.
خدایا به تو سوگند یاد میکنم از روزی که تو را به یگانگی شناختم در قلبم جرقه ای از ایمان محمدی(ص) پدیدار شد واز همه چیز گذشته و به تو پیوستم و از تو میخواهم این جهادی را که من می کنم بپذیر و از تو می خواهم تمام گناهانم را ببخشی.
در اینجا سخنی با برادران سپاه دارم که امروز خودشان می دانند جنگ حالت دیگری پیدا کرده است وخداوند لطف نموده و ما هم باید محکم واستوار باشیم و آخرین ضربات را به دشمنان اسلام بزنیم و از آنجا عازم قدس عزیز شویم.
http://kerman.sajed.ir